gogu007 Postat Octombrie 20, 2004 Share Postat Octombrie 20, 2004 Asa va fi si la Racatau dupa integrare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 20, 2004 Share Postat Octombrie 20, 2004 O sa fie o p... Eu unul nu ma astept prea curand la lucruri bune legate de presupusa noastra integrare, cel putin la inceput vor incerca sa ne interzica sa ne mai bucuram de saracia noastra asa cum e...adio harburi cu care te plimbi de colo-colo si de care nu ti-e mila sa le izbesti de diferite chestii si sa dai in gropi cu ele,etc,etc. Ne vom da seama ca asa cu izmana carpita-n c.ur cum suntem acuma ne bucuram de "luxuri" si libertati pe care occidentalii nu si le pot permite sau nu sunt in stare sa le conceapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Octombrie 20, 2004 Autor Share Postat Octombrie 20, 2004 ... ne bucuram de "luxuri" si libertati pe care occidentalii nu si le pot permite sau nu sunt in stare sa le conceapa. sau nu si le mai doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Octombrie 21, 2004 Share Postat Octombrie 21, 2004 mah! tie cine ti-a dat voie sa faci poza la mine in curte?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 21, 2004 Share Postat Octombrie 21, 2004 (editat) mah! tie cine ti-a dat voie sa faci poza la mine in curte?! Si sa-mi fotografiezi MOTOARELE cu care venisem la el, in vizita???? Editat Octombrie 21, 2004 de MOTOBRAND Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Octombrie 21, 2004 Share Postat Octombrie 21, 2004 asta numai pentru ca vi le-am imprumutat eu pentru weekend.... ia dati taxa de reclama! Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 hai ca in curand o sa-ncepeti cu " stop a mea" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate