Dan Cata Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 stie careva de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 prea multi fara nici un rost ... si yo is unu din aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 Ne cerem scuze pentru perioada de ne-functionare a forumului (precum si a bikeshop.ro), se fac modificari pe server (schimbari hdd-uri) si operatiunile de copiere dureaza foarte mult. In perioada urmatoare site-ul va fi offline pe perioade de cate o zi sau doua, pana la definitivarea upgrade-urilor. Admin laser frate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 nah forumistii gata o sa fiti fratilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 O fi din cauza crizei mondiale? sau ..........cine stie http://www.libertatea.ro/stire/nigerienii-...tie-225949.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Sal,stie cineva unde gasesc autocolante,stickere care se lipesc pe masina,in special pe luneta din spate,pot fii abstracte sau ceva legat de motoare,un logo sau un text?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 am io unu` cu "stranjo`n c|_|r" pt baietii cu tente dosnice ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 something new? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 planuri pt 2009?ce ture aveti de gand sa bagati anu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 (editat) http://www.autocolant.evonet.ro/ pentru autocolante. am comanda si eu de la ei si nu am primit foi goale in loc de stickere. recomand faza e ca sunt din bucuresti. dar daca le dai dimensiuni ti le fac ei calumea. Editat Ianuarie 9, 2009 de Zurby2fast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 planuri pt 2009?ce ture aveti de gand sa bagati anu asta? Avem , dar cu rute ce ar ocoli cu buna stiinta localitati ca : Piatra Craiului , Sens ( Ungaria) , Alesd ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 sergiu ce`or facut astia cu nick`u tau ti l`or scurtat??? planuri pt 2009 hmmm... in primu rand Brno ), kunmadaras, prin tara pe unde se poate, si vara grecia sau itali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 sergiu ce`or facut astia cu nick`u tau ti l`or scurtat??? Normal , daca asa am vrut eu , asa m-i s-a dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Avem , dar cu rute ce ar ocoli cu buna stiinta localitati ca : Piatra Craiului , Sens ( Ungaria) , Alesd ...... alea is ca mersu la piatza deja... vrem ceva consistent .. de cateva zile.Macar un uikend. haideti cu propuneri pt 1 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blaj Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Sal,stie cineva unde gasesc autocolante,stickere care se lipesc pe masina,in special pe luneta din spate,pot fii abstracte sau ceva legat de motoare,un logo sau un text?? avem aici in salonta un motorist care lucreaza la un atelier ce se ocupa cu asa ceva, daca ii duci desenul iti face orice , si eu la el am facut stickerele pt cbr-u cand am vopsit-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 asta cu desenu o stiu,este si in oradea o firma care face orice daca are model,io vreau pt luneta la masina un logo mare cu un motor care sa se vada numai contururile fara detalii,alb simplunu vreau alte minunatii si eventual un text cu "Biker On Board" asta n-ar fii o problema da logo.........nu gasesc nici pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Sal,stie cineva unde gasesc autocolante,stickere care se lipesc pe masina,in special pe luneta din spate,pot fii abstracte sau ceva legat de motoare,un logo sau un text?? SC Linos langa Marco Polo pe magheru iti face ce vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Normal , daca asa am vrut eu , asa m-i s-a dat. bine mah cum zici tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Clau ce faceai aici ? ..vroiai sa`i verifici nivelul la ulei lui Sergiu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 hehe.. tare poza mister tudor. apropos... se incalzeste vremea... 6-10 grade coming soon socateti motoarele la inviorat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 hehe.. tare poza mister tudor.apropos... se incalzeste vremea... 6-10 grade coming soon socateti motoarele la inviorat 6-10 ??? am vrea noi ........da cel mult 4 C pe marti dp'aia intre 1 si...si...si....3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Monday, Jan 12More Details Bright sunshine. Winds from the E at 4 km/h.Realfeel®: 8 °CHigh: 6 °C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Hai sa ne in grade Celsius! Sau Farenheit? Sau Kelvin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 mah Alek pune pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 mah Alek pune pozele Ale tale-s mai faine...nu cred ca le vrei pe ale mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate