DonHacker Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 (editat) Salutari tuturor. Tocmai ce am ajuns din Moldova.Am fost la o mica tura de enduro . Pana in Vrancea (Odobesti) am mers cu masina(papuc).De acolo cu motorul pana in Padureni si m-am plimbat prin zona aia,am fost si la Manastirea Buluc.Dupa aceea am fost la celelalte manastiri din Moldova(Manastirea Petru Voda-Agapia-Neamt-Secu-Varatec-Almas-Sihastria-Sihla etc) dar cu masina (pentru ca nu am A-u ). Nu prea le am cu povestitul,deci las pozele sa vorbeasca P.S.Totul a fost bine inafara de o 'mica' alergie la Agocalmin care m-a tinut o noapte in spitalul antic din Targul Neamt . P.P.S. Restul de poze -> http://community.webshots.com/user/BH07MDF (In Moldova) Editat Iulie 11, 2007 de DonHacker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 Salutari tuturor. Tocmai ce am ajuns din Moldova.Am fost la o mica tura de enduro . Pana in Vrancea (Odobesti) am mers cu masina(papuc).De acolo cu motorul pana in Padureni si m-am plimbat prin zona aia,am fost si la Manastirea Buluc.Dupa aceea am fost la celelalte manastiri din Moldova(Manastirea Petru Voda-Agapia-Neamt-Secu-Varatec-Almas-Sihastria-Sihla etc) dar cu masina (pentru ca nu am A-u ). Nu prea le am cu povestitul,deci las pozele sa vorbeasca P.S.Totul a fost bine inafara de o 'mica' alergie la Agocalmin care m-a tinut o noapte in spitalul antic din Targul Neamt . P.P.S. Restul de poze -> http://community.webshots.com/user/BH07MDF (In Moldova) lasi pozele sa vorbeasca ... da poze cu traseul in care sa te vedem pe tine pe motor prin padure, prin santuri, noroaie,.chestii tresti...? nimica!!!??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 (editat) Foarte frumos. Felicitare !!! Editat Iulie 11, 2007 de rombaer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iulie 11, 2007 Autor Share Postat Iulie 11, 2007 lasi pozele sa vorbeasca ... da poze cu traseul in care sa te vedem pe tine pe motor prin padure, prin santuri, noroaie,.chestii tresti...? nimica!!!??? Nu am avut partener de drum.Nu puteam sa-mi fac singur poze pe motor prin padure. Sorry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kernel Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 frate ce nebun esti;)) cum sa pleci singur pe cohlauri(=pustietati) frum poza cu masina ..e in bacau , nu;) a trecut ceva timp de cd nu am mai trecut pe acolo:) numa bine si ..tine-o tot asa..ma rog ar fi bn sa mai mergi cu careva:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popa84silviu Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 Tare de tot mai ales mesaju de pe masina ! De unde il ai ? Vreau si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iulie 14, 2007 Autor Share Postat Iulie 14, 2007 Tare de tot mai ales mesaju de pe masina ! De unde il ai ? Vreau si eu ! Salut. /index.php?...st&p=764188 Daca vrei da un pm cu datele tale de contact si iti trimit prin posta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Dupa o oarecare absentza, am revenit!! Ce-mi face puiul? Ai avut vreo problema mecanica la ea? Sa te intreb ce a patzit seaua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iulie 25, 2007 Autor Share Postat Iulie 25, 2007 (editat) Dupa o oarecare absentza, am revenit!! Ce-mi face puiul? Ai avut vreo problema mecanica la ea? Sa te intreb ce a patzit seaua? Nop.Nici o problema . Doar piciorul a cazut odata cand am dat intr-o groapa la o viteza destul de mare . Bine ca l-am recuperat,pentru ca picior asa rezistent ca si ala,in graba nu o sa mai gasesc . Seaua ? Nu are nimic. I-am pus eu ceva stickere dar dupa aia le-am dat jos . Puiu face bine,acuma isi asteapta noile incaltari care se lasa asteptate Acuma isi asteapta si 'sora de sosea' ca sa mearga amandoua frumos la RAR. Asa lene mi-a fost sa o duc . In rest 'mananca' bine benzina & ulei. Editat Iulie 25, 2007 de DonHacker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate