george_zurbau Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 iaaa bucule ai fost deconspirat . Ti-am zis Alec ca e ceva prieten de-al tau undercover. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 iaaa bucule ai fost deconspirat . Ti-am zis Alec ca e ceva prieten de-al tau undercover. Altu'! :blink: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 ma lucrasi alek de crede lumea ca s tipa aia nu ma tin de faza ca astea . e specialitatea lui mikutzu lipsesc o zi de pe forum si ma executi? te razbuni cu faza VIOLUL LUI SUZI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 bah da inca n`ai iesit?mi si frik sa intru pa mess din cauza ta Ce ai bre? Ti-e ... asha? ma lucrasi alek de crede lumea ca s tipa aianu ma tin de faza ca astea. e specialitatea lui mikutzu lipsesc o zi de pe forum si ma executi? te razbuni cu faza VIOLUL LUI SUZI Io te lucrai? Cu ce mah? Manu e liderul in asemenea afirmatii, ask him! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Eu nu ma mai bag, stefanbh "stie" tot Apropo, tu esti cel cu VFR`u? De la fac? Da io's ... Tudore explica la lume treaba cu acelasi IP....si 2 conturi diferite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 neah`...e circu`n orash ...este maimutze ....este papagali .... este de toate ) si cel mai important...este GRATIS ( asta in spiritul scotienilor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 ms mult tine`mi pumnii De nu't tin eu sa iti rupi si cealalta mana sa nu mai ai cu ce tasta anpulea unde nu tre aa stiu ce gandesti da rezovam si cu nasul ..asta in caz ca iti vin idei Tudore....YOU DID IT AGAIN ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 neah`...e circu`n orash ...este maimutze ....este papagali .... este de toate ) si cel mai important...este GRATIS ( asta in spiritul scotienilor ) De fapt tu esti membru` cel mai important se pare: master of ceremonies Bine ai venit printre noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 azi n am scris nika pe forumpn am auzit ca toti ziceti ca eu is aia ooops... ce i baiu? yo is de 2 zile ... cu mana in gips, chiar 4 Cititi Help`u`! Stefanbh stie, am invatat si eu de la el. El e aici cu ordinea si disciplina , si nu numai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Da io's ... Tudore explica la lume treaba cu acelasi IP....si 2 conturi diferite Ntz...Ntz.. neah`...e circu`n orash ...este maimutze ....este papagali .... este de toate si cel mai important...este GRATIS ( asta in spiritul scotienilor ) Uite un alt dahtept! Foarte inteligent! De nu't tin eu sa iti rupi si cealalta mana sa nu mai ai cu ce tasta anpulea unde nu tre, aa stiu ce gandesti da rezovam si cu nasul ..asta in caz ca iti vin idei Tudore....YOU DID IT AGAIN ! De fapt tu esti membru` cel mai important se pare: master of ceremonies Bine ai venit printre noi! Manule... ti-o cam iei pe coaja, si tre sa recunosti si tu ca asta nu prea e stilul lui Bucu' Cititi Help`u`! Stefanbh stie, am invatat si eu de la el.El e aici cu ordinea si disciplina , si nu numai LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 De fapt tu esti membru` cel mai important se pare: master of ceremonies Bine ai venit printre noi! printre tine nici n-am fost da-ti pot recomanda pe cineva care sa te simti bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 printre tine nici n-am fost da-ti pot recomanda pe cineva care sa te simti bine Ha? Tudore...cam razna zburda imaginatia ta! Nush daca e chiar sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 tu ce faci analizezi reply`urile si dupa aia categorisesti cu inteligent/neinteresant/aiurea/periculos/offtopic ? tzii evidentza cu cine si cum "o ia pe coaja" ? pana acuma cat e scoru de curiozitate ? cate posturi mai trebuie sa adun sa fiu printre elita forumistilor ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 printre tine nici n-am fost da-ti pot recomanda pe cineva care sa te simti bine Ofera`ti ajutorul si bunavointa intru totul prietenei tale si nu te obosi de a`l da cui nu ti`a cerut. Dak nu stii ce ma face sa ma simt bine, nu`ti da cu parerea numai sa uzezi tastatura P.S. Esti de "admirat", bunule samaritean! Mai rar asa ceva in ziua de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 ops pune poze cu tine... suntem curiosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Lasa Tudore nu te obosi , in trecut militam si eu impotriva vanatoari de balene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 (editat) tu ce faci analizezi reply`urile si dupa aia categorisesti cu inteligent/neinteresant/aiurea/periculos/offtopic ? tzii evidentza cu cine si cum "o ia pe coaja" ?pana acuma cat e scoru de curiozitate ? cate posturi mai trebuie sa adun sa fiu printre elita forumistilor ? Bah da-te-n fras! Plm, ma asteptam la ceva sclipire de intelijentza din partea-tzi! Da' nah... sa lasam omu sa creada ca io fac pe arbitru acilea! Ce offtopic? M-am referit io la asha ceva? Sincer ma doare-n banana de cine e/nu e OT. Si am mai spus-o... important e cu ce ramai de pe urma posturilor, a forumului... da' nah, poate-s io frustrat, si poate nu-mi pica nimic de la prietena si atunci stau undercover si caut in alte parti, mai stii? PeLeMeu Tudore... unde e fantezia aia debordanta? Ofera`ti ajutorul si bunavointa intru totul prietenei tale si nu te obosi de a`l da cui nu ti`a cerut. Dak nu stii ce ma face sa ma simt bine, nu`ti da cu parerea numai sa uzezi tastatura P.S. Esti de "admirat", bunule samaritean! Mai rar asa ceva in ziua de azi Si totusi, ce te face sa te simti "bine"? Ca nah, vb-a gixxerului...ne faci curiosi! Si nu e bine! ops pune poze cu tine... suntem curiosi Bah, tu n-ai ce face acasa? Lasa Tudore nu te obosi , in trecut militam si eu impotriva vanatoari de balene. Fost-ai si tu la miss? Editat Aprilie 7, 2009 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 aici ii o cacealma , ce-mi place..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 aici ii o cacealma , ce-mi place..... EU CHIAR SAVUREZ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 ops pune poze cu tine... suntem curiosi N`am citit bine help`u? scria undeva "obligatoriu poze cu membrii"? Care e impediemntul in a comunica fara a vedea poza unui/unei pers? la mine te referi Nicidecum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 aci n`ai nimerit`o ) iti cam da prea multe ,,,, cand nu mai primesti conteaza pe mine si bucu ) Buey asta! Vba lu' ma-ta, vezi ca devii cam nerusinat...nu asha te-am crescut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 / Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 / Luci, vii pana la service mai incolo? Apropos, mi-e gata mobra! ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Vin frate, da un telefon sau pemeu cind mergi . Si daca vrei pot sa ma si plimb cu ea cind tu esti la servici, stiu, sint un altruist, nu tre' sa-mi multumesti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate