art Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Ar fi kiar tare sa ne stranjem anul viitor si sa mergem pe pista.Oricum eu am prieteni prin ungaria si am vorbit cu ei despre abonamente si dn alea.Keep in touch. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 vezi ca nu te uit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 mai trec si eu bariera ..... frate ma bucur ca m-ai inteles in modul in care ma exprimam , prin net e un pic mai greu sa iti exprimi scurt la subiect sentimentele, dar de data asta am reusit (oare incepi sa ma cunosti? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 frate ma bucur ca m-ai inteles in modul in care ma exprimam , prin net e un pic mai greu sa iti exprimi scurt la subiect sentimentele, dar de data asta am reusit (oare incepi sa ma cunosti? ) a ... si era sa uit ... sanatosi sa fim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 automat daca pui poze iti vine sa si scrii anumite detali referitoare la ele.asa ca ati fost ontopic ideea e sa nu se faca chat acolo. oricum suntem organizati comparativ cu alte judete. sper sa ne vedem in weekend calare pe motoare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Stie cineva ,despre ceva festival al carnatilor care se va organiza la Salonta week asta ? Ca de mititei sunt satul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Ce s-a intamplat ca eu o saptamana nu am putut intra pe siteul asta??? Am auzit ca si altii, dar nu stiu de ce?? A fost ceva problema tehnica?? Stiti ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Ce s-a intamplat ca eu o saptamana nu am putut intra pe siteul asta???Am auzit ca si altii, dar nu stiu de ce?? A fost ceva problema tehnica?? Stiti ceva? Ceva asemnator am patit si eu , de la scarbici ma puteam loga , in schimb de acasa NU. Multumesc de asemenea administratorilor sitelui pentru proasta gestiune si intretinere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Ceva asemnator am patit si eu , de la scarbici ma puteam loga , in schimb de acasa NU.Multumesc de asemenea administratorilor sitelui pentru proasta gestiune si intretinere. siteul merge brici.. furnizorul de internet e kaka... toti cu fiberlink trec prin asta.. din cate am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 siteul merge brici.. furnizorul de internet e kaka... toti cu fiberlink trec prin asta.. din cate am inteles Nici siteul nu mergea , intram pe Motociclism.ro si gata. ( nu puteam sa intru nici pe pagina principala ). Nici siteul nu mergea , intram pe Motociclism.ro si gata. ( nu puteam sa intru nici pe pagina principala ). Nici vorba sa ma pot loga sau sa pot intra pe subforum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 (editat) eu nu am avut nici macar odata problema sapt trecuta de nici un fel.tot rds am.. doar abonament cu ip fix.probabil ca si firma ta tot asa are toate firmele au si eu am avut o asemenea problema dar cu un alt site.. e doar vb de provider Editat Noiembrie 17, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 nu fuge nimeni nu se sperie nimeni , Repsolica iz bec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Cine-i ala Repsolica??? Stie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Cine-i ala Repsolica??? Stie cineva? Cred ca stiu. Ii baiatu ala care l-a batut pe Chuck Norris in toate sporturile , comercializeaza la negru mausuri optice , cu bila... etc..., face donatii de nu stiu care , ridica la piept 120 kg , mai mult decat atat , a si candidat pentru presidentia S,U.A. si a iesit al doilea.Rupe noaptea asfalturile cu motoru , fuge de politie in 60 secunde.... etc... Bravo Repsolica , bine te-ai intors Unde ai fost ? Hai , no ofense.Te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 btw anul acesta de craciun strangem niste bani pentru un scop umanitar?ar fi frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddd.multumesc Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Ce s-a intamplat ca eu o saptamana nu am putut intra pe siteul asta???Am auzit ca si altii, dar nu stiu de ce?? A fost ceva problema tehnica?? Stiti ceva? Sal! pana azi nu am putut intra pe site de vreo patru zile,ce va tot a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Pe cei care scriu prostii si au avut ganduri necurate in legatura cu sotzia/sotzul vecinului sau fata/baiatul din vecinii.....pe aia nu i-au lasat sa intre si i-au pedepsit pt 5 zile.Asa ca vedetzi ce ganditzi si nu ravnitzi.....numai la prostii..........iar nu m-am putut abtzine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Pe cei care scriu prostii si au avut ganduri necurate in legatura cu sotzia/sotzul vecinului sau fata/baiatul din vecinii.....pe aia nu i-au lasat sa intre si i-au pedepsit pt 5 zile.Asa ca vedetzi ce ganditzi si nu ravnitzi.....numai la prostii..........iar nu m-am putut abtzine! jos cenzura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddd.multumesc Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Pe cei care scriu prostii si au avut ganduri necurate in legatura cu sotzia/sotzul vecinului sau fata/baiatul din vecinii.....pe aia nu i-au lasat sa intre si i-au pedepsit pt 5 zile.Asa ca vedetzi ce ganditzi si nu ravnitzi.....numai la prostii..........iar nu m-am putut abtzine! Da tu ce ganduri ai avut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Pai tocmai ma gandeam cum naiba se zice la whisky-ul ala la acre este reclama aia tare care a aparut mai nou cu scotzianul ala tare acre injura.....ca nu imi vine in minte. A da ......eu am tot timpul ganduri necurate numai stiu sa la ascund bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loco rider Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 In sfarsit dupa 2sapt aprope in care nu mi-o mers forumu asta i`m fucking back . P.S: Ce dracu o avut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 bine zis sergiu ... ai o bere da nu vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 bine zis sergiu ... ai o bere da nu vineri Nu mai beau de 8 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 bine zis sergiu ... ai o bere da nu vineri repsolica am auzit ca maine dai de baut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 (editat) repsolica am auzit ca maine dai de baut? doamne da sa dau de baut bro` doamne da... da stiu sigur k voi da sergiu chuck norris nu te lasa sa bei? Editat Noiembrie 18, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate