Ride Safe Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 cum o sarit unu pe tine tati cum am sarit cu drujba pe el si il chem si pe Chuck Norris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 N-au curaj mey! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 ma gandesc ... da las k o sa vezi k se trezeste cate un cocalar dasta tare`n gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Nah...ca dau si io! Si hai sariti ca sunt OT! :rock: ba alek, ce drek facusi de ti sar toti in cap? dc ai probleme suna ma ca te apar eu. poti sa te'pitesti' la mine pn le trece. k? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 ma gandesc ... da las k o sa vezi k se trezeste cate un cocalar dasta tare`n gura singuru care se exista p`acilea esti tu ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 loome ce invartiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 alek ramane stabilit la 17.45 la mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 forja prin oraselu minunat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 forja prin oraselu minunat? am o h libera si m as cam da ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 inteleg,,, take care k atunci ii mai trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 inteleg,,, take care k atunci ii mai trafic mai palpitant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 alek ramane stabilit la 17.45 la mine? Man...nu cred! Nu este gaz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Man...nu cred! Nu este gaz. deci sa inteleg? te tragi pe poponeata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) decisa inteleg? te tragi pe poponeata? Ma trag de data asta... Sunt obligat-fortzat sa o fac. Editat Octombrie 7, 2008 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Ma trag de data asta... Sunt obligat-fortzat sa o fac. aleck, te tragi pe poponeatza? Hai in satu' cu ministrii la o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Ma trag de data asta... Sunt obligat-fortzat sa o fac. stii u bani sunt omenie nu e Ma trag de data asta... Sunt obligat-fortzat sa o fac. stii u bani sunt omenie nu e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 aleck, te tragi pe poponeatza? Hai in satu' cu ministrii la o bere! Da man...in curand. Nu stiu exact cand. stii u bani sunt omenie nu e Da, stiu...nu trebuia sa repeti de atatea ori...trebuia doar sa zici ca dai plinu si eram prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Da man...in curand. Nu stiu exact cand. Da, stiu...nu trebuia sa repeti de atatea ori...trebuia doar sa zici ca dai plinu si eram prezent azi la 18.30 te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 iesim azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERHIO NX Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Salutare tuturor,doar atit am vrut si sa va urez O zi buna!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 bucu da un sms sau ceva sa stiu si eu .. azi merg la cosmin sa imi schimbe discurile de ambreaj .. apoi iesim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 azi la 18.30 te bagi? Don't think so. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 (editat) Don't think so. te tragi pe kurrr... daca era soso aici te tragea de perciuni mai Editat Octombrie 8, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 te tragi pe kurrr... daca era soso aici te tragea de perciuni mai Asta e...noroc ca mi-am tuns perciunii si ca nu e el aici. N-ai auzit inca? Economia a intrat in colaps. Si eu ii tin isonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 eu ies gixxere la 18.30 o las pe alina la lucru si atza nu ti mai dau sms ca nu ti mere gsm ul suna ma u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate