aleck Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Ce tzatza ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 (editat) vreti sa le pun iara pe forum ? aaaaaaaaa deci nu le`ai vazut, mai bine asa Editat Mai 8, 2009 de Florica Sfeter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 vreti sa le pun iara pe forum ? Pai ochiu meu nu tre' sa vaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 vreti sa le pun iara pe forum ? aaaaaaaaa deci nu le`ai vazut, mai bine asa nu le mai pune oricum alek no sa le savureze el are ochi numa pt OOOOOOOOPPPPPPPPPPPPPPPPSSSSSSSSSSSSSS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 nu le mai bag k apoi iara WORLD WAR 3 ) prefer sa ramanem la peace mai bine asa cu ochi numa pt opps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Cita rautate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Asta era de la sine inteles.... da' celalalt ochi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 (editat) Dupa cum ziceam acum 2-3 zile: Vine careva la agatat in fata liceelor? Damn, e doua juma' deja....e pierduta saptamina asta Editat Mai 8, 2009 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 duti pi shentru acolo agheti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Pai ochiu meu nu tre' sa vaza? Bine ca din cauza lui Aleck tre sa suferim toti acum. Pune pozele si Aleck sa promita solemn in fata marii adunari generale ca nu se uita la ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 duti pi shentru acolo agheti Nu pot sa merg pi shentru ca iau amenda daca dau forje p'acolo pe pietonala ... io sint un nostalgic al liceelor Bine ca din cauza lui Aleck tre sa suferim toti acum.Pune pozele si Aleck sa promita solemn in fata marii adunari generale ca nu se uita la ele Daca ai stii ce ai pierdut..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 hai k pe mirciu nu pot sa`l refuz ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 UITATI-VA LA ASTA =)) ROXY MANELISTA AND MARIUS VALOROSU valoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 JALNICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 cutitasule a intrebat lumea de tine joi cd ne am strans la manu de ce nu ai venit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 nevasta, nevasta`i de vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 si la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 imi facuse alt program, si numa la 10 ajunsei back home, ati mai fost la ora aia acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 maine ma duc si eu acasa dupa motor ... abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 rusinnnneeee tzutzuki )).... azi pe borsului gixxer 600 k1 vs seria 5 sau m5 ) asa ceatza o luat suzi )) pfuuuiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 nu ca sa ma laud )) da eu eram;)) unde ne`ai vazut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 asta`i vrajeala de bucale sau ce?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 nu e nici o vrajeala iz da pure trut, ce ii asa mare scofala sa faca o masina liniuta cu motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 hai mah lasa`ma amu cu vrajeala asta ) de unde drec ai tu M5? ) ha ha ? de unde? abia este seria 7 si vii tu amu cu M5 ) culmea ca nu te`am vazut in oras cu masina pana amu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 (editat) nu`mi permite buzunaru sa ies in fiecare zi cu el, sa bag tot de cate 1 mil jumate benzina si sa ajung acasa cu rezervoru gol, il scot doar cand am chef de birjalit si cand is dastia tari in cioc:) ies sa ii calmez Editat Mai 13, 2009 de Cutit cu Luneta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate