Vizitator Repsolica Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 gixx`u mai uitat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 (editat) Sa se bage la pinned si topicul "repsol, bucu, aleck&co", e mereu sus Editat Ianuarie 25, 2010 de Ooops Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 gixx`u mai uitat? nu ti-l deblocheaza. ps: topicurile utile raman in pioneza. restu stau aici ca oricum sunt sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 ps: topicurile utile raman in pioneza.restu stau aici ca oricum sunt sus. pai si ce, acel topic nu e util? gasesti informatii de la a la z trebuie doar sa ai rabdare sa cauti bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 pai si ce, acel topic nu e util? gasesti informatii de la a la z trebuie doar sa ai rabdare sa cauti bine tre sa depui o cerere scrisa(de mana) la secretariat, cu motivele. minim 3 pagini, scrise marunt. ministeriale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 gincser chieff, Poti sa pui pinned te rog si topicul: cine este PENTRU / IMPOTRIVA BAN permanent la anumiti useri! Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 pai si ce, acel topic nu e util? gasesti informatii de la a la z trebuie doar sa ai rabdare sa cauti bine util nu e... e practic chat. sfaturi?obiectii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 tre sa depui o cerere scrisa(de mana) la secretariat, cu motivele.minim 3 pagini, scrise marunt. ministeriale. Exact! Suntem un club bine organizat, ne place ordinea si disciplina! fara birocratie n`am supravietui! gincser chieff,Poti sa pui pinned te rog si topicul: cine este PENTRU / IMPOTRIVA BAN permanent la anumiti useri! Multumesc anticipat Vezi k este o optiune pe undeva care iti permite sa nu vezi aberatiile scrise de altii, k nu cumva sa iti oboseasca muschiul ocular si nu numai Intreaba un moderator, el te va indruma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 ban doar adminul poate da... cat despre aberatii... topicul asta zice tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 util nu e... e practic chat.sfaturi?obiectii? O obiectie: Ce e util pt unii, nu e pt altii si invers tre` sa ai o optica larga k sa poti patrunde sensurile discutiilor/sfaturilor de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 OOps are o putere de convingere si o maiestrie in a-si formula cererile...ne-mai-intalnita. Aleck...ai imbullinat-o ( a se citi cu conotatie pozitiva). Cred ca stiu cine e cocosul la voi in casa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 O obiectie: Ce e util pt unii, nu e pt altii si invers tre` sa ai o optica larga k sa poti patrunde sensurile discutiilor/sfaturilor de acolo presupun ca discutiile despre orice pentru tine sunt foarte utile ca motociclista.aici probabil gasesti cele mai de calitate si utlile sfaturi, daca tu zici eu nu am sa te contrazic. chiar ca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 ban doar adminul poate da... cat despre aberatii... topicul asta zice tot hai mai gixxer , k si tu ai luat parte la aberatii, da` la tine e schimbatoare treaba nu mai fi asa ofticoso-pacifist OOps are o putere de convingere si o maiestrie in a-si formula cererile...ne-mai-intalnita.Aleck...ai imbullinat-o ( a se citi cu conotatie pozitiva). Cred ca stiu cine e cocosul la voi in casa!!! care casa? k n`avem, sunt ale parintilor nostri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 care casa? k n`avem, sunt ale parintilor nostri hmmm...si voi ?!? Noah... ii mai rabdam cat ii mai rabdam...pana ii dam afara. Noi mai asteptam...sa mai treaca geru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 hai mai gixxer , k si tu ai luat parte la aberatii, da` la tine e schimbatoare treaba nu mai fi asa ofticoso-pacifist corect doar e topic pentru chit chat. ehhhh ofticoso-pacifist??? nu ma cunosti suficient Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 corect doar e topic pentru chit chat. ehhhh ofticoso-pacifist??? nu ma cunosti suficient nu tre` sa te cunosc, suficient sau nu, am vazut scris negru pe alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 nu tre` sa te cunosc, suficient sau nu, am vazut scris negru pe alb ai cazut examenul de grafologie atunci... dar fie cum vrei tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 ai cazut examenul de grafologie atunci... dar fie cum vrei tu ce spuneam mai sus, "ofticoso-pacifist", te mentii pe muchie, cu mici scapari, indiferent de pers, dar revii la neutru pai ori e alba, ori e neagra, monsieur gixxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 daca e pana acolo nu stiu dupa ce criterii sunt alte topicuri in pioneza, si altele nu. dupa "logica" de mai sus, multe care is cu pioneza ar trebui sa fie jos. dar, intrucat ma intereseaza problema prea putin, spre deloc, Ramane! toti tre sa "mananca o paine" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 evident gri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 Eu in locul vostru nu m-as lua in gura cu gixerrr...poate pune o vorba pt voi si atunci sa va vad ce o sa faceti.....ca motor oricum nu aveti:))))))))))) asa ca stati in banca voastra si nu il mai injuratiin gand(oriucm stiu ca o faceti) Huaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 Eu zic ca urmatoarele topicuri NU ar trebui sa fie pinned: Intalnirile De Vineri - se posteaza odata pe saptamana Regulament Postare pe Forum - nu e regulamentul nostru (si oricum pe nimeni nu intereseaza) Stunt Riding(oradea) - care stunt riding Oradea??? Luci nu mai are motofloasce si Nichos micki probabil are un site separat, pe care se plateste bani grei sa ii vezi stunturile Fete Motocicliste... (sunt putin misogin...cred, hai sa zicem ca asta poate ramane) CHOPPER-ISTI ORADENI - Am vazut ca sunt 2 care intra pe-aici. Daca ar fi sa generalizam, toate topicurile ar trebui sa fie pinned. Rubrica Enduristilor: ori se face topic pinned pt fiecare categ. de motociclisti...ori nici una. Exista topicuri pentru fiecare categ de motociclete in afara zonei : Comunitati Moto Regionale Noah...sper sa nu ma impuscati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 Exact! Suntem un club bine organizat, ne place ordinea si disciplina! fara birocratie n`am supravietui! Tipic Romanesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 Eu zic ca urmatoarele topicuri NU ar trebui sa fie pinned: Intalnirile De Vineri - se posteaza odata pe saptamana Regulament Postare pe Forum - nu e regulamentul nostru (si oricum pe nimeni nu intereseaza) Stunt Riding(oradea) - care stunt riding Oradea??? Luci nu mai are motofloasce si Nichos micki probabil are un site separat, pe care se plateste bani grei sa ii vezi stunturile Fete Motocicliste... (sunt putin misogin...cred, hai sa zicem ca asta poate ramane) CHOPPER-ISTI ORADENI - Am vazut ca sunt 2 care intra pe-aici. Daca ar fi sa generalizam, toate topicurile ar trebui sa fie pinned. Rubrica Enduristilor: ori se face topic pinned pt fiecare categ. de motociclisti...ori nici una. Exista topicuri pentru fiecare categ de motociclete in afara zonei : Comunitati Moto Regionale Noah...sper sa nu ma impuscati Omu` cand are dreptate are dreptate ...de acord cu Mircea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Repsolica Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 gincser chieff,Poti sa pui pinned te rog si topicul: cine este PENTRU / IMPOTRIVA BAN permanent la anumiti useri! Multumesc anticipat EU PROPUN DEBANAREA LUI REPSOL HONDA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate