P T R Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 no offence dar cei fara experienta mai bine sa ramana acasa... decat sa o mierleasca nu fac referire la nimeni personal. era doar asa o idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 stai , stai , stai un pic despre ce limite de experienta vornbesti ? unul cu sau fara experienta nu o poate mierli ? sunt multe categegori de people pe forumul esta , majoritatea nici nu au motor. Si mai am o intrebare : Experienta unde o dobandesti ? CUMVA ACASA, eu nu stiu de aceia am intrebat. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 (editat) niciodata acasa... dar daca un neexperinentat incearca sa tina pasul cu nea cohones ... poate sa o mierleasca. eu unu nu ma duc pt ca nu cred ca pot tine pasul cu ei asa ca mai bine ies altundeva... nu imi este rusine sa zic ca sunt neexperimentat.Eu nu ma duc in still racing pe strazi.Consider ca riscul e prea mare. parerea mea... Editat Mai 19, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 no offence dar cei fara experienta mai bine sa ramana acasa... decat sa o mierleasca nu fac referire la nimeni personal. era doar asa o idee protectoru`le , esti pentru noi ca ciobanu la stana , ca pelerina pe ploaie , ca prezervativu` in portofel , ca cizma la picior pe teren accidentat , ca protexu contra bacteriilor ... du-te si salveaza`ne de la pieire ) Iara voi , muritorilor sa nu va incumetati sa apucati caile necunoscute ale drumurilor judetene/nationale/europene/autostrazi deoarece numai cei Inaltati pot netezi calea noastra spre cunoastere stai , stai , stai un pic despre ce limite de experienta vornbesti ? adevarul e dincolo de noi ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 (editat) protectoru`le , esti pentru noi ca ciobanu la stana , ca pelerina pe ploaie , ca prezervativu` in portofel , ca cizma la picior pe teren accidentat , ca protexu contra bacteriilor ... du-te si salveaza`ne de la pieire Iara voi , muritorilor sa nu va incumetati sa apucati caile necunoscute ale drumurilor judetene/nationale/europene/autostrazi deoarece numai cei Inaltati pot netezi calea noastra spre cunoastere adevarul e dincolo de noi ...... si tu esti ce? scuterist?biciclist?motociclist? ups nu conteaza... tot una e Editat Mai 19, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Io am tot zis de o iesire cu v max d 47 de km/h, si popas la intersectia avram iancu si sucevei dupa care karawiem ...nu s-a bagat nimeni, m-oi duce cu sfeter zurbau si aleck, asta e . Bah Aleck, oare merg jafurile astea ale noastre cu 47 in a 6-a ) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 am stiut ca iara o ridic controverse ,,, nah whatever fiecare cu aia a masii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 lucica nu vezi ca bati gura degeaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 nu e vb de batut gura degeaba... dar daca baietii merg tare chiar cutit cu luneta a zis ca vrea sa se mearga tare. eu nu recomand celor care sunt mai incepatori sa incearca sa se tina dupa cei care merg in stilul asta.. atata tot.nu judec pe nimeni fiecare merge cum il taie capul. este doar parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 si tu esti ce? scuterist?biciclist?motociclist? ups nu conteaza... tot una e eu ? in primul si primul rand sunt om si ma bucur de placerea de a fi pe 2 roti ... in toate cele 3 forme enumerate de tine eu nu recomand celor care sunt mai incepatori sa incearca sa se tina dupa cei care merg in stilul asta.. precum tutunul penetreaza aceast plaman asa si stilul racing penetreaza vietile tinerilor padawani "gixxer".... recomandat de asociatia motociclistilor prezervativi (o campanie safe ....fitzi extrasafe , folositi "gixxer" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 (editat) tudor frustrarea ta de a fi acum pe bicicleta/scooter , si inainte pe bike (motocicleta)... e cronica.... mai am un vecin aici care plange ca si tine... vezi doamne i s-a spart mingea.. lasa ca trece.... Editat Mai 19, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Io am tot zis de o iesire cu v max d 47 de km/h, si popas la intersectia avram iancu si sucevei dupa care karawiem ...nu s-a bagat nimeni, m-oi duce cu sfeter zurbau si aleck, asta e .Bah Aleck, oare merg jafurile astea ale noastre cu 47 in a 6-a ) ? eu ma bag cu biku lui teddy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 daia mi`am luat motor ss sa`i dau nu sa ma uit la el, is constient de cat is capabil , never ride faster than your guardian angel can fly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 daia mi`am luat motor ss sa`i dau nu sa ma uit la el, is constient de cat is capabil , never ride faster than your guardian angel can fly corect... dar si ideea de a avea in spatele tau unu care nu stie merge in accelasi ritm cu tine pe curbe si care tinde sa se tina dupa tine cam duce la accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 corect... dar si ideea de a avea in spatele tau unu care nu stie merge in accelasi ritm cu tine pe curbe si care tinde sa se tina dupa tine cam duce la accident. PERFECT DE ACORD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 tudor frustrarea ta de a fi acum pe bicicleta/scooter , si inainte pe bike (motocicleta)... e cronica.... mai am un vecin aici care plange ca si tine... vezi doamne i s-a spart mingea.. lasa ca trece.... asa e doctore , m-ai ginit , dar te intreb , esti sigur ca nu-s cumva si pe moto ? ( folositi noul gixxer pon`pon , efect garantat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 (editat) asa e doctore , m-ai ginit , dar te intreb , esti sigur ca nu-s cumva si pe moto ? ( folositi noul gixxer pon`pon , efect garantat ) pai ramane de vazut pe ce motor vi duminica sper ca ai inteles ideea mea... Editat Mai 19, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 (editat) Vai domnu Dan da ce motor mare are domnu Dan si ce talentat este domnu dan.Este talentat aici pe forum........Binoclu cu briceag.....normal ca bagi inverse cand te apuci sa te lauzi ca tu asa si tu asa.......gixxere daca nu vi nu ai tupeu.....oricum noi aici in Salonta am invatat sa avem grija unul de celalalt asa ca este care merge cu 400 este care merge cu 100 oricum nu ne pierdem.....Dar te rog luneta sa vi sa ne inchinam la picioarele atle toti in grup si sa rupem pozele cu rossi si cu mai nu stiu cine.............. Pac pac Editat Mai 20, 2009 de art Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Nu se mai cearta nimeni ? puii mei ce plictiseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Io am tot zis de o iesire cu v max d 47 de km/h, si popas la intersectia avram iancu si sucevei dupa care karawiem ...nu s-a bagat nimeni, m-oi duce cu sfeter zurbau si aleck, asta e .Bah Aleck, oare merg jafurile astea ale noastre cu 47 in a 6-a ) ? Mah, jafu' meu cel putin ii cam pe rosu pe la 45 km/h in a 6-a. Pelemeu, mai trebuia sa le puna astia inca vreo 2-3 trepte. Da' nu-i bai, dam tura aia, apoi om sta la 4-5 cafele sa se raceasca rasnita in ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Noah ne bagam in weekend ? Dak nu tre sa gatesti ofc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Noah ne bagam in weekend ?Dak nu tre sa gatesti ofc Ne bagam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 (editat) Vai domnu Dan da ce motor mare are domnu Dan si ce talentat este domnu dan.Este talentat aici pe forum........Binoclu cu briceag.....normal ca bagi inverse cand te apuci sa te lauzi ca tu asa si tu asa.......gixxere daca nu vi nu ai tupeu.....oricum noi aici in Salonta am invatat sa avem grija unul de celalalt asa ca este care merge cu 400 este care merge cu 100 oricum nu ne pierdem.....Dar te rog luneta sa vi sa ne inchinam la picioarele atle toti in grup si sa rupem pozele cu rossi si cu mai nu stiu cine..............Pac pac las`o balta, prefer sa merg singur in stilu`mi propriu indiferent care ar fi acest have a nice day Editat Mai 20, 2009 de Cutit cu Luneta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Despre asta era si vorba cutitas Pac pac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 mama mia ce comunitate unita parca vad ca ne intalnim toti pe drum... si o sa mergem toti ok. haideti vineri la intalnire... si vb toti. e bine asa? stam si la o bere fara alchool.... uite fac eu o bere pt art si cutit. sa nu va aud ca lipsiti ca ne suparam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate