Sari la conținut

B-40-LEM


Thomas
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 93
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

"rahatul" sa pindeasca in continuare vreun motociclist si sa-l sicaneze cu dor de razbunare ... si data viitoare poate reuseste mai bine decit acum ... FOARTE PROBABIL!

Ma indoiesc. Daca era un tip cu astfel de ganduri se lasa mai rau, nu se baga in masina sa zica de Politie. Oricum, si-a meritat-o! Si uite diferenta intre bikeri si "haite" gen taximetristi si/sau apasi (ca tot s-a discutat pe tema asta): bikerul i-a dat o smetie si a plecat. Oricare din grupele mai sus amintite, vazand ca sunt mai tari, l-ar fi capiat cu batuta pe un sofer de genul asta. Eventual mai chemau si colegi sau rude.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cind iei un carbon in bot, cred ca primul lucru pe care vrei sa-l faci e s-o stergi cit mai repede de acolo ... socul initial e destul de mare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt destul de multzi civili care intra pe forum si ne explica ca greshim dar ca ne intzeleg.

 

Domni mei,

am vaga impresie ca nu prea intzelegetzi decat cand vetzi merge pe o rajnitza de 200 kg la 60 la ora si cand un dobitoc intr-o mashina itzi taie calea. Oricat consideratzi ca conservele voastre sunt un fel de motoare nici nu se poate compara nivelul de proteczie oferit de cele 2 tipuri de autovehicole. In cazul mai sus mentzionat in conserva(oricat de kkcioasa ar fi) nu ai fi suferit decat daune materiale pe cand cu motocicleta potzi sa te numeri printre victimele nevinovate din anul acesta (prea negru).

 

Parerea mea este ca vorbitzi cateodata in necunoshtintza de cauza.

 

PS: Nu vreau sa generalizez dar... PAREREA MEA este ca dintre grupurile de shoferi, cei cu mashini mici, prin simplu fapt ca se cred mai "subtziri", fac mai multe tampenii (vorbim caprocent deci nu generalizez), si suntetzi campioni la taiat fatza dupa taximetrishti si cei cu camioane/autobuze/microbuze.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma scuzati ca nu marsez la ideea unei caste a motociclistilor, pentru mine ei sint doar participanti la trafic.

 

Ma scuzati ca nu sint de acord cu ideea de a ne face singuri dreptate.

 

Ma scuzati ca am masina cu ecartament ingust.

 

O zi buna si asfalt uscat ... cit o mai fi ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu riscul de a imi sui jumate de forumisti in cap:

 

 

Inainte sa cititi ce scriu despre ce a facut Thomas cititi asta:

 

CU MOTORUL ORICE EVENIMENT SPORTIV DE GENUL ACESTA POATE AVEA URMARI GRAVE PT CONDUCATORUL MOTO

 

Deci Thomas... io zic ca ai procedat corect. Dintr-o manevra nesemnalizata de un dobitoc puteai sa o patesti zdravan.

 

Parerea mea.

 

Iar pe cei care zic : NU VIOLENTEI ... sunt curios cum ar reactiona cand sunt izbiti intr-un pom din cauza unui imbecil.

 

Nu ma credeti? Intrebati-l pe demostene ce am patit amandoi in drum spre Timisoara cu un tico.

Acel tico ... incerca intentionat sa dea peste noi.. a facut manevre de coliziune pe sosea de vreo 3 ori.

 

Daca il prindeam oprit la semafor sau in alta parte ... il bateam de nici ma-sa nu il mai recunostea , ii luam cheile de la masina si i le aruncam in iarba ca sa nu ne urmareasca

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iete, se intoarse Baiazid... :baldy: De acord cu tine, eu nu-s deloc pasnica si, in nici un caz, dusa la biserica... Mai ales ca am avut parte de un incident neplacut in care nimeni nu s-a bagat... Da', vorba aia, acolo unde nu reuseste inteligenta, reuseste fortza... :yikes: Si, cata vreme am singura grija de mine... nu sfatuiesc pe nimeni sa-mi stea in drum... (Cu scuzele de rigoare pt lipsa de modestie) :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

s deloc pasnica si, in nici un caz, dusa la biserica... Mai ales ca am avut parte de un incident neplacut in care nimeni nu s-a bagat...

Daca te referi la cretinii din dacia cu nr de GR, sau TR, -nu mai stiu ce era- si intamplarea de pe iuliu maniu... aia ar fi trebuit sa ciomagitzi chiar mai rau! (nasol ca erau vro... 3 ziceai?). Cat despre partea cu "lumea nu s-a bagat, au stat si au ras ca prostii", :D nu ma mai mira nimic. un amic a lesinat pe strada dupa ce i-au luat sange la analize, si s-a trezit pe jos, si trecea lumea pe langa el fara nici o jena. prima lor reactie e ceva de genu: "Ia uite, betiuvu!" sau "ia uite drogatu'. a luat o SD". povestea asta se poate generaliza foarte repede.

 

Deci, parerea mea, e, k daca a auzit macar un "ba, (cuvant jignitor)! n-ai semnal?" nea shoferache, o sa stie de ce si-a luat-o si va fi mai atent.

Editat de Lt. Navarro
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare!

 

Am patit si io faze ciudate prin bucuresti... Un imbecil cu o dacie papuc s-a suparat ca am indraznit sa clacsonez scurt cand am trecut pe langa el... EL, care vroia sa iasa din parcare si se facea ca nu ma vede... si s-a luat dupa mine, in spatele meu accelera cu scartait de roti si apoi frana tot cu scartait (manevre de intimidare) si apoi m-a prins la semafor, s-au dat jos trei tigani nespalati si spurcati la gura din papuc... am sters-o, caci la 500 de m era o masina de politie, am oprit si le-am spus repede care e treaba.. politaiul i-a luat numarul lu ala (fara sa il opreasca sau sa il traga pe dreapta desi se circula cu viteza melcului) si mi-a spus ca "o sa aiba el grija..." :D

Asa ca daca puteti cateodata sa le mai dati o casca in gura, sa le dati si din partea mea!

 

Gabii

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma scuzati ca nu marsez la ideea unei caste a motociclistilor, pentru mine ei sint doar participanti la trafic.

 

Fiule, aici eshti pe forum nu in trafic. Cat despre caste :yikes: nu era vorba decat doar de titlul forumului shi de jargon.

 

Ma scuzati ca nu sint de acord cu ideea de a ne face singuri dreptate.

 

Daca citeai ce am sctis initzial poate realizai ca intr-o anumita masura sunt de acord cu tine, dar pentru a fi sigur cum te comportzi intr-o astfel de situatzie trebuie s-o traieshti. Tu discutzi la rece si cam in necunoshtintza de cauza.

 

Ma scuzati ca am masina cu ecartament ingust.

 

Nu conteaza cum ai mashina ci cum conduci. Nu am generalizat ci mi-am spus doar parerea. Nu prea ai intzeles ce am scris acolo.

 

Nu mai te scuza atat, pentru ca ai intrat pe forum sa discutam shi asta facem, chiar daca nu intotdeauna suntem de acord. Fiecare dintre noi ne expunem parerea. :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Hairy Poker

i agree cu placebo, si propun ca pe viitor topic-uri de genul acesta sa ramana ca o simpla poveste a unui incident din trafic din care sa invetze totzi la ce sa se astepte in diferite situatii, nu sa se transforme intr-o suita de ironii si "cugetari" ale tuturor filozofilor de pe forum (no offense)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Placebo, am trecut cam de multisor de virsta la care sa-mi zica cineva "fiule" si mai ales nu ma incinta pozitia de superioritate derivata din acest apelativ ... cit despre :yikes: sint de acord, sa vedem cum facem :baldy:

 

Parerea mea e ca o discutie "tehnica" pe marginea unui incident e limitata si pe undeva lipsita de finalitate ... cred ca o opinie de pe partea cealalta a baricadei (chit ca eu nu ma simt in razboi) ar fi de folos pentru toata lumea ... asa ca in "pauza competitionala" ar fi bine sa discutam cit mai mult, poate o fi mai bine la anul ...

 

PS: Placebo, te citesc cu interes si atentie! ... asta nu inseamna ca te si inteleg totdeauna :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Flex noi suntem si mama si tata, adica stim cum e de partea cealalalta, conducem si conserve si motorete. Nu fi naiv sa crezi ca ne poti spune aspecte profunde legate de conducerea masinilor. Fa pasul la motoare si lasa indaratnicia asta de a tine partea conservarilor doar pentru ca ai 4 roti sub fund. Stii de ce sunt motociclistii cei mai simpatici dintre toti participantii la trafic? Pentru ca sunt cei mai vulnerabili.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa nu faca buba :D -->

 

Si oricum, s-a pornit de la faptul simplu (la prima vedere) ca inca nu suntem vazuti efectiv ca participanti la trafic. Pe langa asta se mai adauga nesimtirea, lipsa de omenie, lipsa de cultura... si lista ar mai putea continua. Si acum nu ma refer doar la (unii) soferi ci si la (unii) motociclisti.

post-14-1098881386_thumb.gif

Editat de Thomas
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fester, nu tin parte, incerc sa-mi explic de ce se intimpla atitea cascadorii involuntare; in viziunea mea, targetul acestor discutii in care ne implicam ar fi incepatorii, cei care acum dau piept cu un trafic haotic si deseori ostil ... poate le foloseste la ceva ... zic si eu :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt sigur Flex ca la 800 cmc o sa scoti mai mult de 51 de CP pe 2 roti fiind. :yikes:  :angry:

Asta sa fie explicatia? :D ... cam nasol :baldy:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ideea e ca e posibil ca si aceeasi persoana sa reactioneze diferita in functie de situatie.chiar si cel mai pasnic isi poate iesi din pepeni la un moment dat sau vice versa.

 

fiecare face cum considera ca e mai bine in momentul ala.Nu trebuie generalizat,sunt cazuri in care politia nu are ce face si atunci daca te-ar face sa te simti mai bine iti faci singur dreptate.Sau sunt cazuri in care mai bine stai in banca ta.

 

Cauzele sunt dupa cum se pare cam aceleasi mereu-neacordare de prioritate pe principiul "nu te-am vazut" etc. :D

 

e greu sa zici ca esti de acord cu ce a facut Thomas sau impotriva, pt ca aproape sigur si cei mai calmi au impulsuri din astea atunci cand sunt calcati pe bombeu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...