MirceaRM Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 micutu u esti?ne-am turat ici de pomana e micutzu care chef de sto sau cosmin??? nu folositi netu in exesssss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 micutu u esti?ne-am turat ici de pomana e micutzu care chef de sto sau cosmin??? e mititelu...acuma m-am prins.... sa vezi ce-tzi dau cand te prind.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Eu eram aproape sigur ca e el...si rideam de numa' cind va vedeam pe toti cum va turati ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 cine-i ma Luc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Un preten de-al nost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 oooooo DA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Ce bine ca am umplut to[picurile cu certa si f......ai. Baieti deschideti un topic separat in care va puteti f......te intre voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 asta e ... v-am prins v-am prins v-am freat v-am frecat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 asta e ... v-am prins v-am prins v-am freat v-am frecat.... eu am crezut ca-i xss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 mai voi nu aveti job? la work cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Io n-am ! Pe aceasta cale caut domnisoara draguta independenta dpdv financiar sa ma asez si eu la casa ei ca am o virsta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 si sa aibe si o prietena lesbi care sa nu puna intrebari si sa raspunda doar cu yessss!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 De preferinta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 si sa aibe si o prietena lesbi care sa nu puna intrebari si sa raspunda doar cu yessss!!!! da nu orice yes, ci "Yess Bosss"...pentru cunoscatori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 da nu orice yes, ci "Yess Bosss"...pentru cunoscatori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 pai las ca Luci o vrut aseara bere ... si no vrut pitzipoance .... asta e... Diseara un sens ? Cum draq nu n-ati recunoscut din poza ???? CA's io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 pai las ca Luci o vrut aseara bere ... si no vrut pitzipoance .... asta e... Diseara un sens ? Cum draq nu n-ati recunoscut din poza ???? CA's io Cum a fost la pitzipoance ?! Io nu m'am putut indura sa las berea aia criminala, am mai servit nijte halbe dupa ce ati plecat voi . La sens m-as baga, sa minc o chestie de aia cu carne de pui si sos de care balota Aleck , da nush sigur inca ce fac deseara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) grr....dak ai curajul sa te mai legi de mine...scrie si tu aici pe topicul asta Poate nu ai vazut ce scrie la mine sub poza de la avatar??? E aiurea, ca Manu a postat niste poze faine...si acuma nimeni nu o sa le vada ca noi am postat deja 2 pagini cu discutii amicale despre...habar nu am despre ce Aleck...bucu...check my club :-p Clubbin'? Cum a fost la pitzipoance ?! Io nu m'am putut indura sa las berea aia criminala, am mai servit nijte halbe dupa ce ati plecat voi .La sens m-as baga, sa minc o chestie de aia cu carne de pui si sos de care balota Aleck , da nush sigur inca ce fac deseara . La sens? Hmmm...poate mai trebuie sa ma duc si io din cand in cand acasa inainte de 10 PM. Bergenbier! Gixxer...dai o bere. Editat Iunie 5, 2008 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 ba nu fiti rai daca voi nu aveti ce f... adica muieri akas las gixxere ne facem noi clubul bikerilor cu muieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Pt aleck: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) post dublu, nush de ce... Editat Iunie 5, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 OOO daaa... da' m-am asigurat! Mi-am luat K5 din 2002 de 750...asa ca daca ma scapa, Honda n-are scapare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 OOO daaa... da' m-am asigurat! Mi-am luat K5 din 2002 de 750...asa ca daca ma scapa, Honda n-are scapare! Vezi sa nu te intimidezi cand bordul o sa arate 240 si defapt tu o sa ai 190, ca doar na...e K5 din 2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 OOO daaa... da' m-am asigurat! Mi-am luat K5 din 2002 de 750...asa ca daca ma scapa, Honda n-are scapare! :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Vezi sa nu te intimidezi cand bordul o sa arate 240 si defapt tu o sa ai 190, ca doar na...e K5 din 2002 Eu? Intimidat? Bordul a aratat 245 si Sowwee guys, am depasit "chestia" aia legala de cateva ori, , nah, se mai intampla. Hai Mirciu, baga si tu repede ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate