Pierrooradea Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 vedeti voi! deaia tre sa mergem dreaq cat mai departe sa-si confiste ei intre ei masinile partidului... f.utu.i in gat ... prin c.u.r! de impu.titi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoadventures.ro Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Chestia aceasta cu confiscatul exista in USA si in Canada, dar cu siguranta este aplicata cu multa grija. Ai nostrii ca de obicei cred ca ar exagera si evident se vor gasii oportunistii care vor pune ochii pe vreo masina/motor , + pile si gata confiscat si vindut la licitatie catre...doritorul cu pile. Cam asa vad eu lucrurile la noi in tara. In special cind se vede politaiul romanesc , coborit de la coada vacii, cu pita si cutitul in mina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 vedeti voi! deaia tre sa mergem dreaq cat mai departe sa-si confiste ei intre ei masinile partidului...f.utu.i in gat ... prin c.u.r! de impu.titi Ce ai ma?E bine la noi,.Ma gandeam sa apelez la nesupunere civica,din multe alte motive si sa nu imi platesc vreo 2-3 ani impozitele catre stat insa repede am renuntat cand am primit informatia ca s-ar putea ca statul sa imi goleasca contul din banca(suma datorata + penalizari).Deci iti umbla si acolo si cei care sunt administratori de firma stiu foarte bine unde iti umbla,cand,cum si cat de des. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 (editat) a inceput targul de la negreni,psre a fii vreme buna cine vine? Editat Octombrie 8, 2009 de RaitaMC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 ce e pe acolo? daca e vreme buna bag si eu o plimbare pana in negreni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 pantofi,cisme,pantofi...vechituri...in rest atmosfera de tirg,mici,gratare,cirnati,bograci,sarmale...hai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 manu baga poze.... camera aia nu o filmat... plm stie ce are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 salut imi expira asigurarea moto cu cat :6/12luni ,unde multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i.bod Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Salut, cauta aici: http://www.rca-ieftin.ro/compara.php salutimi expira asigurarea moto cu cat :6/12luni ,unde multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 salutimi expira asigurarea moto cu cat :6/12luni ,unde multam Si mie mi-a expirat de curand. Cea mai ieftina e vreo 130 ron pe 6 luni. Plm stie de ce nu se poate face si pe 1 luna . Eu nu mai imi fac pana la anul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Si mie mi-a expirat de curand. Cea mai ieftina e vreo 130 ron pe 6 luni. Plm stie de ce nu se poate face si pe 1 luna .Eu nu mai imi fac pana la anul. unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 eu stiam ca se poate face si pe o luna...dar sincer nu am intrebat nici un vanzator autorizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 eu stiam ca se poate face si pe o luna...dar sincer nu am intrebat nici un vanzator autorizat Nu se poate. M-am interesat si stiu sigur. Pe o luna se face asigurare doar atunci cand iti iei numere rosii valabile o luna. 01-BPM- nu mai stiusigur, dar parca la Euroins e 138 ron pe 6 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i.bod Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 V-am dat cu cinci posturi mai devreme un link, unde puteti sa va alegeti RCA-ul cel mai ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 V-am dat cu cinci posturi mai devreme un link, unde puteti sa va alegeti RCA-ul cel mai ieftin. ok ceream detalii discutii despre orice? sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 ceva iesire azi????? gata cu vremea buna .... ((((((((((((((((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i.bod Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Cu barca, poate ceva iesire azi????? gata cu vremea buna .... ((((((((((((((((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 ceva iesire azi????? gata cu vremea buna .... ((((((((((((((((( No lasa ca bugat o fost si va mai fi anul asta,pe duminica au zis iarasi cald si soare. Sa vina odata zapada sa mergem la un schi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 un paintball in namol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 http://www.jurnalul.ro/webcam/arieseni-62.html La Arieseni la ora 15:00 ningea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 salut care are asa ceva ? sau stie pe cineva care a folosit ceva asemanator m-ar interesa si pe mine 2buc. unu pt moto si unu pt masina www.ascycles.com/detail.aspx?ID=47554 sau ceva mai performant eu as vrea sa-l pot pune in iarna aceasta pe moto multam Mesaj completat una poza Mesaj completat doi poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 salutcare are asa ceva ? sau stie pe cineva care a folosit ceva asemanator m-ar interesa si pe mine 2buc. unu pt moto si unu pt masina www.ascycles.com/detail.aspx?ID=47554 sau ceva mai performant eu as vrea sa-l pot pune in iarna aceasta pe moto multam Mesaj completat una poza Mesaj completat doi poza Gasesti la Cridem pe Magheru,pe stoc au doar chinezarii slabe,insa au catalog si de acolo iti pot aduce la comanda ceva mai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 cine baga o piatra? first snow october 14.09 si inca una si inca una ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 (editat) cine baga o piatra?... mama mia a nins acolo nu gluma ... asa ceva.... bine ca mi-am facut asigurare pana in martie Editat Octombrie 14, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Repsolica Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 si la stana ii de 1,5 m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate