Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 (editat) dapoi amu nu mai conteaza... am altu )... numa nah amu chiar sa meri la admin sa zici k distruge unu forumu )))) mi se pare copilarie indiferent cine o fost Editat Aprilie 11, 2009 de Florica Sfeter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 dapoi amu nu mai conteaza... am altu )... numa nah amu chiar sa meri la admin sa zici k distruge unu forumu )))) chiar asa ma,ce oameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 un videoclip cu mine de la un concert house Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 un videoclip cu mine de la un concert house Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 nah asa`mi place cand lumea rade gie gie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 nah asa`mi place cand lumea rade gie gie korect ma bucur marius ca ti a trecut supararea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 (editat) LA MULTI ANI!! FLORICOOO Editat Aprilie 12, 2009 de alexanderraz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 mersi fain baby :X;X:X esti singuru care mi`ai zis RESPECT ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Cezar da totusi de ce nu intri cu user`u tau repsol ca nu sunt in tema sau tu faci numai bascalie aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 niste fagoti or dat cu papgay`u )) da nush dc le`oi fi fu*ut forumu si nu stiu eu )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Noh LMA de Florii d-na Florica Sfeter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Noh LMA de Florii d-na Florica Sfeter las ca au fost bune pateurile si sucul aduse de florica la mai multe sa nu te dezobisnuiesti nu de alta dar vezi filmul de pe hol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 stf ) asta o fo prea pe fatza ... promit sa aduc data viitoare ceva d`ale gurii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 stf ) asta o fo prea pe fatza ... promit sa aduc data viitoare ceva d`ale gurii ) mai bine adu ti un scaun pliant sa nu stai in picioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 )))))) am fo domn l`am lasat pe Dan nah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 )))))) am fo domn l`am lasat pe Dan nah apreciez gestu tau Cezar, ai dat locul tau unu`i batran si in final ajunsesi tu la WC`u apropo ai reusit sa vezi bine filmu? in caz ca nu il rog pe Razvan sa mai fac ceva poze sa vezi ce`ai pierdut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 apreciez gestu tau Cezar, ai dat locul tau unu`i batran si in final ajunsesi tu la WC`u apropo ai reusit sa vezi bine filmu? in caz ca nu il rog pe Razvan sa mai fac ceva poze sa vezi ce`ai pierdut degeaba incerci sa o intorci acuma k nu tine ) scoate`te amu scoate`te multumeste`i lu bucu k ti`o adus preshu sa`l bagi sub poponeata sa nu racesti la ovare =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 degeaba incerci sa o intorci acuma k nu tine ) scoate`te amu scoate`te multumeste`i lu bucu k ti`o adus preshu sa`l bagi sub poponeata sa nu racesti la ovare =))) hai ca esti tare... am ras bine la gluma asta Razvan trebuia sa faci poze sa vada lumea adevaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 oricum lumea pe mine ma crede asa k nici o sansa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 bine, asa e cum zici tu... hai ca v`am lasat eu ca`mi plange nevasta nb ne auzim maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 nb mai GhostRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 mersi fain baby :X;X:X esti singuru care mi`ai zis RESPECT ) Baby imi pare rau dar ti am spus de ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 what? k, cu atatea cacadoaie pe cap cu Floriile astea si uitai de tine maica ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 (editat) BAH BUCU SA~TI DAU PRAFURI.... N~AM SOMN SI~I ORA 3 ... VOI CHIAR MI~ATI BAGAT CEVA IN CAFEAUA AIA Editat Aprilie 13, 2009 de Florica Sfeter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate