Sari la conținut

O Tura Prin Moldova

Postări Recomandate

Salutari tuturor.

Tocmai ce am ajuns din Moldova.Am fost la o mica tura de enduro :lol: .

Pana in Vrancea (Odobesti) am mers cu masina(papuc).De acolo cu motorul pana in Padureni si m-am plimbat prin zona aia,am fost si la Manastirea Buluc.Dupa aceea am fost la celelalte manastiri din Moldova(Manastirea Petru Voda-Agapia-Neamt-Secu-Varatec-Almas-Sihastria-Sihla etc) dar cu masina (pentru ca nu am A-u :lol: ).

Nu prea le am cu povestitul,deci las pozele sa vorbeasca :lol:

P.S.Totul a fost bine inafara de o 'mica' alergie la Agocalmin care m-a tinut o noapte in spitalul antic din Targul Neamt :wave: .

P.P.S. Restul de poze -> http://community.webshots.com/user/BH07MDF (In Moldova)

post-3926-1184184975_thumb.jpg

post-3926-1184185041_thumb.jpg

post-3926-1184185115_thumb.jpg

post-3926-1184185191_thumb.jpg

post-3926-1184185309_thumb.jpg

post-3926-1184185517_thumb.jpg

post-3926-1184185602_thumb.jpg

post-3926-1184186011_thumb.jpg

post-3926-1184186094_thumb.jpg

post-3926-1184186169_thumb.jpg

post-3926-1184186300_thumb.jpg

post-3926-1184186440_thumb.jpg

post-3926-1184186567_thumb.jpg

post-3926-1184186689_thumb.jpg

post-3926-1184186810_thumb.jpg

Editat de DonHacker
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutari tuturor.

Tocmai ce am ajuns din Moldova.Am fost la o mica tura de enduro :agree: .

Pana in Vrancea (Odobesti) am mers cu masina(papuc).De acolo cu motorul pana in Padureni si m-am plimbat prin zona aia,am fost si la Manastirea Buluc.Dupa aceea am fost la celelalte manastiri din Moldova(Manastirea Petru Voda-Agapia-Neamt-Secu-Varatec-Almas-Sihastria-Sihla etc) dar cu masina (pentru ca nu am A-u :cheers: ).

Nu prea le am cu povestitul,deci las pozele sa vorbeasca :10:

P.S.Totul a fost bine inafara de o 'mica' alergie la Agocalmin care m-a tinut o noapte in spitalul antic din Targul Neamt :lol: .

P.P.S. Restul de poze -> http://community.webshots.com/user/BH07MDF (In Moldova)

lasi pozele sa vorbeasca :wave: ... da poze cu traseul in care sa te vedem pe tine pe motor prin padure, prin santuri, noroaie,.chestii tresti...? nimica!!!??? :lol: :lol:

Link spre comentariu

lasi pozele sa vorbeasca :wave: ... da poze cu traseul in care sa te vedem pe tine pe motor prin padure, prin santuri, noroaie,.chestii tresti...? nimica!!!??? :lol: :lol:

Nu am avut partener de drum.Nu puteam sa-mi fac singur poze pe motor prin padure. :lol:

Sorry.

Link spre comentariu

frate ce nebun esti;)) cum sa pleci singur pe cohlauri(=pustietati) frum poza cu masina ..e in bacau , nu;) a trecut ceva timp de cd nu am mai trecut pe acolo:)

numa bine si ..tine-o tot asa..ma rog ar fi bn sa mai mergi cu careva:)

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Dupa o oarecare absentza, am revenit!! Ce-mi face puiul? Ai avut vreo problema mecanica la ea? Sa te intreb ce a patzit seaua?

Nop.Nici o problema :crack: . Doar piciorul a cazut odata cand am dat intr-o groapa la o viteza destul de mare :alcy: . Bine ca l-am recuperat,pentru ca picior asa rezistent ca si ala,in graba nu o sa mai gasesc :cheers: .

Seaua ? Nu are nimic. I-am pus eu ceva stickere dar dupa aia le-am dat jos :) .

Puiu face bine,acuma isi asteapta noile incaltari care se lasa asteptate :cheers:

Acuma isi asteapta si 'sora de sosea' ca sa mearga amandoua frumos la RAR.

Asa lene mi-a fost sa o duc :cheers: .

In rest 'mananca' bine benzina & ulei. :drink:

Editat de DonHacker
Link spre comentariu