cry Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 se pare ca pentru arc nu sunt doritori dar o plimbare mai pe seara? sau o bere la ORL pe la 20 -20:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 se pare ca pentru arc nu sunt doritoridar o plimbare mai pe seara? sau o bere la ORL pe la 20 -20:30 bre, am vb cu adidas si zicea ca vine la arc, si poate dam o tura pe la ursu apoi...ne gasim acolo mai multi, clar, ca e terasa si e cald afara deci, pe la 6, asa, am putea merge.... mai vine careva?ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Ma eu ma duc la alex sa vb de starea motorului asa ca am sa zic "pass" de data asta .. .sry ppl. Hai ca poate in curand ne vedem pe 2 roti , oricum asta cred ca va insemna o excursie pana in Germania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 (editat) hai bre, ce facem? ca vad ca ploaia intarzie sa apara....io am pofta de=o bere rece la ursu Editat Mai 21, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 o plimbare azi, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 o plimbare azi, ceva? Sal Man, se vede ca esti in concediu! poate vineri seara ceva si poate nu mai e asa umed! Vb. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Sal Man, se vede ca esti in concediu! poate vineri seara ceva si poate nu mai e asa umed! Vb. Bafta! cand ai timp da un semn poate vineri ne adunam mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Colentinezilor ... am dat si pe mess mass .. in caz ca nu a vazut cateva ma repet: La inceputul lunii viitoare plec in Germania asa ca cine are nevoie de ceva de pe acolo faceti LISTA. Mentionez ca nu o sa pot lua volum chiar asa mare deci nu va asteptati sa iau motoare si alte chestii voluminoase. PS: Si fara papusi gonflabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corsarulnegru Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 m-am mutat de curand in zona. Vreau sa-mi iau si eu ceva ca trece vara si mi-am vandut mobra veche. dupa achizitie revin. Stau pe str Berechet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Colentinezilor ... am dat si pe mess mass .. in caz ca nu a vazut cateva ma repet: La inceputul lunii viitoare plec in Germania asa ca cine are nevoie de ceva de pe acolo faceti LISTA. Mentionez ca nu o sa pot lua volum chiar asa mare deci nu va asteptati sa iau motoare si alte chestii voluminoase. PS: Si fara papusi gonflabile. dar la niste wursti si niste weisbier te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 dar la niste wursti si niste weisbier te bagi? What ? .. bere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 What ? .. bere ? ya ya.... d'aia alba nefiltrata, nemteasca get beget! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 ya ya.... d'aia alba nefiltrata, nemteasca get beget! Man , eu ma duc sa iau un motor si eventul piese pt nevoiasi , nu ma apuc de trafic cu bere si alte plante Regrupare in seara asta la Orl la bloc .. 8.30 .. usual Deci care se aunta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Man , eu ma duc sa iau un motor si eventul piese pt nevoiasi , nu ma apuc de trafic cu bere si alte plante Regrupare in seara asta la Orl la bloc .. 8.30 .. usual Deci care se aunta ? bre, hai mai bine azi la ursu, ca-i karaoke.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 bre, hai mai bine azi la ursu, ca-i karaoke.... Neap , eu zic pass la ursu , nu am bani de betzivanit .. mai am 1 ron in buzunarul de la chiloti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 trebuie sa ajung sa donez niste bani cuiva, pt actiunea copiilor din moldova, sa ii vireze in cont....d-aia zic... colentinari, mobilizarea: /index.php?...08056&st=80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 pana la urma ne adunam? unde si la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 bre, eu m-am saturat de blocu meu hai si noi in alta parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 eu plec la 17:30 la o plimbare in afara buc si mai merge un R1 doritori? ma intorc mai tarziu si vb pt diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 sa ma bip pe el de forum... poza de mai sus e locatia....asadar, ideea: o punem de-un gratar azi? casuta mea se afla la stefanesti, 10 km de bucale, construita la 50 de metrii de lac...am si lumina, dar din pacate gardul nu permite intrarea cu moto....putem sa le lasam afara, ca stam in curte, casa fiind in constructie, sau vedem noi so, ce ziceti? e liniste si pace, muzica am eu, ca aduc laptopu, si caut si ceva pt sonorizare...doar o masina ne trebuie, sa caram pe cei fara moto, ca mine si dezu putem si pe weekend sa o lasam, da am chef azi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 (editat) e perfect! vezi de cine mai dai si mergem da-mi si mie pm cu nr. tau de tel. sa te sun mai tarziu sa-mi spui ce ati hotarat si unde mergem (ne adunam) pe unde a intrat cielo nu intra si motoarele? Editat Mai 22, 2008 de cry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 e perfect!vezi de cine mai dai si mergem da-mi si mie pm cu nr. tau de tel. sa te sun mai tarziu sa-mi spui ce ati hotarat si unde mergem (ne adunam) pe unde a intrat cielo nu intra si motoarele? nu era facut gardu atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 ma, eu sunt 0 cu banii .. ce puii mei nu intelegi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 ma, eu sunt 0 cu banii .. ce puii mei nu intelegi hai ba, daca punem fiecare cate 100 de mii si tot strangem de bere/suc si un gratarel ) sau aducem carnurile de acasa....sau, te taiem pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 ORL,telefonuuuuuul ca plec!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate