RaitaMC Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 ce-i la pic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 ce-i la pic? Oltence fierbinti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Oltence fierbinti? mda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) mda :kali: Cand ne-o prezinti si noua? Olteanca, that is! Editat Iunie 27, 2008 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 CE BIRJAR AM FOST ASTAZI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 CE BIRJAR AM FOST ASTAZI Injurasi prea mult? Ai obosit calutzii, nu mai trageau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 @Alec ooooooo DA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 bah ce liniste`i paicea in weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 sa ma bag si yo ca musca-n curu' calului! zau, a fost ceva la pic? ceva streetfight or what' a fuck? no si de o fost ce-am pierdut? ia ziceti voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 eu am fost si ieri si azi ... o fost fain... mai ales streetfight`u... azi baiatu o fo cam obosit dupa demonstratia cu atv`urile si o cam cazut putin cu motoarele da nu so lovit da oricum si cu asta o stiut sa faca show;)... apoi un Subaru Imprenza o facut demonstratie de drift super tare, meserias tipu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MR. VreauDaNuPot Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 (editat) Vreau sa le urez ,,CASA DE PIATRA'' celor doi oameni care azi sa-u unit in sfanta casatorie!! sper ca frecventeaza forumul asta..... Drum bun si asfalt uscat! Editat Iunie 29, 2008 de MR. VreauDaNuPot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Din ciclul "inconstienta de weekend", asezonata cu un pic de terfelire a "imaginii", bineinteles totul in limitele bunului simt, speram ca in curind sa va putem delecta cu niste imagini mai mult decit edificatoare, precum si un filmulet, pe care il asteptam sa apara pe micile ecrane prin bunavointa numitilor youtube.com precum si Gixxer , care in aceste momente memorabile freaca menta in compania numitilor Dom' Prezident, Bucuresteanu' zis 0,929 RR si nu in ultimul rind, Aleck aka "rezervat K5 2002" . Poxele sunt pe jegu' meu de telefon si vor vede lumina tiparului(ma rog, a ecranului) tot prin intermediul Gixxerului(bah sa-mi aduci aminte sa ti le trimit ) deoarece je nu poseda cablu de date, bluetooth si alte asemenea timpenii high-tec . Pot doar sa spun ca de data asta Aleck a intrecut orice masura :kali: .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 salutare tuturor. vreau sa fac A1. Ce recomandari aveti? unde ar fi mai bine sa-l fac... la ce firma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Vreau sa le urez ,,CASA DE PIATRA'' celor doi oameni care azi sa-u unit in sfanta casatorie!! sper ca frecventeaza forumul asta..... Drum bun si asfalt uscat! frecventeaza forumul ..Pierroradea este si de azi a puso =)) salutare tuturor. vreau sa fac A1. Ce recomandari aveti? unde ar fi mai bine sa-l fac... la ce firma? Shanta , numele instructorului este Ciobanu Emil ..te vei si distra si e si motociclsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Shanta , numele instructorului este Ciobanu Emil ..te vei si distra si e si motociclsit Recomand si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nichos_miki Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Baieti ajutati-ma si pe mine cu cv.....nu stiti careva la BUlz cabanele alea cum is cu preturile?se plateste pe persoana?si pretu cat este.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Din ciclul "inconstienta de weekend", asezonata cu un pic de terfelire a "imaginii", bineinteles totul in limitele bunului simt, speram ca in curind sa va putem delecta cu niste imagini mai mult decit edificatoare, precum si un filmulet, pe care il asteptam sa apara pe micile ecrane prin bunavointa numitilor youtube.com precum si Gixxer , care in aceste momente memorabile freaca menta in compania numitilor Dom' Prezident, Bucuresteanu' zis 0,929 RR si nu in ultimul rind, Aleck aka "rezervat K5 2002" . Poxele sunt pe jegu' meu de telefon si vor vede lumina tiparului(ma rog, a ecranului) tot prin intermediul Gixxerului(bah sa-mi aduci aminte sa ti le trimit ) deoarece je nu poseda cablu de date, bluetooth si alte asemenea timpenii high-tec . Pot doar sa spun ca de data asta Aleck a intrecut orice masura :D .... Macar aia cu burta nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) am fost atacat.. impuscat, rapit si executat. meet the guerilla bikers Editat Iunie 30, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 F F tari pozele Gixxule :jump: ! Data aviatoare ma bag si eu ! Aleck, ai noroc pe moment ca nu pot scoate pozele din telefon ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 am fost atacat.. impuscat, rapit si executat. meet the guerila bikers de cine, unde, cand? nici la noi nu mai e sigur traiu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Gixxer daca ai reusit ceva cu filmuletu ala trimite linku prin PM pls . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 am fost atacat.. impuscat, rapit si executat. meet the guerilla bikers a fost super tare, abea astept sa mai mergem. Petre, ti-a trecut rana? las ca place la gagici, ce sa faci asa e pe front.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) Iiiiiiiiii.... misto pozele. Trebuia sa facem mai multe! Sapt asta (sambata-duminica) mai tragem o tura doo? Si de data asta aducem si apa/suc cu noi! LE: Gixxu'.... nu a fost nimic personal, da? Editat Iunie 30, 2008 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Vin si io sa va dau la buci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Vin si io sa va dau la buci Te asteptam! u o tinta ca tine, o sa fie distractiv! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate