aleck Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 (editat) clar bah cohones nu stam aksa si ne tragem pi C|_|r aleck tu ce D`zo ai facut de n`ai mai ajuns ? ai pierdut avionu M-a retinut cineva pe mess si am pierdut notiunea timpului. Editat August 28, 2008 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 clar bah cohones nu stam aksa si ne tragem pi C|_|r Yo nu is ciocoflender ca si tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 M-a retinut cineva pe mess si am pierdut notiunea timpului. noah ghinion ... si dak veneai tu nu avea timp de stat cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 noah ghinion ... si dak veneai tu nu avea timp de stat cu noi Pai poate am stiut si tocmai de aceea nu am venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Pai poate am stiut si tocmai de aceea nu am venit. bai k k o hai odat aksa... miss U Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 bai k k o hai odat aksa... miss U Imediat! Abia astept s-ajung acasa... Sa vad niste ochisori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 (editat) Double post... Editat August 29, 2008 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 iti arat yo un ochi maro dak vrei asa disperat esti mah ? cum pleci 1 sapt deja ai concurenta, amu sper k la aia te`ai referit care o fo in ultima vreme subject nr 1 ,,, sau tu zici de celalalt rucsacel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 iti arat yo un ochi maro dak vrei asa disperat esti mah ? cum pleci 1 sapt deja ai concurenta, amu sper k la aia te`ai referit care o fo in ultima vreme subject nr 1 ,,, sau tu zici de celalalt rucsacel? Ma, asa rau te mananca ochiu' de-l arati la toata lumea? Sau n-ai mai primit nimik de mult p-acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Ma, asa rau te mananca ochiu' de-l arati la toata lumea? Sau n-ai mai primit nimik de mult p-acolo? .... looooser Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Looser, zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 navea bai ... cafa linistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Imediat! Abia astept s-ajung acasa... Sa vad niste ochisori. Ochii mei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Ochii mei ? Ce ma? Vinisi acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Manu sa stii k atunci cand matza nu`i aksa shoarecele joaca pe masa ... aseara M|_|IE servire la tine, ne`o vazut ciocoflenderu ala ca stam acolo la masa el iese de la bar inchide usa cu cheia si se pune la masa cu inca un druid si ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 (editat) Bah lasa druizii in pace ! Druids are druids ! Editat August 30, 2008 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 numa tu poti scoate prostii dastea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 OMG fiind ce? k yo ma gandesc la ceva da nu`s sigur k inseamna aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 pff si te laudai ca ai warr lvl 67...OMG !!11one1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 L2P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 ZOMG!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 deci asta o fo ce`a mai penala luci hai k dau maine o cafa si`un suc unde vrei tu, dak ai chef sa ne intalnim... da plz fara discutii legate de wow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Bine man, propune tu un loc ceva, il luam si pe bucurestean eventual ....mere si fara WoW ...da' de druizi putem vb?! PS: Btw sa vezi faza penala zilele trecute, eram noaptea la un preten acasa, faceam gratare la curte, beri, etc...si erau ceva mitze care se plimbau pe acolo pe gard, dupa ce m-am pilit se explicam io la oameni ca aia sint druizi in catform si chestii de astea, se uitau aia la mine si nu stiau ce sa zica, ca nu intelegeau nika ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Ce ma? Vinisi acasa? aAi vrea tu cam pi joI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate