Ride Safe Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 stie careva care`i site`u de la Federatia Romana de Motociclism ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniacbiker Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 as avea o intrebare pt voi: eu sunt plecat din tara si de aici mi-am luat motoru' si e inmatriculat aici. deci,intrebarea e: pot sa-l inmatriculez in tara fara sa-l aduc acasa(cu ceva "atentie" la RAR)credeti ca s-ar putea? motivul de ce nu pot venii acasa e frigul si nu am experienta sa conduc 1600km pe autostrazi. astept pareri.mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Din pacate nu poti!! Trebuie dus moto la RAR pt identificare si omologare - unde se face si cateva poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniacbiker Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 of of...naspa...deci pana la primavara ramane inmatriculat aici...pana vine caldura sa pot merge acasa pe el multumesc mult oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 stie careva care`i site`u de la Federatia Romana de Motociclism ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 Pt cei care sunt interesati!!!!! Intalnirile de joi am propus saptaman trecuta sa mutam pe vineri!!!!!! Deci saptamana asta ne vom intalni vineri seara la Student Place(Universitatea Oradea). Ora se stabileste mai tarziu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Pt cei care sunt interesati!!!!! Intalnirile de joi am propus saptaman trecuta sa mutam pe vineri!!!!!! Deci saptamana asta ne vom intalni vineri seara la Student Place(Universitatea Oradea). Ora se stabileste mai tarziu!! Perfect... si eu zic ca vinerea e mai bine ... oricum o sa fie spre seara dupa ora 18 nu? ps:daca ploo vin cu busu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 eu m-am gandit sa fie pe la ora 18:30-19:00 intalnirea vineri. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 eu m-am gandit sa fie pe la ora 18:30-19:00 intalnirea vineri. Ce ziceti? pt mine e ok e buna ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 /index.php?...146223&st=0 Citit topicul si propun ca vineri cand o sa fie intalnirea sa se stranga de la fiecare membru cate 10 RON pentru a trimite la Adam sau poate chiar mai mult. Ce parere aveti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 (editat) Maine ne intalnim intre ora 19:00 si 19:30 la Student Place .(vor fi unii care ajung mai tarziu pe la 19:30). De stat stam pana gazda nu ne da afara. Este bine venit oricine de pe forum sau orice motociclist! Editat Noiembrie 1, 2007 de BMW RIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Maine ne intalnim intre ora 19:00 si 19:30 la Student Place .(vor fi unii care ajung mai tarziu pe la 19:30). De stat stam pana gazda nu ne da afara. Este bine venit oricine de pe forum sau orice motociclist! Sper sa ne strangem cat mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Sper sa ne strangem cat mai multi. Si eu sper... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Misto iesirea... domu cu kawasaki... de revelion se face petrecerea motociclistilor acolo? & & = doar o intrebare... se poate face chef acolo de revelion? Sa fie cheful MOTOCICLISTILOR ORADENI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladp Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Gixxxer ... erai aseara ... defapt azi noapte pe la vreo 12 pe stefan? sau nu am vazut eu bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Gixxxer ... erai aseara ... defapt azi noapte pe la vreo 12 pe stefan? sau nu am vazut eu bine? eu am fost ... te-am si salutat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 azi/mance ceva plimbare? gixere da-mi si mie un tel dc e ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 Misto iesirea... domu cu kawasaki... de revelion se face petrecerea motociclistilor acolo? & & = doar o intrebare... se poate face chef acolo de revelion? Sa fie cheful MOTOCICLISTILOR ORADENI care`i treaba cu revelionu ? ziceti si la mine sa stiu :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 stie careva care`i site`u de la Federatia Romana de Motociclism ? Federaţia Română de Motociclism ASAP <small>--- Mesaj completat în 07 Nov 2007 09:41 -------------</small><br/>A message from Nevada Dpt. of Public Safety: NVDPS_REV_30R.mp3 si NVDPS_DIR_30R.mp3 Aaa...trebuia sa le pun la "campanii AA" dar merge si aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 is faine Nu merge adresa aia aleck ... am mai incercat si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 is faine Nu merge adresa aia aleck ... am mai incercat si eu Pai stiu... de aia scrie ASAP... ca e "under construction" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 dick pe asta no stiam ) ASAP-> under construction las ca stiu de acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 dick pe asta no stiam ) ASAP-> under construction las ca stiu de acuma ASAP= As Soon As Posible Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 ASAP= As Soon As Posible Ms gixxu'...mi-ai luat vorbele din .. varful degetelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 sa vede ca nu beau lapte ma prind cam greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate