lagunarobi Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 STR Matei Corvin NR190 Episcopia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 am fost pe la atelier de cateva ori si e ok. Se intra direct in curte la nr 190, nu e nici o firma sau banner afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Salut Deschid acest topic pentru a ne ajuta reciproc. Aici sper sa scrieti cat mai rar ce baiuri aveti la motoare si de ce anume aveti nevoie pentru ele. Cei ce stiu ceea ce se intreaba va rog sa postati doar daca puteti ajuta si sper ca nu aveti de gand sa postati anunturi comerciale. Multumesc! Am nevoie de cablu de ambreiaj pt Honda XR 250 R - 1999. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh1 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Am unul care a fost pe un Hornet, daca te ajuta.(0729426637) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Am unul care a fost pe un Hornet, daca te ajuta.(0729426637) fii amabil si masoara te rog lungimea cablului daca e dat jos de pe motocicleta ! multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 sudura in aluminiu unde ? si cu cat /ml ? in oradea multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Sudura in aluminiu face Papik pe Calea Aradului colt cu Mestesugarilor da' e scump si taxeaza la lucrare nu la m liniar.Cel mai bun in aluminiu e Blaguta Aurel 0742/838028 da sa nu te mire de cum iti raspunde .Am vb.cu el chiar azi pana sapt. viitoare e in concediu dar de luni iti sta la dispozitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 e valabil numa pt motoare sau si pt masini? ca eu de exemplu mi-as pune geamuri fumurii pe masina...da nu cu 500 lei...ca e criza p.s. pe bune, stie cineva unde, cum si cat...in afara de cei de pe centura la intersectia calea santandreiului?1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 e valabil numa pt motoare sau si pt masini? ca eu de exemplu mi-as pune geamuri fumurii pe masina...da nu cu 500 lei...ca e criza p.s. pe bune, stie cineva unde, cum si cat...in afara de cei de pe centura la intersectia calea santandreiului?1 mai e un tip care pune folii (eu mi-am pus pe masina cu 150 ron) suna-ma la tel: 0740935070 0770110836 e destuld e greu sa iti explic unde are atelierul, mai bine te duc direct la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh1 Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Am sa masor cablul luni cind ma intorc in Oradea. Din trecere am vazut pe Clujului vis a vis de Mol o reclama cu foliere pentru geamuri. Cred ca este ceva firma nou deschisa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 hi all! reglaj carburatoare? pe cine i-mi puteti recomanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 hi all! reglaj carburatoare? pe cine i-mi puteti recomanda? Curatat si reglat ..Rudi , 0747941296 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 hi all! reglaj carburatoare? pe cine i-mi puteti recomanda? Eu il recomand pe Cosmin 0755 487478 . Pe restul nu ii stiu, pt ca totdeauna, orice problema am avut cu motoarele... tot la el m-am dus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 e valabil numa pt motoare sau si pt masini? ca eu de exemplu mi-as pune geamuri fumurii pe masina...da nu cu 500 lei...ca e criza p.s. pe bune, stie cineva unde, cum si cat...in afara de cei de pe centura la intersectia calea santandreiului?1 daca nu vrei omologata dar de calitate superioara suna aici 0740399716 hi all! reglaj carburatoare? pe cine i-mi puteti recomanda? cosmin sudura in aluminiuunde ? si cu cat /ml ? in oradea multam ce ai de sudat?daca nu-i mare lucru,te rezolva si cosmin,eftin Am sa masor cablul luni cind ma intorc in Oradea. Din trecere am vazut pe Clujului vis a vis de Mol o reclama cu foliere pentru geamuri. Cred ca este ceva firma nou deschisa. am vazut si io firma,e putin mai jos de mol pe dreapta,o cladire micuta,proaspat vopsita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 merci de raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 am descoperit un domn care va retapiteaza scaunul MOTO, auto si canapele, fotolii etc. L-am intrebat azi (am fost cu un amic sa faca un scaun de masina) daca a mai facut sa moto si a zis ca a facut si ca iese impecabil. deci Dl. Varga 0744209914 atelierul e undeva pe langa spalatoria auto din Iosia de pe strada Hategului. Eu il recomand pe Cosmin 0755 487478 . Pe restul nu ii stiu, pt ca totdeauna, orice problema am avut cu motoarele... tot la el m-am dus unde are cosmin service-ul moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 unde are cosmin service-ul moto? Momentan la el acasa in Cantemir. Suna-l si iti explica el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Momentan la el acasa in Cantemir. Suna-l si iti explica el. saptamana asta nu lucreaza, pt ca renoveaza pe clujului si se muta acolo cu munca cei care il cunosc stiu unde este asta, pt ceilalti sunati-l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 e cel care are service-ul in spate la casa mobilei pe clujului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 am si eu nevoie de ajutor.... mi s-a crapat furtunul de cauciuc care merge de la rezervos in filtrul de benzina, si am cautat azi toata ziua unul, pe la magazine de piese auto si nu ma poate ajuta nimeni, am gasit numai mai groase....stie cienva unde as putea gasi unul ca lumea??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu_rs_125 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 sal cine ma poate ajuta cu nr de tel de la dezmembrari moto,poate fi din oradea,budapesta,debrecen etc. ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i.bod Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 sal cine ma poate ajuta cu nr de tel de la dezmembrari moto,poate fi din oradea,budapesta,debrecen etc. ms mult http://www.motorbonto.hu/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 sal cine ma poate ajuta cu nr de tel de la dezmembrari moto,poate fi din oradea,budapesta,debrecen etc. ms mult mai bine suni la Zolti. aduce orice in timp scurt la preturi foarte ok Zolti: 0740.214.219 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racing-bike36 Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 salut va anunt ca efectuez reparati motociclete si va aduc piese noi si sh ,consumabile la pret accesibil info la istvan_pop@yahoo.com sau tel 0740317535 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 unde ai service? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate