BMW RIDER Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Salut baieti! Nu stiti cine aduce produse Givi sau cine merge regulat la Budapesta? Vreau sa comand si eu un suport top case pt BMW. Am vazut ca la Budapesta la Shox este la pret bun. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 SALUT....il cunosc pe tipul care este reprezentant in romania pt SHOX si este din beius..il keama peter dar stie si pe romaneste 0722664298 vezi ce zice el.merge miercuri si vineri sau sambata dupa marfa.Asta in fiecare saptamana.sper sa te ajuta cu ceva eventual zici ca ai numarul de la artur din salonta.Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Mersi mult! Ai o bere de la mine. Cu maghiara ma descurc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 nu ai pt ce.....poate la anul cand o sa trecem unul pe langa celalalt si o sa facem cu mana sau kiar live Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 Microbisti? http://www.youtube.com/watch?v=SmnjV5juzw4 Fotbal cu binoclul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladp Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 Deci ii foarte tare filmuletzu asta de mult nu am mai ras cu lacrimi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 Heahea... true! Chinezi nebuni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kick Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 marfa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 Microbisti? http://www.youtube.com/watch?v=SmnjV5juzw4 Fotbal cu binoclul... alek te risti sa mergi pe motor cu aia pe ochi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 hayabusa 2008 ... sfarsitul filmuletului e maaaarfa rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 ... C L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 ... C L bucuresteneeeee.... sterge-ti lacrimile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 bucuresteneeeee.... sterge-ti lacrimile mi le-am sters dar lasa poate mi-l combin pe al pe po honda 1000rr ca sa ma consolez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 cica gixxxer cand o plecat ca merge acasa apoi la ora 10:30 se plimba pe centru .... MACAR BINE CA L~AI TURAT OLEAC PE POD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 cica gixxxer cand o plecat ca merge acasa apoi la ora 10:30 se plimba pe centru .... MACAR BINE CA L~AI TURAT OLEAC PE POD da m-am dus acasa.. si apoi am avut de umblat.. vrei sa umblu cu tramvaiu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 este taxi ... oricum am fo happy ca l`ai turat oleac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladp Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Eram azi prin oras cu motorutzu si ma intalnesc cu gixxxer la semafor. Era rosu, salut salut si isi ridica viziera sa vorbim, vede ca eu nu o ridic si da sa o ridice el pe a mea (viziera de la casca pe care o aveam pe cap ii defecta si nu se poate ridica), si trage de ea si vede ca nu urca s-o fii gandit ca nu vreau sa vorbesc cu el ... deci gixxxer, sa stii ca eu am vrut sa vorbim, da casca nu tre sa imi iau placute deastea cu mine ... ca nu stiu cu cine ma intalnesc la semafor ... si sa scriu pe ele "ceau motociclistule" sau "nu merge viziera" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Eram azi prin oras cu motorutzu si ma intalnesc cu gixxxer la semafor. Era rosu, salut salut si isi ridica viziera sa vorbim, vede ca eu nu o ridic si da sa o ridice el pe a mea (viziera de la casca pe care o aveam pe cap ii defecta si nu se poate ridica), si trage de ea si vede ca nu urca s-o fii gandit ca nu vreau sa vorbesc cu el ... deci gixxxer, sa stii ca eu am vrut sa vorbim, da casca nu tre sa imi iau placute deastea cu mine ... ca nu stiu cu cine ma intalnesc la semafor ... si sa scriu pe ele "ceau motociclistule" sau "nu merge viziera" hehe stiu problema ... si eu am avut una similara.. chiar de aceea azi mi-am cumparat casca care mi-o doream de multa vreme... daca esti interesat sa iti iei casca noua iti dau nr lui de tel. ps:atasez poze cu casca mea 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladp Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Ar fii fost ideal sa fie cu negru si rosu ... sa mearga bine cu motoru si costumasu ... oricum si galbena arata foarte bine ... sa o folosesti fara evenimente ... parca ai fii asta -> cu noua casca galbena ... hehe ... apropo, cat a costat casca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Noiembrie 25, 2007 Share Postat Noiembrie 25, 2007 superrrrrrrrrr superrrrrrrrrrrr casca gixxxer.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 25, 2007 Share Postat Noiembrie 25, 2007 Ar fii fost ideal sa fie cu negru si rosu ... sa mearga bine cu motoru si costumasu ... oricum si galbena arata foarte bine ... sa o folosesti fara evenimente ... parca ai fii asta -> cu noua casca galbena ... hehe ... apropo, cat a costat casca ? 150 eroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 sa o stapanesti sanatos si fr evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 sa o stapanesti sanatos si fr evenimente merci merci ...sa imi fie cu sanatate ... stiu ca nu prea merge cu costumu , motoru etc.. dar e cu 46 si nu ma intereseaza culoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniacbiker Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 este careva de aici de pe forum sau stiti pe cineva care este dealer POLO? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate