Sei Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 (editat) Si azi am venit tot pe ploaie acasa. Ori suntem motociclisti noi nu mai suntem . Pneomonia nu e inclusa, dar se poate rezolva imediat. Am auzit ca e frumos in weekend. Poate dam o tura, ceva. ------------------------------------- Diseara vom iesi la o tura prin oras. Nu stiu deocamdata unde si la ce ora ne vedem. Editat Noiembrie 1, 2012 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Eh nu stii... La 8 la terasa "Pe baricade". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Eh nu stii... La 8 la terasa "Pe baricade". Daca nu e mancarea gratis, exista banii doar de tarie (pardon, bere cu alcool). hi hi hi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Acolo avem o pizza... Merita banii. Auzi, auzi... Poate facem o data si un tur al cantinelor prin Bucuresti, ca in seara aia. Macar sa stim o treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 (editat) La cantina se mananca bine ) Gata cu pizza, shaworme si altele cu colesterol .. Vreau si eu o clatita in firea ei, domesticita in farfurie cu un gem de ceva =)))))))))))))) Editat Noiembrie 2, 2012 de gigivarga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 (editat) Maine seara o sa iesim la o terasa sa stabilim traseul pentru tura de duminica. Poate de data asta se alatura si LUCIBR. ------------------------ Diseara ora 19:00 la Victoriei, pentru stabilirea traseului pentru tura de maine. Editat Noiembrie 2, 2012 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Hai ca am facut si topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Ce vreme a fost azi...parca plangeam ca am dat mobra la culcare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 Maine ora 11:30 la victoriei. ---------------------------------------------------------------------------------------------- La vara o sa redeschidem topicul ! Sper sa ne strangem mai multi. Asfalt uscat (celor care mai merg) and take care. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzh Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Am si eu de vanzare o casca. Poate va intereseaza:) se poate vedea/proba in Bucuresti:) /index.php?/topic/684914-casca-manusi/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 Are cineva un cadru din acela de mers si poate sa-l dea imprumut vreo 2 saptamani? Un prieten are nevoie in etapa asta de recuperare de un asftel de cadru si pentru doar 2 saptamani parca nu merita cumparat si asta, carje si alte chestii are, dar acum e nevoie de cadru. Daca are cineva in Bucuresti ma ocup sa vin sa-l iau si sa-l aduc inapoi. Anyone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 Viu careva? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 Da, toti prezenti la datorie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 M-am mutat si eu cu chirie in tei, pe Grigore Moisil. Ce sisteme antifurt mi-ar trebui pentru zona asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 Eu am folosit numai lant, ca n-or pleca cu copacul dupa ei, si pe alocuri un disklock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyanide Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 salutare! zona obor intra in discutie?...m-am mutat si eu de curand pe langa primarie, poate ne vedem la vreo plimbare doua, dupa ce termin de resuscitat motorul:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 Salut. Da, intra in discutie Spor la resuscitare, nu esti singurul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 Colentina-Tei-Obor si imprejurimi SiD, hai ca sezonul asta poate suntem mai multi pe zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 salutare! zona obor intra in discutie?...m-am mutat si eu de curand pe langa primarie, poate ne vedem la vreo plimbare doua, dupa ce termin de resuscitat motorul:D bine ai venit printre noi Colentina-Tei-Obor si imprejurimi SiD, hai ca sezonul asta poate suntem mai multi pe zona pe aici prin colentina nu se aude nimic ??? liniste totala? nu ati iesit cu motoarele? Sid, Sei, Zyb nici unu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Cei trei, cu nick-uri din 3, de pe zona Tei? =)) La mine mai trebuie sa treaca putinel timp pana o repun pe picioare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Cei trei, cu nick-uri din 3, de pe zona Tei? =)) La mine mai trebuie sa treaca putinel timp pana o repun pe picioare... voi 3 se stie ) la ce te referi este in reparatii sau sa treaca iarna pe bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Nu vrei sa stii exact. Este intr-o mini remodelare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 bine ai venit printre noi pe aici prin colentina nu se aude nimic ??? liniste totala? nu ati iesit cu motoarele? Sid, Sei, Zyb nici unu?? Nu am iesit, deocamdata... Pe 14 vreau sa ies.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Nu vrei sa stii exact. Este intr-o mini remodelare nice...sa ne anunti sa vedem ce ti ai facut la o prima intalnire la circ Nu am iesit, deocamdata... Pe 14 vreau sa ies.. pe 14 de ziua indragostitilor bun asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 A, da, uitasem... Coincidenta.. Intalnirile la circ, cred ca din martie/aprilie o sa le incepem. Speram sa nu mai ninga sau sa fie temperaturi pe - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate