Sei Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 da.. era liniste, m-am relaxat putin. Problema e ca si m-am cam si plictisit. Vineri, la Victoriei, ora 21:15 daca aveti chef de o tura ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inklusiv1 Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Trebuia sa dai o tura prin parc daca tot erai acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Eu nu mai vin pana la primavara, pentru mine sezonul s-a incheiat. Sa ne auzim sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 La cum arata vremea si eu cred ca o bag la culcare weekend-ul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Eu mai am de mers, 2-3 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 little beibiz .. va sperie vremea? debea acum incepe distractia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 de acum merg numai expertii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 asa rau imi pare ca nu mai am caprita cu care sa ma dau iarna .. dar ma fac eu mare si-mi iau cate o mobra din fiecare .. care mai doreste asa ah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Si eu vreau un enduro/cross pentru iarna. Am campu' langa mine, padurea langa mine. Vreau si un ZZR400/ ZX4/ F3 pentru Amckart. Stau la 10-15 minute de el. Daca e sa o luam asa... ne trebuie cate o motocicleta din fiecare clasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 De acum la enduro, cine are motocositoare. Mie nu-mi place pe frig, oasele mele sunt batrane si vreau sa le mentin cat mai mult la forma actuala....nu sa le rablagesc si mai tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inklusiv1 Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Am vazut ieri un motorist la maneca scurta, curajos om. Ce fun mai este sa iti fie frig pe mobra, doar nu o sa ne dam cu echipamentul de schi pe noi. Din pacate s-a dus sezonul, speram doar la o iarna scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Iarna lunga...cu zapada multa Eram eu ala in tricou ? Am iesit duminica pana la shaorma, credeam ca e mai caldut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Maine ora 21:30 veniti la victoria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 pe caldura asta... PREZENT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Ok, o sa primesti mesaj/ apel de la mine. Am confirmarea ca vine si SiD. Alti doritori ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 si sa faceti ce acolo? o plimbare ceva nu ati baga .. ntz ntz ntz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 (editat) SID : NU, punem motoretele in dube si plecam pana la Bacau si inapoi. Editat Octombrie 26, 2012 de MALASORTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 (editat) Poate mai punem de o plimbare sezonu asta... Eu sunt prezent la orice tura. La un consum de 2.5 L/100km chiar nu ar fi o problema:P Azi ora 21:30, la Victoria. Editat Octombrie 26, 2012 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inklusiv1 Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Azi a fost ultima iesire pe doua roti, ne vedem in primavara pe mobre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 @ Ultima pentru tine. Eu mai am 2-3 sapt. @@ Lasa frate, motoru meu mic m-a salvat de cateva ori de la accident. Am eu o viata inainte, pentru motoare mari. Stai tu linistit ca al meu consuma 2.5 L/100km, al tau ? Cat 10L /100 km ziceai ? De as avea eu categoria A si tot nu mi-as lua SS. Lasa ca am timp, pana atunci stau eu cu drujba, viu. Ii dai tu si pentru mine 200+. Ca fapt divers, nu m-am suparat. Nu ma supar numai din atat lucru. Dar ori ce se face/zice pana la o limita, parerea mea. Per total a fost fun azi. Maine va fi si mai frumos. Maine a zis ca ne onoreaza si ZYB cu prezenta, asa de ramas bun, ultima tura cu motorul inainte de vanzare. Ora 19:45-20:00 Victoria. Eu prezent. Sid se mai gandeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 @@ chiar te-ai suparat degeaba... pacat glumele ar fi fost aceleasi daca as fi avut miar si tu 600, sau eu busa si tu miar, etc... daca erai atent observai ca am mai vb la masa despre motorul tau ca e bun de oras, pt consum, etc... dar ai luat-o prea personal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 Am zis clar ca nu m-am suaprat. Doar ca nu m-am simtit bine. La insistentele lu' SiD, te intreb, unde te-ai dus ? E curios daca te-ai dus dupa pisdele alea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 1 - daca te-am suparat imi cer scuze, 2 - da, dupa alea m-am dus dar m-am intors cand am iesit din pasaj ca am vazut ca nu a venit - ii facusem semn sa vina si am crezut ca vine, nu a facut nimic sa arata ca nu ar veni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 Nu ai de ce sa iti ceri scuze, pentru ca nu m-am suparat... Eu cu drujba mea nu m-am bagat in jocu vostru... Nu aveam cum sa ma tin dupa voi, astia cu vitezanele. vrrrum, vrrrum pana la 50 la ora, atat poate rasnita mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 eu m-am jucat singur sid e cu capul pe umeri - bravo lui am mers maxim 60 50%din drum, deci puteai sa vii mai aproape. sid pe unde a mers? nu a vrut pisde? ca le-am facut semn sa opreasca sa ne plimbam, au opril si pwla casca am crezut ca veniti si voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate