dezu. Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 hai ba, daca punem fiecare cate 100 de mii si tot strangem de bere/suc si un gratarel ) sau aducem carnurile de acasa....sau, te taiem pe tine Esti du .. nu ai inteles .. 0 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 ok, atunci lasam pe al'data....io pe la 7 plec spre ursu ne auzim...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 ok, atunci lasam pe al'data....io pe la 7 plec spre ursu ne auzim...bafta Ok, next time ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 buna dimineata! punem ceva la cale pentru azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 buna dimineata!punem ceva la cale pentru azi? bre, tu om serios, si numa la prostii ti-e gandu :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 eu la 20:00 ma duc la rond la stadion (intrarea din mr. coravu) si daca am cu cine in pow, dupa ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 eu la 20:00 ma duc la rond la stadion (intrarea din mr. coravu) si daca am cu cine in pow, dupane vedem? ne-am vazut, ca s-au strans aproape toti colentinarii betivani aseara in pow.... am inchis baru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 ne vedem si in seara asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuvila Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 care mi da si mie o tura ???aaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 frati din cartier, asa cum am fost inca de tineri liceeni impreuna la baute sau la nebunii, apelez acum la voi pt Gabone... legat de marsul de vorbim sa-l facem purtand tricourile unui partid(tricouri fara sigla pe ele ci doar cu un cap de caine), cu scopul de a strange o suma frumusica, Gabone si-a spus parerea in topic... intrati si voi si votati daca vreti sa fiti prezenti pt el, si sper eu, alaturi de el, la marsul ala... /index.php?...p;#entry1209923 am incredere ca putem reusi...sa vedem si luni ce suma se va renegocia, si sper sa ne strangem cati mai multi, pt Gabone va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 am postat si in topicul cu pricina. cred ca o sa fiu si eu acolo. poate vom face cumva sa va cunosc si eu, ca duar suntem din cart`er dom`le! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 sunteti foarte scumpi la vedere! haideti sa mergem la marsul pentru gabone, astazi, 19:00, p-ta constitutiei s-au oferit 5000 euro +6000 lei de la dorubmw e o suma destul de mare sa ne miste din casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 hai sa plecam din zona in haita. ce ziceti?... sa zicem ca ne intalnim la rond la plumbuita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 hai sa plecam din zona in haita. ce ziceti?... sa zicem ca ne intalnim la rond la plumbuita... Sal men, Este o initiativa excelenta! Din pacate nu voi putea sa va insotesc. Plec din Bucuresti in seara asta si ma intorc vineri seara. Poate atunci sa ne intalnim. Aveti grija la marsu ptr gabone. Are ceva iz electoral.... din cate am citit, ar fi vb si despre niste tricouri portocalii! Bafta multa si sa fiti cat mai multi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 hai sa plecam din zona in haita. ce ziceti?... sa zicem ca ne intalnim la rond la plumbuita... e foarte bine la 18:00 e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Sal men, Este o initiativa excelenta! Din pacate nu voi putea sa va insotesc. Plec din Bucuresti in seara asta si ma intorc vineri seara. Poate atunci sa ne intalnim. Aveti grija la marsu ptr gabone. Are ceva iz electoral.... din cate am citit, ar fi vb si despre niste tricouri portocalii! Bafta multa si sa fiti cat mai multi! scopu scuza mijloacele sper sa reusim... @cry...la 18.00 la plumbuita?deci, treci sa ma iei in sa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 scopu scuza mijloacele sper sa reusim... @cry...la 18.00 la plumbuita?deci, treci sa ma iei in sa? normal! sa ai casca si sa nu sari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 (editat) e foarte binela 18:00 e ok? eu zic ca e prea devreme. si asa plecam la 8 in marsh. nu e mai bine la 18:30? (daca nu mai raspundeti ca nu mai sunteti pe aici, atunci si la 18:00 e bine, voi fi acolo; daca sunteti de acord la 18:30 atunci la 18:30) Editat Mai 28, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 eu zic ca e prea devreme. si asa plecam la 8 in marsh. nu e mai bine la 18:30? (daca nu mai raspundeti ca nu mai sunteti pe aici, atunci si la 18:00 e bine, voi fi acolo; daca sunteti de acord la 18:30 atunci la 18:30) eu am vb cu cei din pantelimon sa ne vedem si cu ei la 18:20 hai sa ne vedem la 18:00 se pare ca mai vin si alti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 gata la 18:00 la rond la d-na ghica. ce idee m-a traznit!!! hai sa organizam un mini-marsh in tricouri psd dau pnl din d-na ghica pana in constitutiei!!!! deci ar fi total... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frtw0 Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 gata la 18:00 la rond la d-na ghica. ce idee m-a traznit!!! hai sa organizam un mini-marsh in tricouri psd dau pnl din d-na ghica pana in constitutiei!!!! deci ar fi total... ne gasim acolo mergem apoi in pantelimon ne strangem ca la razboi app, aci @orl'u si @cry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 ba da numai 3 suntem? pe unde umbla colentinarii? ca la gagici am fost eu si nu erau nici acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bady Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 care 3? uite l si pe al 4-lea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuvila Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 (editat) care`mi da sa fac o tura, cu mobra lui ? LE - oare de ce plm oi fi in QUARANTINE Editat Mai 29, 2008 de iuvila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 3 motoare ca oreleu` a fost pasager, l-a calarit pe cry. ) incep sa cred ca-i place pasager... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate