Ride Safe Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 frate gasesti in OMW, REAL, PIC si yo am aksa colectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 omw? sau bmw? sau omv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 OMV ii bine asa Petre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 bine da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Marius cine`i prostalauu ala din Negreni cu VFR k mergea azi pacolo k nebunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Marius cine`i prostalauu ala din Negreni cu VFR k mergea azi pacolo k nebunu [/quo nu mai are nimeni motor in negreni inafara de mine si alin cu RF bh-ntd,da o fost azi multe motoare p-aici si baietii din oradea,ne-am intilnit la un suc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 nu vreau sa vb de rau .. si sper sa nu am dreptate... dar e full de motoare in oras ca niciodata... si multi isi cumpara motoare tari ... si le cam zburda.. prevad un an rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 nostradamus. . .numere la Loto nu le prevezi ? ) .. e treaba lor ca le alearga , nu putem face noi nimic in afarasa ne vedem noi de mersul nostru si sa fim sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 nostradamus sau nu ... ramane de vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IBU Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Sal all ! Iar am probleme la motor , de data asta mi s-au rupt vreo 6 spitze la roata spate Astept propuneri de mecanic, atasat cu nr lui de tel ! Va multumesc anticipat ! Respect, IBU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Alin ala atunci ) ii cam dadeam pacolo l`am filmat de vreo 2-3 ori:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Alin ala atunci ) ii cam dadeam pacolo l`am filmat de vreo 2-3 ori:D Iar a inceput sezonu' la filmari din boscheti? HAHAHA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 prietenii stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Tudor, mai scoate si tu tatoasa aia pokemon ca ma streseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Tzatze, tzatze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Iar a inceput sezonu' la filmari din boscheti? HAHAHA tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Tudor, mai scoate si tu tatoasa aia pokemon ca ma streseaza. o scot zilnic .. iar pt treaba cu stresul , gixxer iti poate recomanda colacelul acela anti`stres ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Iar a inceput sezonu' la filmari din boscheti? HAHAHA dada nu de alta da vreau sa`i dau la politie ,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 (editat) azi am infrumusetzato pe micutza :"> asai ce ochi frumosi are ? pozata progresiv ( xenon H4 simplu si H7 ) Editat Aprilie 30, 2008 de tud0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 ioooi tzucui gura ei da frumoasai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 nu stiti pe la ce preturi se invart castile lazer?ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 www.louis.de intri la helmets and brillen si selectezi lazer si vezi acolo;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 are cineva nr de tel nou al lui luci_regal????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 (editat) a lui Luci care o avut Regal`u? Editat Mai 2, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate