MOTOBRAND Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 E nevoie de aceste pinioane!!! Are cineva? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 (editat) Cred ca mai multe detalii ar fi binevenite.Eu unul(si cred ca nu sint singurul),nu am auzit inca de asa ceva,si m-ai facut putin curios.E vorba cumva de ceva pinioane din cutia de viteza de Jawa?Daca da,zi care,ca poate am prin pod. Editat Octombrie 12, 2004 de Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 12, 2004 Autor Share Postat Octombrie 12, 2004 Cred ca mai multe detalii ar fi binevenite.Eu unul(si cred ca nu sint singurul),nu am auzit inca de asa ceva,si m-ai facut putin curios.E vorba cumva de ceva pinioane din cutia de viteza de Jawa?Daca da,zi care,ca poate am prin pod. Da! De acele pinioane este vorba!!! Au 4 catei si 16 dinti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 (editat) Uite cum zic eu ca ar fi bine sa facem.Fa-le o poza,sa se vada bine de tot despre ce e vorba,si daca am,iti trimit cumva prin colet.NU te costa nimica,doar cheltuielile de transport,numai sa le aflu,deci vezi cum faci poza.Daca sint,te costa totusi o cafea la prima intilnire moto din sezonul viitor... Decit sa ruginesca la mine in pod,mai bine sa se uzeze la tine in cutie. Editat Octombrie 12, 2004 de Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 12, 2004 Autor Share Postat Octombrie 12, 2004 Uite cum zic eu ca ar fi bine sa facem.Fa-le o poza,sa se vada bine de tot despre ce e vorba,si daca am,iti trimit cumva prin colet.NU te costa nimica,doar cheltuielile de transport,numai sa le aflu,deci vezi cum faci poza.Daca sint,te costa totusi o cafea la prima intilnire moto din sezonul viitor... Decit sa ruginesca la mine in pod,mai bine sa se uzeze la tine in cutie. Daca sint,te costa totusi o cafea la prima intilnire moto din sezonul viitor... Sa te auda Cel de Sus!!! Sper sa mai pot fi motociclist la anul si sa gust si eu din placerea unei intalniri moto!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 ok,mi-am notat.Acuma sint la servciu(statie TV sus in munti) si numa miine cobor in oras,deci raspunsul o sa vina abia peste 2-3 zile.O sa ma duc in pod cu sublerul si masor ce gasesc,apoi iti trimit datele.Dupa cite tin minte,s-ar putea sa am ce zici tu,numai ca sint de la Jawa 350 model mai vechi,pe 6 V,dar sint sanse mari sa se potriveasca,deci,daca poti,fa-le si o poza,daca le ai pe cele vechi,uzate.Te anunt eu aici pe forum dupa ce le masor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 E simplu, e vorba de pinioanele mobile pe care le misca furcile. Sunt la fel din cate stiu ca si la jawele mai vechi.Eu am pus de 638(TS) pe un 634 si e la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 13, 2004 Autor Share Postat Octombrie 13, 2004 E simplu, e vorba de pinioanele mobile pe care le misca furcile. Sunt la fel din cate stiu ca si la jawele mai vechi.Eu am pus de 638(TS) pe un 634 si e la fel. Multumesc AXA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Postat Octombrie 14, 2004 Share Postat Octombrie 14, 2004 nu sunt lafel ca la jawa model vechi eu am o jawa 350 twin model 354-04 si am 6 catzei la pinion nu 4 ca la ts Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 14, 2004 Share Postat Octombrie 14, 2004 nu sunt lafel ca la jawa model vechi eu am o jawa 350 twin model 354-04 si am 6 catzei la pinion nu 4 ca la tsBafta 354,352 sunt cu totul alta generatie, e vorba de vestitul "ogar de 3 jumate" care isi alerga contemporanele de le sareau pistoanele E alt cadru, alt motor. Similare sunt 632,634(aproape identice) si 638(TS) care a fost reproiectat bine dar din pacate executat prost.Toate piesele cutiei se potrivesc, totusi , la modelele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 15, 2004 Autor Share Postat Octombrie 15, 2004 Ceva noutati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
king Postat Octombrie 16, 2004 Share Postat Octombrie 16, 2004 Posibil sa am si eu un pinion din ala undeva prin casa , maine ma uit si iti spun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 16, 2004 Autor Share Postat Octombrie 16, 2004 Posibil sa am si eu un pinion din ala undeva prin casa , maine ma uit si iti spun. MULTUMESC!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 Am gasit.Miine iti trimit pinionul,numai sa stii ca e putin uzat,dar folosibil.Am gasit de fapt doua dar unul este mai bun.Daca mai iti trebuie inca ceva pinion,sau altceva,da repede un telefon(0742061877),eu o sa merg la posta in jurul amiezii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Octombrie 19, 2004 Share Postat Octombrie 19, 2004 Am trimis.Doua pinioane ca alea in poza.Unul e mai bun,unul mai uzat,de necaz sint bune.Oricum,mai bine decit nimic.A costat o avere,12000,deci dai o cafea la prima intilnire moto din sezonul viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 22, 2004 Autor Share Postat Octombrie 22, 2004 Am trimis.Doua pinioane ca alea in poza.Unul e mai bun,unul mai uzat,de necaz sint bune.Oricum,mai bine decit nimic.A costat o avere,12000,deci dai o cafea la prima intilnire moto din sezonul viitor. Sa dea Domnul sa am ocazia sa particip si eu la o asemenea intalnire!!! N-am avut ocazia pana acum!!! Si atunci dau mai multe cafele!!! Sunt nerabdator sa le pun in motor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 23, 2004 Autor Share Postat Octombrie 23, 2004 Am trimis.Doua pinioane ca alea in poza.Unul e mai bun,unul mai uzat,de necaz sint bune.Oricum,mai bine decit nimic.A costat o avere,12000,deci dai o cafea la prima intilnire moto din sezonul viitor. LE-AM PRIMIT, OMULE!!! ESTI DE NOTA 10! ABIA ASTEPT SANSA SA MERG SI EU LA O INTALNIRE MOTO!!! NU DE ALTA DAR TREBUIE SA-TI DAU CAFEAUA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate