orestte Postat Iulie 27, 2007 Autor Share Postat Iulie 27, 2007 rezervari casute 0721535377 Orestte 40ron/noapte/casuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Plecarea sambata dimineata, sunt amatori? Depasirea vit legale cu cca 20. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombinatoru Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Constantin noi am vrea sa mergem de vineri...daca plecam sambata nu mai prindem mare lucru....am fi mai mult pe drum poate reusesti si tu sa ni te alaturi de vineri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
panzersrm Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Ceva detalii despre cine va concerta la iasi anul asta? Si inca o intrbare: in afara de casute se poate sta si la cort? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Ceva detalii despre cine va concerta la iasi anul asta? Si inca o intrbare: in afara de casute se poate sta si la cort? da ma berbecule...se poate sta si la cort! formatii??? esti nebun??? iarasi o sa fii pe pastile??? POATE...repet...POATE...o sa va onorez cu prezenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 31, 2007 Autor Share Postat Iulie 31, 2007 Ceva detalii despre cine va concerta la iasi anul asta? Si inca o intrbare: in afara de casute se poate sta si la cort? se poate sta si la cort normal lista cu cei care vor concerta anul acesta la iasi va aparea miercuri seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 (editat) vine si o mica parte din "Cavaleria de Titan" plecam vineri dimineata la 7 pe varianta Tecuci- Barlad- Vaslui (din motive obiective) ne vedem acolo, abia astept sa imi revad prietenii din iasi, si nu numai Editat Iulie 31, 2007 de cehu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Pare ca o sa iasa ceva super! Sper sa reusim sa venim si din Galati cativa, nici nu am mai fost la Iasi asa ca o sa merite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 31, 2007 Autor Share Postat Iulie 31, 2007 danutza Posted 46 minutes ago Pare ca o sa iasa ceva super! Sper sa reusim sa venim si din Galati cativa, nici nu am mai fost la Iasi asa ca o sa merite! din galati vor canta trupa Cromleh cine vrea camere la pensiune 100ron/noapte (pensiunea inclusa in locatia intrunirii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMA Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 ok.asteptam raspunsul tau. pot sa plec si eu vineri la pranz ati stabilit de unde se pleaca si la ce ora?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 1, 2007 Autor Share Postat August 1, 2007 flyer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 1, 2007 Autor Share Postat August 1, 2007 harta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombinatoru Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 pot sa plec si eu vineri la pranz ati stabilit de unde se pleaca si la ce ora?? CMA noi plecam la 11 din benzinaria Petrom de la capatul podului, imediat dupa Metro colentina 0729.600.990 asta e nr meu sau id msnger kombinatoru ....pana la urma se pare ca o sa fim doar 3 , sa speram ca mai ajung inca 2-3 pe ultima suta de metrii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licuriciul Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 salut, stie careva cum va fi vremea pe traseu? sunt tentat sa vin si eu --- Mesaj completat în 01 Aug 2007 22:10 -------------si cum este mai bine prin Bacau sau prin Barlad ? ca drum si ca radare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombinatoru Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 salut, stie careva cum va fi vremea pe traseu? sunt tentat sa vin si eu <small>--- Mesaj completat în 01 Aug 2007 22:10 -------------</small><br/>si cum este mai bine prin Bacau sau prin Barlad ? ca drum si ca radare pe Tecuci , Barlad e drum bun dar nu prea era marcat acu 2-3 saptamani......pe Bacau ar fi mai indicat dar e mai plin de radare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 Vin si eu, vin si eu, vin si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 ANUNT pt cei care trec prin Bacau in drumu spre iasi, podul peste bistrita este daramat .Prin urmare trebuie mers pe drumu ocolitor prin localitatea Letea Veche; adik drumu pentru camioane. Respectiv, cum se intra in Bacau din directia Bucuresti, Metro la primul semafor faceti drepta si tineti drumu principal pana in Iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMA Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 CMA noi plecam la 11 din benzinaria Petrom de la capatul podului, imediat dupa Metro colentina 0729.600.990 asta e nr meu sau id msnger kombinatoru ....pana la urma se pare ca o sa fim doar 3 , sa speram ca mai ajung inca 2-3 pe ultima suta de metrii se pare ca o sa ploua in draci tot weekend-ul. Dar asta nu-mi schimba planurile. Din punctul vostru de vedere se pleaca oricum?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombinatoru Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 se pare ca o sa ploua in draci tot weekend-ul. Dar asta nu-mi schimba planurile. Din punctul vostru de vedere se pleaca oricum?? CMA poa' sa tune sa fulgere ca noi suntem in benzinaria Petrom la 11, imediat cum ai coborat podul hai ca suntem pe ultima suta de metrii,......ungetzi lantzurile, stergetzi castile, maine avem drum destul de lung de facut!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 se pare ca o sa ploua in draci tot weekend-ul. Dar asta nu-mi schimba planurile. Din punctul vostru de vedere se pleaca oricum?? unde ati observat voi ca o sa plua? mai pe toate siteurile sunt maxim 25% sanse de ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lhoria Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 atentie la radarelin in Bogdan Voda(linga Bacau), Horia si Traian(linga Roman), Budai, Podul Iloaiei si Letcani in mers, linga Iasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 cum este mai bine prin Bacau sau prin Barlad ? ca drum si ca radare Drumul intre Tisita si Barlad e OK, calitate buna, radare doar in Tutova Si Badeana (doua sate la rand), la vreo 25 de km de la Tecuci la Barlad. Dupa Barlad, chiar de la iesire pana in localitatea Crasna, e proaspat pusa criblura. De la Crasna la VS drumul e perfect, dar din Vaslui se impute treaba urat de tot, adica drumul nu a mai fost reparat de multa vreme, viteza maxima nu prea poate sa depaseasca 80-90 decat daca esti kamikaze sau ai enduro-touring cel putin. Prin Bacau drumul e mai lung cu fix 30 de km (ma rog, acum cu ocolul de rigoare mai faci vreo 5 km in plus), in schimb calitatea e super. Ai grija la radare (dupa Focsani le stiu cam pe toate, ca Iasi-Focsani il fac saptamanal) in: - Garoafa-Bizighesti - radar fix sau mobil Logan rosu sau Logan alb, nemarcate - Tisita - Adjud - Logan de Politie - Sascut - Logan sau Vento de politie - Racaciuni - Logan sau Vento de politie - imi scapa numele localitatii, dar e la 7 km de BC - Filipesti, Secuieni, Harlesti (cam toate localitatile dintre BC si Roman, de fapt) - Logan Galben, Alb sau bleumarin - Tg Frumos - rareori, Logan de Politie - Razboieni - imediat cum intri in sat, dupa curba, Logan - Budai - Pou Iloaiei - Logan alb (B 16 CIZ) sau Logan bleumarin (B 07 JLT) - Letcani Bafta si drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 3, 2007 Autor Share Postat August 3, 2007 va rugam respectati pe cat de mult posibil viteza legala.... pt cei din iasi se pune la dispozitie un microbuz de la intertrans company cu trasport gratuit fundatie-locatie bikers' party va merge de la ora 18 pana tarziu (cred 22) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark4ce Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 salutare,e careva care pleaca azi mai pe seara sau maine dimineata? pls contact me: 0722633665 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipilikoo Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 sal lume!am cateva poze , cei care au ajuns in Letcani ma cunosc sper sa am ajute careva sa pun si eu pozele mele , ms , hai ca o sa vedeti cum va sta pe motoare noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate