Cutit cu Luneta Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 hai man ca o berica putem bea pana in 14 sau vrei neaparat dupa ce imi aduc motoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 juma de ora tot am citit prostiile voastre... Alex daca erai baiat destept cedai primu si`l lasai in sucui propriu PS: asta nu inseamna ca ai fost prost cred ca ti-e rosu nasu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) cred ca ti-e rosu nasu adica ? nu m`am prins, nu is chiar asa de copt la minte si nu am citit prea multe carti intru si eu de 2-3 ori pe forum pe saptamana si nothing interesting Editat Mai 6, 2009 de Cutit cu Luneta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 adica ? nu m`am prins, nu is chiar asa de copt la minte si nu am citit prea multe carti intru si eu de 2-3 ori pe forum pe saptamana si nothing interesting Iti raspund daca nu te superi.Oricum e gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 baga mare, stiu de gluma doar ca nu ma prinsesem ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 baga mare, stiu de gluma doar ca nu ma prinsesem ... De la l... In c... Nu te supara te rog , e doar o gluma. Nici nu ne cunoastem si de aia nu am prea vrut sa scriu. Nu te-ai suparat nu ? Accept revansa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 De la l... In c... Nu te supara te rog , e doar o gluma. Nici nu ne cunoastem si de aia nu am prea vrut sa scriu. Nu te-ai suparat nu ? Accept revansa deci ori is eu prost/batut in cap sau mai stiu eu ce, ori ti tie rusine sa scrii da nici amu nu m`am prins, scrie man tot cuvantu ca nu se supara nimeni macar mai radem si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 deci ori is eu prost/batut in cap sau mai stiu eu ce, ori ti tie rusine sa scrii da nici amu nu m`am prins, scrie man tot cuvantu ca nu se supara nimeni macar mai radem si noi l=lins si c=poponeata. Nah amu descifreaza Dane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 ms Alex esti un domn, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 ms Alex esti un domn, Intotdeauna! Spre deosebire de ce ar zice unii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 juma de ora tot am citit prostiile voastre... Alex daca erai baiat destept cedai primu si`l lasai in sucui propriu PS: asta nu inseamna ca ai fost prost are dreptate omu` , mai ales cand eu am "inceput" toata tarashenia.......not. Cat despre prostie iar are dreptate omu , daca mai era undeva o portitza pentru indoiala , s-a dus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) nu vreau acuma sa cotinui discutia, daca a inceput aleck sau daca ai inceput tu, dar din tot ce am citit tu ai fost cu replicile mai urate, si chiar si une`i femei, ceea ce nu mi se pare prea ok chiar daca va cunoasteti sau nu. lasa asa o urma de lipsa de respect,,, out Editat Mai 6, 2009 de Cutit cu Luneta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 replici urate au fost si in alte topicuri si chiar din partea acelei femei de care zici ... asa ca nimeni nu este imaculat dar dupa cum vezi lumea nu pune la suflet asa ca : m`i se rupe p.s.: respect este si ei jtiu ca le voi oferi tot respectu` de fiecare data cand voi avea ocazia ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) replici urate au fost si in alte topicuri si chiar din partea acelei femei de care zici ... asa ca nimeni nu este imaculat dar dupa cum vezi lumea nu pune la suflet asa ca : m`i se rupe p.s.: respect este si ei jtiu ca le voi oferi tot respectu` de fiecare data cand voi avea ocazia ) ma gandesc ca nu se pune la suflet, da nah pt unu ca mine care intra de 2-3 ori pe sapt pe forum si vestea dastea isi face o anumita parerea despre om din ce vede aici lasandu`l la o parte pe Cezar si legat de Lavinia, nu stiu eu de cat timp o cunosti da eu o stiu de o vreme, si nu cred ca sare la gatu cuiva fara motiv si aia cu respectu daca zici ca e asa atunci, e bine Editat Mai 6, 2009 de Cutit cu Luneta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 ma gandesc ca nu se pune la suflet, da nah pt unu ca mine care intra de 2-3 ori pe sapt pe forum si vestea dastea isi face o anumita parerea despre om din ce vede aici lasandu`l la o parte pe Cezar si legat de Lavinia, nu stiu eu de cat timp o cunosti da eu o stiu de o vreme, si nu cred ca sare la gatu cuiva fara motiv si aia cu respectu daca zici ca e asa atunci, e bine isi face o parere gresita ca suntem unii care ne plictisim si uite ce iese cat depsre oamenii seriosi care cauta lucruri utile pe forum gasesc ei n-ai treaba , lucrurile astea se intampal cand anumiti forumisiti sunt banati de pe situri de matrimoniale,probleme sentimentale,videochaturi si isi varsa oful acilea p.s.: dai un search la "monument" i nsectiunea Bihosr ca sa intzelegi respectu`.. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 eu nu prea caut pe forum un lucru anume, mai intru si eu asa sa vad ce mai zice unu ce mai zice altu, pentru poze din iesiri, sa mai cunosc pe unu pe altu... mai putin informatii is multumit cu cate stiu despre motociclism Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 noi sa fi sanatosi , restu` cumparam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 cum zici eu am iesit nb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 are dreptate omu` , mai ales cand eu am "inceput" toata tarashenia.......not.Cat despre prostie iar are dreptate omu , daca mai era undeva o portitza pentru indoiala , s-a dus nu mi vine sa cred ca i dai dreptate e din gasca noastra si dc ai stiiiii ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Stimati auditori si vizitatori,pe parcursul zilei de ieri am avut deosebita placere sa asistam la o cearta in direct intre Tudor si Alec.Pentru azi prevad vreo 20 de pagini, intre Luci si Piero,de jigniri si alte tipuri de laude despre care mai de care. Va doresc vizionare placuta. Deja reatingul e mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 ai devenit shpicheritza forumista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 ai devenit shpicheritza forumista IO ? Da da da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Stimati auditori si vizitatori,pe parcursul zilei de ieri am avut deosebita placere sa asistam la o cearta in direct intre Tudor si Alec.Pentru azi prevad vreo 20 de pagini, intre Luci si Piero,de jigniri si alte tipuri de laude despre care mai de care. Va doresc vizionare placuta. Deja reatingul e mare Mane, de jignit il las pe el, atit il duce mintea, ca de argumentat mai putin. Nici la jignit nu se pricepe(am auzit copii de clasa a 4-a mai talentati, da' in fine ). Iar de laudat? Sincer ma umfla risu, eu unu nu-mi bat capu' din simplul motiv ca am unele standarde(i-am zis si lui, dar evident n-a priceput nimic, ceea ce de altfel era de asteptat) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Mane, de jignit il las pe el, atit il duce mintea, ca de argumentat mai putin. Nici la jignit nu se pricepe(am auzit copii de clasa a 4-a mai talentati, da' in fine ). Iar de laudat? Sincer ma umfla risu, eu unu nu-mi bat capu' din simplul motiv ca am unele standarde(i-am zis si lui, dar evident n-a priceput nimic, ceea ce de altfel era de asteptat) . Hai ma Luci nu te lasa daca te provoaca pls. Cu ce imi umplu ziua ,daca nu citesc nimic pe aici Nu caut instigare sa fie clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate