aleck Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 noh pn la urma dp lupte durecu stivuitorul am tras ca sa iasa s au ros rotile si a fiert apa n stivuitor dar pn la urma o iesit primul RR e un pic cam murdar dar dp spalat eu zic ca va fii super fain Alek cui vrei sa il dai? Nu cred! Vreau si testul ADN! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 =)))))))))))))))))))))))))))))) aleck felicitari esti tatic sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 yo zic sa`l tii ca`i simpatic ... si neajutorat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 yo zic sa`l tii ca`i simpatic ... si neajutorat dc nu l vrea alek pt lavi ti l dau tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Nu? Bine-i mai mere la topicu asta: Ta-va cici De-aia nu mere forumu. P.S. Colectati repede celule STEM pt RR junior, k niciodata nu se stie. P.S. 2 io zic sa il numiti repsolica pe nou-nascut. Si asa are pedigree de SS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 las ca face suzi spate bine dp cum vezi true Nu cred! Vreau si testul ADN! Poza "buclucasa" e mai mult decat concludenta Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Sa multumesc?Hmmm, se vede treaba de care parte a barcadei esti! Nu e nici o problema, fac fata! Spate nu... Poate altii... Sunt pro cand vine vba de iubire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Cred k altcineva tre` sa bea lapte condensat,nu repsol...nu e intocmai cum ai cugetat PARIU ? că e cum spun eu ? Ps :Eu sunt mare(ca si varsta) ,beau natural de la sursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 si yo dak`ti zic k am repsol ma crezi ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 (editat) apreciez Aci'(in acest topic) ar trebui sa apreciezi dra vezi sa nu....supra apreciezi Jos selectezi QUOTE te duci in topicul aferent(corect) si dai ADDREPLY.......... o sa iti apara postul cuprins in QUOTE(pot fi si mai multe) ce pisici cititi Help in partea stanga sus ca ma dor dejitili !!! Editat Aprilie 3, 2009 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 yo zic sa`l tii ca`i simpatic ... si neajutorat Neajutorat, da... mai degraba decat simpatic. Si stiu, ca l-am calarit pe fraisu si a murit sub mine saracu, in vf dealului. dc nu l vrea alek pt lavi ti l dau tie Nu am zis ca nu vreau, dar odata cu el vreau sa vad si testu' de paternitate. true Poza "buclucasa" e mai mult decat concludenta Felicitari! True zici? Sunt pro cand vine vba de iubire Ce fel de iubire? si yo dak`ti zic k am repsol ma crezi ? Mah, io bag sama ca tu... timpul tau... e prea vast doar pt tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 (editat) ...Jos selectezi QUOTE te duci in topicul aferent(corect) si dai ADDREPLY.......... o sa iti apara postul cuprins in QUOTE(pot fi si mai multe) ce pisici cititi Help in partea stanga sus ca ma dor dejitili !!! Bah, tu ce vorbesti acilea? Si nu in ultimu' rand, cu cine? L.E.: Amu' am inteles ce-ai vrut sa zici. Mah, iar faci pe moderatoru'? Lasa lumea sa vbeasca unde si ce vrea! Pana la urma tot unde trebe vor ajunge discutiile, asha numa le atzatzi. Editat Aprilie 3, 2009 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 incredibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 incredibil. Deci...puteam sa jur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 (editat) bah taicmiu TALK TO THE HAND ... si ai ce vb la 10 km de ... Editat Aprilie 3, 2009 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 bah taicmiu TALK TO THE HAND ... si ai ce vb la 10 km de ... Ce mah? Nu inteleg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Ce mah? Nu inteleg... las nu conteaza... important ii ce faci duminica ... k mie si la bucu ni cam foame ) si am veni pana la urvind la ceva gratare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 las nu conteaza... important ii ce faci duminica ... k mie si la bucu ni cam foame ) si am veni pana la urvind la ceva gratare Haidati, da' aduceti "materia prima" ca io Da' mai vb maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 hai mah dastea faci ? acolo`i porcu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 PARIU ? că e cum spun eu ? Ps :Eu sunt mare(ca si varsta) ,beau natural de la sursa Cred k laptele consumat s`a alterat, si prin urmare nu ai dedus bine Anytime, anyplace...Pariu! En garde! Aci'(in acest topic) ar trebui sa apreciezi dra vezi sa nu....supra apreciezi Jos selectezi QUOTE te duci in topicul aferent(corect) si dai ADDREPLY.......... o sa iti apara postul cuprins in QUOTE(pot fi si mai multe) ce pisici cititi Help in partea stanga sus ca ma dor dejitili !!! Omu` cat traieste invata...Multumesc, stimabile domn mare(ca varsta), pt indrumarile de rigoare!Ma inclin umil si promit solemn sa urmez cu strictete regulile acestui forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 cam liniste paci ... toti cu motoarele futava pestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 eu nu aici is si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) noi 2 suntem pe stop )))) Editat Aprilie 4, 2009 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate