robychopper Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 cam asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 22, 2004 Autor Share Postat Octombrie 22, 2004 ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 22, 2004 Autor Share Postat Octombrie 22, 2004 ,,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 22, 2004 Autor Share Postat Octombrie 22, 2004 ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 22, 2004 Autor Share Postat Octombrie 22, 2004 ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 22, 2004 Autor Share Postat Octombrie 22, 2004 na sper sa fiti multumiti si sa nu mai puneti poze asa pe unde va trece capul.....stiti voi la care ma refer:)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 Superba mashinaria! Arta curata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 sa-mi bag penisu.....oau!tare de tot.... Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 22, 2004 Autor Share Postat Octombrie 22, 2004 sa-mi bag penisu.....oau!tare de tot.... Blackrider haha tia placut:))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Octombrie 23, 2004 Share Postat Octombrie 23, 2004 Roby meshtere , no offence, dar un motor ca asta merita readus aminte, reimprospatat memoria ca sa zic asa,chiar daca este off-topic.E vorba de inspiratie nicidecum de 'plagiere'. Si la vara s-ar putea sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 .......... miau..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 ....... robi..stii vreun sait unde mai putem vedea motocicleta asta ? robi..stii vreun sait unde mai putem vedea motocicleta asta ? la sarci ..destiny cycles.. imi da tot felul de balarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 2, 2006 Autor Share Postat Martie 2, 2006 din pacate cei ce au facut acest custom nu mai au pagina...unica chestie ce stiu ca sunt din UK incerc sa caut poate gasesc ceva ...cam greu pt ca customul acela a aparaut mai mult in reviste Salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 din pacate cei ce au facut acest custom nu mai au pagina...unica chestie ce stiu ca sunt din UK incerc sa caut poate gasesc ceva ...cam greu pt ca customul acela a aparaut mai mult in reviste Salut am incercat eu, degeaba!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 danke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 5, 2006 Autor Share Postat Martie 5, 2006 alex123 ia uitate in linkurile astea tot cei de la destiny cycle http://www.motomanai.lt/p-articles.id-1727.back-1.html http://www.saintsandsinnersmcc.com/html/FYP2.htm salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 e superb, dar saua aia nu cred ca e folosibila... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Si eu ma intreb ce se intimpla cu seaua daca se aseaza pe ea un motociclist asa mai sanatos, la fro' 100 de kile . Nu atinge in roata spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Si eu ma intreb ce se intimpla cu seaua daca se aseaza pe ea un motociclist asa mai sanatos, la fro' 100 de kile . Nu atinge in roata spate? nu prea atinge deoarece cadrul este rigid(cat se poate vedea in poze) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiusro Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Fratiilor, SUNT BOLNAV... sunt in Italia de o luna si ma uit la motoare in loc sa ma uit la femei... vreau si eu sa ma intalnesc cu un choperist roman prin Piacenza!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate