Ride Safe Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 n`ai facut tu nimic ... esti prunc cuminte numa nu mi`o injecta mie, k yo tra sa`mi folosesc seringa sa`mi bag ulei in benzina ca`s in 2T mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Pe bune ca nu mai inteleg nimic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 cred ca asta e ideea... sa nu intelegem nimik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 whatever noi sa fim sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 cam praf forumu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 cam praf forumu' acest lucru eu mai degraba as numi chat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 cam praf forumu' Vai !!!! NU,NU SPUNE ASTA!!!! Ne distrugi toate sperantele si visele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Inca un pic si e weekend...... and i fuckin hate monday mornings... @Vladps .... iar tu nu sta ascuns acolo .... treci la MUNCA.. si apopo daca tie ti se CERE 100 de euro ca sa poti presta .... mi-e de obicei mi se OFERA .... ca sa prestez.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 acest lucru eu mai degraba as numi chat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) Dupa cum spune si titlul! Doh! P.S. Ce draq toti munciti, mai scrieti ceva ! Editat Iunie 13, 2008 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Inca un pic si e weekend......and i fuckin hate monday mornings... @Vladps .... iar tu nu sta ascuns acolo .... treci la MUNCA.. si apopo daca tie ti se CERE 100 de euro ca sa poti presta .... mi-e de obicei mi se OFERA .... ca sa prestez.... jura-te Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 @VladPS ... pe ce vrei tu ... pe ce vrei tu .. si pe bmw-u lu EXESS ma jur )))))))) si pe Loganu care-o sa-mi vina ))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) ce tot va plangeti mah ca`i varza forumu? asta`i topicu cu chat`uri, discutii de KKO Editat Iunie 13, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 ce tot va plangeti mah ca`i varza forumu? asta`i topicu cu chat`uri, discutii de KKO cine se plange? poate o fi forumu lu ala care se plange ...si nu stim noi. de-aia e forum sa discute fiecare ce vrea. Bagati baieti Grr....e cel mai adevarat de pe forum. (Vezi ca dai o br ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Mircea dak stau sa ma uit dupa statistica cred k tu esti cel mai tare de pe forum dai o apa plata deseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 ia vezi duap statistica cin e cel mai gay ? nu cumva tu ? =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) te insala statistica mai mult decat te`nsala femeia Editat Iunie 13, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 wow ) asta ti-ai dat seama singur ?!! jucand Sims ? =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) jucand, nejucand Sims da macar nu ma joc cu instrumentu in praf ca tine Editat Iunie 13, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Fac O bere Mircea ... ALA FII TU BISZTOS!!!! Dah ce se mai ciondranesc ... astea pe aci ))))))))))) Ia legati-va si dde mine ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) jucand, nejucand Sims da macar nu ma joc cu instrumentu in praf ca tine Sims ?! Nu-ti vind mai bine contu' de WoW?? Ieftin! 300 de euro !!!!1111 Editat Iunie 13, 2008 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) yo n`am curaju Luci nici sa nu mai aud de WOW... mi`am dat seama k era o pierdere de timp Editat Iunie 13, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 I serve only The Frozen Throne @ Rapsol_Honda ... da de ce :-/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 jucand, nejucand Sims da macar nu ma joc cu instrumentu in praf ca tine eh` tu faci parte din G Unit (gay unit) si ejti mai tare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 To much hentai 4 tuD0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate