Tom_da_kat Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 Da-ti va si voi cu parerea, ca poate gasesc ceva sa-mi iau... da vreau sa traga si sa fuga bine. Si dak tot va dati cu parerea, mai ziceti si dak stiti p undeva scutere secondhand bune, da prin zona prahova. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 Dai un search la google,da nu cred k gasesti nou la 1200e,am vazut aprilia sr nou 2000-3000 intra p site www.unitedmotors.ro si uitate la preturi !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tom_da_kat Postat Iulie 11, 2007 Autor Share Postat Iulie 11, 2007 Ms. Nu vreau neaprat nou, mai bine dak ati sti pe cineva sa vanda ceva de genu un sr cu kit de 80 d prin 2003, vreau sa aiba 50 in acte sa po sa-l conduc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 (editat) Ms. Nu vreau neaprat nou, mai bine dak ati sti pe cineva sa vanda ceva de genu un sr cu kit de 80 d prin 2003, vreau sa aiba 50 in acte sa po sa-l conduc. Uite topic cu /index.php?showtopic=102110 Aprilia Sr50 k sunt baieti aici,intreaba dak stiu p cneva care vinde,sau dak vand ei scooterele lor,cauta la vanzari,scrie topic la cumparari cu cumpar Aprilia SR 50 an 2003 incearca k poate gasesti Editat Iulie 11, 2007 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 Da-ti va si voi cu parerea, ca poate gasesc ceva sa-mi iau... da vreau sa traga si sa fuga bine. Si dak tot va dati cu parerea, mai ziceti si dak stiti p undeva scutere secondhand bune, da prin zona prahova. Mersi Nush sa iti zice de unde sa iei. Vezi bea "sprait" ca are ceva concurs. Eu iti propun sa mai pui 300 € si sa iei un scarabeo de la aprilia nou noutz. Era la oferta aici in cluj acum o luna. In rest nush ce sa zic.. vezi pe forum la categoria vanzari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 Magnet City! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dj RzN Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 Sfatul meu, mai pui maxim 100 euro sau chiar deloc daca ai noroc, si iti iei o Gilera DNA 50 care fuge tare sau mai pui 300 euro si-ti iei o Aprilia RS50 care fuge nu se joaca (e in 6 trepte ce-i drept) ... dar are motor de scuter, poti gasi si cu kit pollini de 80 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ybres Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 Scutere care "fug" sunt Aprilia SR, Yamaha Aerox (iti spun din ce am vazut la altii)(eventual le poti face si un tuning daca vrei, iar la aceste doua modele gasesti cel mai usor piese)... Malaguti F15, stock are un demaraj foarte bun si v-max de 80 km/h (iti spune un cunoscator ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tom_da_kat Postat Iulie 11, 2007 Autor Share Postat Iulie 11, 2007 Multumesc d raspunsuri. Ce ziceti gasesc in 1000-1000si un pic un sr de prin 2003 bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 I ati aerox..gasesti pe la 1000-1100 euro...e f bun..la demaraj si viteza....cel mai bun e Rs50..am avut si Dna.dar..tot mai bun rs-u..e adevarat costa ceva dar nu te vei plictisii de el...Salutari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut_ab Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 Da-ti va si voi cu parerea, ca poate gasesc ceva sa-mi iau... da vreau sa traga si sa fuga bine. Si dak tot va dati cu parerea, mai ziceti si dak stiti p undeva scutere secondhand bune, da prin zona prahova. Mersi are un prieten un Yamaha Nitro (Aerox) din 2003, ingrijit, stare tehnica si optica perfecta...pret 900 euroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudorik92 Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 (editat) ....DUPA PAREREA MEA alege aprilia sr50....il am modelul din 2000 ....pe carburator.....85-90 cu 2 pe el si cu 1 pers ....95-100km/h depinde de unde bate vantul ...super multumit.....forma deosebita....demaraj NO COMENT......super scuter.........l-am tinut aproape 20 de km la blana shi acul de la temp. motorului era am jos de jumate...........deci " TRAIASCA RACIREA PE APA banana.gif banana.gif "...foarte bune motoarele....toti sunt multumiti de ele.....si piese de tuning si de schimb se gasesc usor... Editat Iulie 12, 2007 de tudorik92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Logic temperatura trebuie sa stea mai sus d jumate p la 90 d grade s ruleaza super,asta o stiu d la unu kre s pricepe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate