cip Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 (editat) Pe 1 august o sa plecam intr-o excursie Romania-Tailanda trecind prin Bulgaria, Turcia, Iran, Pakistan, India si Nepal. Acum sintem in faza finala de alergatura cu acte, vize, bagaj etc. Inca nu avem chiar tot ce ne trebuie dar sper ca o sa reusim pina pe 1 august. Mai multe informatii gasiti pe site-ul expeditiei Traseul e aici Ciprian Editat Iulie 10, 2007 de cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 6 luni?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip Postat Iulie 10, 2007 Autor Share Postat Iulie 10, 2007 6 luni?????? asta a zis si seful meu unde lucrezi ? :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_bz Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 asta da aventura... mult noroc, si sa fiti sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pragmatik Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 WOW !!! Asta da aventura... Va urez muuult succes !!! Sper sa ne tineti la curent atat cat va fi posibil. S-auzim numai de bine! Asfalt uscat! Bafta in exces! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip Postat Iulie 11, 2007 Autor Share Postat Iulie 11, 2007 WOW !!! Asta da aventura... Va urez muuult succes !!! Sper sa ne tineti la curent atat cat va fi posibil. S-auzim numai de bine! Asfalt uscat! Bafta in exces! Multumim, planul e sa tinem site-ul cit mai la zi. O sa avem un notebook cu noi, cit de usor va fi sa avem acces la net ramine de vazut. Apropos, are cineva vreo pila la ACR ? :-) --- Cip http://www.zumzumzum.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cypone Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 Pe 1 august o sa plecam intr-o excursie Romania-Tailanda trecind prin Bulgaria, Turcia, Iran, Pakistan, India si Nepal. Acum sintem in faza finala de alergatura cu acte, vize, bagaj etc. Inca nu avem chiar tot ce ne trebuie dar sper ca o sa reusim pina pe 1 august. Mai multe informatii gasiti pe site-ul expeditiei Traseul e aici Ciprian cu ce buget plecati la drum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip Postat Iulie 11, 2007 Autor Share Postat Iulie 11, 2007 cu ce buget plecati la drum ? o sa incerc sa pun pe site o lista completa de cheltuieli (moto, piese de schimb, vize etc) incercam sa ne ramina undeva in jur de 15-17000Eur pt cheltuieli de drum pe masura ce inaintam o sa punem si o lista informativa de costuri pe site -- Cip http://www.zumzumzum.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 phiii...e visul multora de aici. Cum de ai obtinut concediu de 6 luni ? Sau ai demisionat ? Bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
declspec Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 BRAVO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Bafta multa si sper sa aveti parte numai de momente placute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip Postat August 3, 2007 Autor Share Postat August 3, 2007 Gata! miine dimineata o stergem daca aveti chef, puteti sa mai aruncati un ochi pe http://www.zumzumzum.ro/ sa vedeti pe unde am mai ajuns Cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
svejksoldjer Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 baga mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinu_d Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 Gata! miine dimineata o stergem daca aveti chef, puteti sa mai aruncati un ochi pe http://www.zumzumzum.ro/ sa vedeti pe unde am mai ajuns Cip Poze de la plecarea de azi dimineata sunt pe www.ioana-si-cip.dinbucuresti.ro Update: La ora 16 mai aveau cativa km pana la granita bulgaro-turca. Acum sunt la Edirne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 SUPER TARE !! eu visam sa calatoresc o luna prin africa cu motoru .. da sase luni.. chiar e tare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 Cum va fi rezolvata etapa Nepal-Thailanda, se incarca motocicleta in avion sau pur si simplu va fi cumparata alta motocicleta din Thailanda ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinu_d Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 Cum va fi rezolvata etapa Nepal-Thailanda, se incarca motocicleta in avion sau pur si simplu va fi cumparata alta motocicleta din Thailanda ? Cred ca este o problema de matematica elementara: - raportul de compresie pentru Africa Twin este 9. Asta in volum. Liniar inseamna 2,08. - rezultatul: - ar putea merge foarte bine si la bagaje de mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 (editat) Cred ca este o problema de matematica elementara: - raportul de compresie pentru Africa Twin este 9. Asta in volum. Liniar inseamna 2,08. bla bla bla... - ar putea merge foarte bine si la bagaje de mana Mersi ca te-ai obosit da cred ca o sa astept raspunsul lui Ciprian. Numai bine. Editat August 6, 2007 de Semaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildMike Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 Bai ma tot intreb de unde atata timp liber? Ce fel de sef aveti ? Mie nu imi da liber nici macar o saptamana. Mult noroc in Asia si asfalt uscat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 Cred ca omul a vrut doar sa faca un spirit de gluma, pe care nu sunt sigur ca tu ai reusit sa-l prinzi. Eu as spune ca daca tu taceai, filozof ramaneai ps- reveniti la topic si nu mai faceti comentarii inutile........ca asta al meu Io recunosc ca m-a deranjat un pic spiritu de gluma. Chestia e ca dupa ce am vazut cum se circula in India mai ales in zonele montane, pot sa zic ca "simpla" traversare din India in Nepal va fi o mare realizare, altitudini de 3000 de metri sunt ceva obsnuit pe traseul ala. Asa ca as lasa gluma la indemana calatorului . Nu va fi deloc usor. Le doresc nervi de fier si mult succes. Totusi daca ar exista un mod de transbordare a motorului pe distante mai lungi si fara bataie prea mare de cap as fi curios sa-l aflu, ca sa ne intoarcem on topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 (editat) Io recunosc ca m-a deranjat un pic spiritu de gluma. Chestia e ca dupa ce am vazut cum se circula in India mai ales in zonele montane, pot sa zic ca "simpla" traversare din India in Nepal va fi o mare realizare, altitudini de 3000 de metri sunt ceva obsnuit pe traseul ala. Asa ca as lasa gluma la indemana calatorului . Nu va fi deloc usor. Le doresc nervi de fier si mult succes. Totusi daca ar exista un mod de transbordare a motorului pe distante mai lungi si fara bataie prea mare de cap as fi curios sa-l aflu, ca sa ne intoarcem on topic. In astfel de cazuri, motocicleta e o aventura si o provocare.........cred ca oamenii asta cauta......cred ca, pe langa dorinta de a vedea lumea, pentru aventura au inceput aceasta calatorie. Daca vroiau sa fie relax si safe, probabil c-ar fi calatorit cu trenul sau alte mijloace sigure de transport. E corecta si intrebarea ta. Probabil ca vei primi un raspuns chiar de la ei. Bafta .......si ne vedem pe teren ps- raspunsul meu anterior era pentru altcineva.......mi s-a parut putin cam deplasata remarca lui total inutila si rautacioasa Editat August 7, 2007 de Angi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip Postat August 7, 2007 Autor Share Postat August 7, 2007 Cum va fi rezolvata etapa Nepal-Thailanda, se incarca motocicleta in avion sau pur si simplu va fi cumparata alta motocicleta din Thailanda ? salut, iti raspund pe scurt pt ca am net doar limitat din nepal in thialanda nu se poate trece overland pt ca burma nu accepta vehicule straine pe teritoriul ei iar prin china e foarte scump. planul e sa o punem pe avion, cu putin noroc costul transportului moto katmandu-bangkok e cam cit un bilet. cu vindutul nu e asa de simplu din cauza CdP-ului... cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip Postat August 9, 2007 Autor Share Postat August 9, 2007 Salut, Avem o mare problema cu viza de India, eu am obtinut-o dar Ioana nu. Acum suntem in Ankara incercam sa obtinem de aici. Daca e cineva de pe site care are legatura cu ministerul de externe alromaniei sau cu ambasada Indiei din Bucuresti si este dispus sa ne ajute (contra cost eventual) il rog foarte mult sa imi dea un semn. multumesc, Ciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinu_d Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Salut, Avem o mare problema cu viza de India, eu am obtinut-o dar Ioana nu. Acum suntem in Ankara incercam sa obtinem de aici. Daca e cineva de pe site care are legatura cu ministerul de externe alromaniei sau cu ambasada Indiei din Bucuresti si este dispus sa ne ajute (contra cost eventual) il rog foarte mult sa imi dea un semn. multumesc, Ciprian Pana ajunge Cip sa mai intre pe forum, anunt eu pe cei care urmaresc subiectul: Ioana a primit azi viza pentru India. Le tin pumnii sa aiba drum bun fara peripetii deosebite si, cum vad ca se zice pe-aici, "asfalt uscat"! --- Mesaj completat în 23 Aug 2007 19:24 -------------Sambata vor trece din Turcia in Iran. Traseul urmat este pe aceasta harta Google. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate