robychopper Postat Octombrie 17, 2004 Share Postat Octombrie 17, 2004 prima poza cind avea niste caruratoare normale:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 17, 2004 Autor Share Postat Octombrie 17, 2004 astea da carburatoare si tevi de filtru de aer si tobe:)))))))) asta e linkul undel gasiti http://www.bigbikeriders.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Octombrie 17, 2004 Share Postat Octombrie 17, 2004 Oribil! Mi-aduce aminte de" Elephant Man"movie,Scarba , teroare, interes... Sa-i ia dracu' pe cei care-si bat joc, stiu ei de cine! Ma duc sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 17, 2004 Share Postat Octombrie 17, 2004 Unde naiba mai sta motociclistul!!!!!!!!!!! Si care e rostul unui astfel de motor??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n0namee Postat Octombrie 17, 2004 Share Postat Octombrie 17, 2004 rezervorul e totusi prea mic pentru cata banzina manca ala ... si as vrea eu sa il vad pe Rambo care se incumeta sa intoarca ghidonul ala. si chestia aia daca se rastoarna cred ca numai cu macaraua o mai pui la loc ... si ... si ... etc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Octombrie 17, 2004 Share Postat Octombrie 17, 2004 Daca tot e vorba de masiv,enorm cum ai zis tu,uite aici ceva care macar e de bun gust.1520cmc,100cp,130Nm,6 cilindri boxer,o frumusete care se numeste Honda Valkyrie F 6 C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Octombrie 17, 2004 Share Postat Octombrie 17, 2004 Cine se incumeta sa dea o tura? Buahahhahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Octombrie 17, 2004 Share Postat Octombrie 17, 2004 cum dracu sa se rastoarne saracia aia ? ramane in tobe ca intr-un cric. Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BERY Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 e unic, e o constructie ciudata, m-as da o tura cu el cu tot ca nui stilul meu de motor, macar nu e asa de plictisitor ca f6c-ul care poate fi de gustul cuiva dar sa zici ca e de gust bun e o exagerare. filmul elefant man nu l-am vazut dar acuma cred ca vreau sa-l vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 Prima e o mare porcarie (parerea mea) nu stiu cum poate sa isi bata joc in halul asta cineva de ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BERY Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 am gasit si un Motociclist la care BossHoss e prea mic ;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BERY Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 si am gasit si un chopper V8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 Numai ca alea nu sint de mers pe strada. Prima e motocicleta de drag racing. N-are nevoie de benzina decit pentru 1/4 mile sau ceva pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 20, 2004 Share Postat Octombrie 20, 2004 sunt rezultatul dorintei de "mega" tipica americanilor......si sunt functionale,merg pe strada ca oricare altul.... mi-e nu-mi plac,dar admir tehnica. vrajitorule ...iar bati campii....dragster pe dreq! la asa motor ,ce dreq de cauciuc vrei sa puna pe spate? Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 20, 2004 Autor Share Postat Octombrie 20, 2004 Numai ca alea nu sint de mers pe strada. Prima e motocicleta de drag racing. N-are nevoie de benzina decit pentru 1/4 mile sau ceva pe acolo. nu e drag star este un motor ca toate motoarele numai ca este super incarcat de putere si pt drumurile lungi si drepte care le au in afara de orase america itit zic eu sigur ca tipul nu la facut ca sa participe la drag racing .....chestia e ca la noi in europa cind vedem motoarele asa de mari ...nu intelegem de ce.....dar daca am merge in america pt un timp sigur neam obisnuii cu monstri ca asta...sunt mii si mii de motoare in america cu motoare asa de mari si super exagerate pt dimensiunea motorului asa ca las drag racingul....de o parte te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Octombrie 20, 2004 Share Postat Octombrie 20, 2004 prima poza cind avea niste caruratoare normale:))))) astea da carburatoare si tevi de filtru de aer si tobe:)))))))) asta e linkul undel gasiti Hidos! Pacat de munca! p.s. Boss Hossu' imi place. F6Cu' - super motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robog Postat Octombrie 20, 2004 Share Postat Octombrie 20, 2004 eu unul daca as avea bani sigur mi-as lua un BossHoss de 8,2 L dar neaparat ca un al doilea motor si numai pt. drum lung si pt. "liniutze" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 hehehe,,.....sa nu uitam ca Robog insusi e un "boss hoss"... Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 22, 2004 Autor Share Postat Octombrie 22, 2004 hehehe,,.....sa nu uitam ca Robog insusi e un "boss hoss"... Blackrider haha ce bunai faza romica tu esti un BOSS HOSS_))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 oricum,zzr-ul o sa moara sub el.... Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 E mult prea mare primul motor,dar stie cineva cati cai putere are dupatoate modificarile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 dupa gustul meu arata mai bine in prima varianta... asa ceva chiar mi-as lua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate