orestte Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 ATENTIE LOCATIA ESTE IN LOC. LETCANI KM 15 IASI-TG FRUMOS (spre bacau)[nu cea de anii trecuti] Intrarea se va face pe baza unei jucarii cine nu are 10ron de pers. Peste 2 sapt voi pune detaliile pt rezervarea de casute si camere la pensiune . Program: Vineri 3.08.2007 - 16.00: Primirea participanților; - 18.00: Deschiderea oficială; - 19.00: Anunțarea programului pe ore Âşi zile; - 21.00: Concerte rock; - 00.00: Videoproiecții (prevenirea accidentelor rutiere, stunt rider) Sâmbătă 4.08.2007 - 9.00: Trezirea participanților in “fanfara” motoarelor; - 10.30: Conferința de presă; - 11.00: Concursuri de indemanare si distractive: “Mers încet”, “Tras funia”, “Împinsul butoaielor de bere” etc.; - 12.30: Trasee enduro stabilite cu Primăria Letcani - IaÂşi. - 14.00: Parada motocicletelor în IaÂşi pe traseul stabilit împreuna cu Primăria Âşi Politia IaÂşi; - 15.00: Alte concursuri specifice - 20.00: Premierea participanților câÂştigători la concursuri - 20.30: Concerte rock - 00.00: Videoproiecții (prevenirea accidentelor rutiere, stunt rider) - 00.00: Foc de tabără Duminică 5.08.2007 - Plecarea participanților Âşi igienizarea locației ATENTIE PROGRAMUL NU ESTE FIX ACESTA PUTAND SUFERI MODIFICARI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 vine cineva din bucuresti la intrunire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 super!!!!de cand asteptam invitatia!!! sa vad ce gasca strang si am venit!!!(cu ei sau fara )!!!!sa inceapa cheful !!numai bine tuturor !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreidoimetri Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 ehe drum lung de batut dar fac tot posibilul sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 Eu as veni din Bucuresti! Stiu drumul pana la Bacau, este foarte bun, fara gropi (ceva de retinut avand in vedere starea generala a soselelor patriei). Plus ca nu am fost niciodata la Iasi. Strangem gasca de vineri dimineata? Va luati liber de la munci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 Eu as veni din Bucuresti! Stiu drumul pana la Bacau, este foarte bun, fara gropi (ceva de retinut avand in vedere starea generala a soselelor patriei). Plus ca nu am fost niciodata la Iasi. Din Bucuresti pana Iasi este drum judetean cu 4 benzi, foarte bine intretinut pe toata lungimea traseului asa ca nu va faceti griji de calitatea asfaltului. Benzina sa aveti ca drumul e o placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 nici eu nu am mai fost la iasi si poate de aceea mi se pare mai provocant.in principiu eu o sa plec vineri,dar nu am stabilit o ora de plecare.daca ne vom strange un nr mai mare de motociclisti vom decide impreuna ora de plecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 Vreau si eu sa merg! Bat drumul de Iasi de 10 ani cu masina. Dar anul asta trebuie sa incerc cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 nici eu nu am mai fost la iasi si poate de aceea mi se pare mai provocant.in principiu eu o sa plec vineri,dar nu am stabilit o ora de plecare.daca ne vom strange un nr mai mare de motociclisti vom decide impreuna ora de plecare. Nu-mi vine sa cred ca mai exista lume care nu a fost in Iasi. Fratilor e oras mare si frumos nu va fie rusine. Abia astept intalnirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otravel Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 (editat) Din Bucuresti pana Iasi este drum judetean cu 4 benzi, foarte bine intretinut pe toata lungimea traseului asa ca nu va faceti griji de calitatea asfaltului. Benzina sa aveti ca drumul e o placere! Este drum european ( sosea rapida) Nicaieri in tara nu o sa gasiti un tronson atat de lung bine facut. Atentie la radare!!!!!!!!!! Sunt f. multe. In special intre Focsani-Adjud-Bacau-Roman si Tg. Frumos-Iasi Editat Iulie 19, 2007 de otravel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
March Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 In Vrancea sunt radare si in afara localitatilor, mare atentie. N-am vazut atat de multe radare nicaieri in alta zona din drumul Bucuresti-Iasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_spd Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 In Vrancea sunt radare si in afara localitatilor, mare atentie. N-am vazut atat de multe radare nicaieri in alta zona din drumul Bucuresti-Iasi. Asta in mod sigur. Eu am platit anul trecut cred ca 20 de radare pe drumul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 Pe drumul asta sunt politaii la produs grupa mare! In schimb pe celelalte e cam liniste! Asa ca eu cam evit drumul ala de cate ori pot! Exista si alternative! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 21, 2007 Autor Share Postat Iulie 21, 2007 Intrarea : -o jucarie (de motor, cine vrea poate aduce mai multe) -baietii 10ron de pers -fetele 5 ron de pers -emblema editie limitata 10 ron (cine doreste) -copiii (pan in 10 ani) gratis *accesul in incinta locatiei pers minore neinsotite de o pers majora interzis *dupa ora 22 accesul in locatie si prezenta pers minore este interzisa *viteza in camping 5km/h *iesirea pe drumul european in stare de ebrietate sau fara casca interzis *participarea la parada a motocicletelor care nu corespund din pdv tehnic (frane, directie) interzis *participarea scuterelor la eveniment neinmatriculate si fara a detine o adeverinta de legislatie interzis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 orestte,felicitari pt tot...si mai ales pt schimbarea locatiei!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombinatoru Postat Iulie 22, 2007 Share Postat Iulie 22, 2007 Pana la urma care cum se pleaca din Bucuresti?......Atzi hotarat ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat Iulie 22, 2007 Share Postat Iulie 22, 2007 (editat) se pare ca nu :nono:oricum eu sunt decis sa plec. Editat Iulie 22, 2007 de mumy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombinatoru Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 mumy mergi sigur??? propune un loc si o ora de plecare ....si hai poate mai anturam pe careva eu merg 100% chit ca merg singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 @kombinatoru:vezi ca ti-am dat un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombinatoru Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Vineri 3 august undeva in jurul pranzului cel tarziu eu cu mumy decolam in directia IASI Daca mai sunt doritori sunt rugatzi sa ne anunte in felul asta sa stabilim si noi o ora de plecare Traseul este Urziceni - Buzau - Focsani - Adjud - Roman -Iasi haidi pa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 ai sa vezi ca dupa ce se termina nebunia cu intrunirea de la sibiu o sa mai apara cate un doritor de plimbare. ar fi bine daca ne-ar mai imforma si pe noi orestte cu privire la cazare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 25, 2007 Autor Share Postat Iulie 25, 2007 scuze de intarziere voi posta pana dum in principiu e 40ron casuta pe zi pretu la camere ihl voi posta pana dum cum am zis suntem dati peste cap unul din org principali liviu a avut un accident si tre sa recuperam mult din urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombinatoru Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 ne pare rau pentru liviu, insanatosire grabnica!!!!! orestte poate cand ai timp potzi sa ne dai cateva indicatzii mai exacte despre locatie ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMA Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 Vineri 3 august undeva in jurul pranzului cel tarziu eu cu mumy decolam in directia IASI Daca mai sunt doritori sunt rugatzi sa ne anunte in felul asta sa stabilim si noi o ora de plecare Traseul este Urziceni - Buzau - Focsani - Adjud - Roman -Iasi haidi pa!!! Salut, as merge si eu. Pot sa confirm la inceputul saptamanii viitoare daca pot pleca vineri la pranz. De acord sa ne cuplam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 ok.asteptam raspunsul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate