ZYB Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Ce vreme a fost azi...parca plangeam ca am dat mobra la culcare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 Maine ora 11:30 la victoriei. ---------------------------------------------------------------------------------------------- La vara o sa redeschidem topicul ! Sper sa ne strangem mai multi. Asfalt uscat (celor care mai merg) and take care. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzh Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Am si eu de vanzare o casca. Poate va intereseaza:) se poate vedea/proba in Bucuresti:) /index.php?/topic/684914-casca-manusi/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 Are cineva un cadru din acela de mers si poate sa-l dea imprumut vreo 2 saptamani? Un prieten are nevoie in etapa asta de recuperare de un asftel de cadru si pentru doar 2 saptamani parca nu merita cumparat si asta, carje si alte chestii are, dar acum e nevoie de cadru. Daca are cineva in Bucuresti ma ocup sa vin sa-l iau si sa-l aduc inapoi. Anyone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 Viu careva? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 Da, toti prezenti la datorie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 M-am mutat si eu cu chirie in tei, pe Grigore Moisil. Ce sisteme antifurt mi-ar trebui pentru zona asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 Eu am folosit numai lant, ca n-or pleca cu copacul dupa ei, si pe alocuri un disklock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyanide Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 salutare! zona obor intra in discutie?...m-am mutat si eu de curand pe langa primarie, poate ne vedem la vreo plimbare doua, dupa ce termin de resuscitat motorul:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 Salut. Da, intra in discutie Spor la resuscitare, nu esti singurul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 Colentina-Tei-Obor si imprejurimi SiD, hai ca sezonul asta poate suntem mai multi pe zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 salutare! zona obor intra in discutie?...m-am mutat si eu de curand pe langa primarie, poate ne vedem la vreo plimbare doua, dupa ce termin de resuscitat motorul:D bine ai venit printre noi Colentina-Tei-Obor si imprejurimi SiD, hai ca sezonul asta poate suntem mai multi pe zona pe aici prin colentina nu se aude nimic ??? liniste totala? nu ati iesit cu motoarele? Sid, Sei, Zyb nici unu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Cei trei, cu nick-uri din 3, de pe zona Tei? =)) La mine mai trebuie sa treaca putinel timp pana o repun pe picioare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Cei trei, cu nick-uri din 3, de pe zona Tei? =)) La mine mai trebuie sa treaca putinel timp pana o repun pe picioare... voi 3 se stie ) la ce te referi este in reparatii sau sa treaca iarna pe bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Nu vrei sa stii exact. Este intr-o mini remodelare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 bine ai venit printre noi pe aici prin colentina nu se aude nimic ??? liniste totala? nu ati iesit cu motoarele? Sid, Sei, Zyb nici unu?? Nu am iesit, deocamdata... Pe 14 vreau sa ies.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Nu vrei sa stii exact. Este intr-o mini remodelare nice...sa ne anunti sa vedem ce ti ai facut la o prima intalnire la circ Nu am iesit, deocamdata... Pe 14 vreau sa ies.. pe 14 de ziua indragostitilor bun asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 A, da, uitasem... Coincidenta.. Intalnirile la circ, cred ca din martie/aprilie o sa le incepem. Speram sa nu mai ninga sau sa fie temperaturi pe - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 salutare colegi...avand in vedere ca stau in zona obor mai exact pe aleea avrig banuiesc ca aici trebuie sa postez sa intru si eu in gasca nu ?momentan nu am motor sunt un incepator timid din toamna fara experienta in trafic dar cu ajutorul vostru ma gandesc ca din primavara-vara sa iesim la "joaca" )) cine mai sta pe la avrig,chiristigii,mecanica fina,dimitrov??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 salutare colegi...avand in vedere ca stau in zona obor mai exact pe aleea avrig banuiesc ca aici trebuie sa postez sa intru si eu in gasca nu ?momentan nu am motor sunt un incepator timid din toamna fara experienta in trafic dar cu ajutorul vostru ma gandesc ca din primavara-vara sa iesim la "joaca" )) cine mai sta pe la avrig,chiristigii,mecanica fina,dimitrov??? bine ai venit printre noi gangsterik da aici si intalnirile saptamanale se fac in parcarea de la circ intrarea de pe stefan cel mare dar pana incepe sezonu stam ascunsi la barlog si mesterim la vacutele noastre si tu pe cand preconizezi ca intri in posesia unui motor? la ce te ai gandit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 pai in functie cum strang banutii...nu vreau "avioane" un zzr 400 imi face cu ochii o honda f2 sau un srad....cam astea sunt preferate...daca cunoasteti pe cineva ca are ceva va astept cu recomandari...pe unde le aveti parcate?sunt garaje prin zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 eu anu trecut in martie am dat zzr u meu dar era de 600 sunt ok pentru un incepator si e plin forumu pe aici de motoare ...bani sa fie a mea e bagata la garaj personal (stau la curte) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 (editat) eu anu trecut in martie am dat zzr u meu dar era de 600 sunt ok pentru un incepator si e plin forumu pe aici de motoare ...bani sa fie a mea e bagata la garaj personal (stau la curte) nici de 600 nu m-as supara daca ar fi...vb ta bani sa fie Editat Februarie 12, 2013 de Gangsterik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 Bine ai venit printre noi ! Sezonul ''intalinirlor'' la circ va incepe cand se mai incalzeste (martie-aprilie). Pentru motoarele de 400 cmc nu gasesti piese. Daca stii ca te poti stapani, poti sa iti iei un motor de 600, pentru care gasesti piese mai usor, si e mai accesibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Mi-am luat si eu un Bandit 600S de curand si cum stau pe Colentina (Rose Garden), poate ma primiti si pe mine in "grupul" vostru dupa ce-mi iau si echipament. Un sfat de la cineva mai experimentat e intotdeauna binevenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate