dezu. Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 bl 45,str... Mane, e fix pe strada unde stai numai ca e in capat .. langa scarile alea de urci la benzinarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 dau eu berea la ce ora ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 hai ca am dat din mana in mana .. la 8 .. 8.30 adunarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 bre, hai la restaurant la margineni...e ieft berea, 40 de mii...si nu baga manele restaurant fain.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 bre, hai la restaurant la margineni...e ieft berea, 40 de mii...si nu baga manele restaurant fain.... Ne gasim la tine la bloc si vedem de acolo incotro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bady Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Ne gasim la tine la bloc si vedem de acolo incotro da ti si voi un sms pe cosmo meu sau daca aveti minute sa vin si eu. Ma duc la sala si pe la 9 vin si eu nu mai sa mi ziceti unde. 0765 523 328 sal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 na ca sa intamplat si asta .... intrunirea din Colentina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 pai si n-ati facut poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 pai si n-ati facut poze? Sunt la Orlando pozele ... asteptam poze cu, cele 150 de motoare prezente la adunarea de cartier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 plm, sunt prea baut sa pot pune acu pozele deh, io dat faptului ca am fost in fata blocului, n-am venit cu motoru, dar data viitoare imi ziceti si cobor cu motoru care vreti...sa mesterim la el pozele, maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 te asteptam cu pozele mi-a parut bine sa va cunosc si sper sa ne vedem cat mai des haideti s-o punem de o iesire mai lunga,poate in week-end - astept propuneri iar fata cu R6- RESPECT! (dar am uitat cum o cheama) catul, daca iesi afara la mesterit da-mi si mie un pm,vin sa te ajut,sunt in concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bady Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 iar fata cu R6- RESPECT! (dar am uitat cum o cheama) Vali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 care merge azi la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 te asteptam cu pozelemi-a parut bine sa va cunosc si sper sa ne vedem cat mai des haideti s-o punem de o iesire mai lunga,poate in week-end - astept propuneri iar fata cu R6- RESPECT! (dar am uitat cum o cheama) catul, daca iesi afara la mesterit da-mi si mie un pm,vin sa te ajut,sunt in concediu Daca aveam motorul gata ma bagam la o iesire mai lunga, daca vrei sa iesi poti merge cu lumea in excursie weekendul asta .. se anunta iar o paranghelie ca weekendul trecut, eu din pacat cred ca o sa zic pas din pricina situatiei financiare .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 da, am vazut ca se pleaca la nebun@ke la tara sa vedem cine se mai baga la arc veniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 da, am vazut ca se pleaca la nebun@ke la tarasa vedem cine se mai baga la arc veniti? With what ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 te asteptam cu pozelemi-a parut bine sa va cunosc si sper sa ne vedem cat mai des haideti s-o punem de o iesire mai lunga,poate in week-end - astept propuneri iar fata cu R6- RESPECT! (dar am uitat cum o cheama) catul, daca iesi afara la mesterit da-mi si mie un pm,vin sa te ajut,sunt in concediu vezi ca are user si pe forum bre, ziceti-mi orl, catul este userul recent facut pt a putea vedea pozele si posta poze ) daca ies la moto, anunt, da mult nu mai am de lucrat la ea momentan na si puzili ca vad ca aici pot posta diferenta dintre @dezu si frat'miu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Ooo, o salut pe domnisoara cu R6.. ce faci Vali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Ooo, o salut pe domnisoara cu R6.. ce faci Vali Octav ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuvila Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 da peo roata ,no dati si voi ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 da peo roata ,no dati si voi ??? batman, numa o roata ai in cap sa te faci circar o dam, o dam, numa sa vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 nu se anunta nimeni pentru arc dupa-amiaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuvila Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 nu se anunta nimeni pentru arc dupa-amiaza? dati-mi o mobra ca vin eu , peo roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 dati-mi o mobra ca vin eu , peo roata Nu vrei mai bine o roata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate