tud0r Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 io cred ca vrea doar sa se joace cu bilele =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 io cred ca vrea doar sa se joace cu bilele =)) bah Tudor tu ma cam injectezi in ultimu timp da stai linistit ca`ti vine si tie randu amu serios .. tu ai avea chef? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 as avea si eu o intrebare: nu stie nimeni nimik de intalnirea din data de 23-25 mai unde se tzine exact?sau am intrebat prea devreme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 io nu te injectez ca`mi plac femeile ) ... si da ..am chef de paitball Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 fomeie esti U biaaaatch poate chiar vrei sa te judokez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 CUMPAR permis .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 CUMPAR permis .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 radeti voi de durerea omului .. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 radeti voi de durerea omului .. ) Poti sa cumperi dar permis de pescuit daca crei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 iti dau yo mah un bilet scris k ai voie sa circuli na si poti sa meri linistit cu mobra si carutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 CUMPAR permis .. da ce-ai patit, ai vrut sa-mi tii companie pe trotuar,si mie mi-o expirat ieri dovada, de acuma stau o luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 din pacate el il primeste marti ... am fost la spovedit is ca nou acuma 0 km m`am rugat si pt voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 stie cineva ce sa intimplat,de cind sa lucrat la site nu mai primesc mail de la topicurile pe care le-am ales,am vreificat,am sters si iar le-am adaugat dar tot nu primesc mail cind se raspunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Mie numai in folderul SPAM imi intra mesajele de notificare acuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 mi tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 ms,le-am gasit si eu acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) raita am vazut k esti din Negreni, am si eu o matusa acolo chiar luni o sa ma duc pana la ea cu ai mei Editat Aprilie 25, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 cei mai tari ... templul motocicismului de viteza. http://www.youtube.com/watch?v=o1R0YfbRK68...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Apropo de asta .. uitati cat sange are tipu` din imagine sji nu numa cat snge rece pe cat noroc .. http://www.youtube.com/watch?v=MIbDiBHNn_0...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 raita am vazut k esti din Negreni, am si eu o matusa acolo chiar luni o sa ma duc pana la ea cu ai mei da,sint din negreni,teoretic sint prin zona luni,poate ne intilnim.Vii cu motoru,la cine vii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 (editat) oricum McGinnis ii tata lor acolo nu vin cu motoru... vin cu ai mei cu masina la matusemea, Jurca Mariuta o cheama o lucrat acolo in sat la bufet Editat Aprilie 26, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 stai , ce statut ai in mashina ? =)) 2-0 ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 oricum McGinnis ii tata lor acolo nu vin cu motoru... vin cu ai mei cu masina la matusemea, Jurca Mariuta o cheama o lucrat acolo in sat la bufet da da,ii si matusa mea,se pare ca suntem ceva neamuri mai departate.O fost casatorita cu fratele lui bunicumeu.K,poate ne intilnim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 maiii da te stiu:) ... numa k pe fratetau il stiu mai bine ... lasa`mi un PM cu id`u tau de mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 nu stiti unde gasesc machete de motociclete?acum cativa ani am luat de la cv magazin dar nu mai gasesc...poate am noroc si gasesc un cbr`u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate