Placebo Postat Octombrie 21, 2004 Share Postat Octombrie 21, 2004 Se preconizeaza o noua petrecere la Etrusco vineri. Din nou o sa si o sa apoi o sa si iar o sa , cine vrea poate sa si desi de obicei doar oricum totzi suntem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Octombrie 21, 2004 Share Postat Octombrie 21, 2004 Contatzi si pe mine si pe frate-meu venim sigur; mentionez ca nu am nici o absentza de la Etrusco si nici nu intentionez!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 21, 2004 Autor Share Postat Octombrie 21, 2004 O sa incerc sa ajung la arc la 7:00, sa plecam de acolo ca de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 Here we go again! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 salut! hmm nu prea va cunosc insa mi-ar face placere sa bem o bere si`o votca impruna. daca sunt welcome am sa incerc sa ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 nici eu nu lipsesc...doar daca nu-mi rup si celalalt picior pana maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 Promit ca incerc sa semnez condica si maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 ba sa rezolvati naibii cu boxele alea, ca nu se poate canta asa pe saraciile alea! sa puna mana sa aduca watti multi ca am lucrat toata saptamana la serenade. Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 daca cinta sorinake minune, vin cu reportofonu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 ba sa rezolvati naibii cu boxele alea, ca nu se poate canta asa pe saraciile alea!sa puna mana sa aduca watti multi ca am lucrat toata saptamana la serenade. Sorinake bah... eu am boxe si statie cu care am tinut nunti daca le aduc s-ar putea sa-i cojesc peretii de tencuiala P.S. mai bine isi cumpara ca n-am chef sa fac naveta cu ele pe scari de la etajul 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 22, 2004 Autor Share Postat Octombrie 22, 2004 ba sa rezolvati naibii cu boxele alea, ca nu se poate canta asa pe saraciile alea!sa puna mana sa aduca watti multi ca am lucrat toata saptamana la serenade. Sorinake Dar stai linistit ca Baiazid a fost "cel mai tare" . noi cel putzin am putut da vina pe scule (care sunt cu adevarat jalnice) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 Da, si sa fie muzica mai incet, ca venim acolo sa mai si discutam, nu doar sa ascultam rock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 22, 2004 Autor Share Postat Octombrie 22, 2004 Baga moshule un menuet sa ne linishtim creieri. La Techirghiol cu voi, la tratament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 if it's too loud then you're too OLD. jet! Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 bring the noise! Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 Chiul la GREU ..din pacate la munca ..nu la distractie, da??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 Aha, ai inceput sa fugi de admiratori!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 Aha, ai inceput sa fugi de admiratori!!! nu mai fac fatza! trebuie sa imi fac neaparat un fan club! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 trebuie sa imi fac neaparat un fan club! Doua mai mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Octombrie 23, 2004 Share Postat Octombrie 23, 2004 Sau 4 inghesuite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Octombrie 23, 2004 Share Postat Octombrie 23, 2004 mda. caaat. nimic interesant azi. facem data viitoare concurs de motorete jegoase. care are cea mai jegoasa motoreta si dupa aia concurs de spalat motoreta, evident, gaicile la costum de baie si prestanta Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 23, 2004 Share Postat Octombrie 23, 2004 Ce sa-i facem daca unii mai merg si pe stradutzele murdare ale kpitalei, nu doar pe bulevardele spalate cu detergenti (ma simt, ma simt ) Anyway, mi-a placut ca a fost muzica super-misto dar data un pik mai incet incat sa ne intelegem la vorba inauntru. A, da, si pizza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Octombrie 23, 2004 Share Postat Octombrie 23, 2004 Apropos de pizza.. ieri a fost si ziua bucatarului Mihai! La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 Io am lipsit M-o lovit gripa 2 zile de stat la pat cu ceai, paracetamol, aspirina, algocalmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate