gratzy Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 titus e in campionatu national de curse.cica merge ok... dar le cam tranteste Mai exista campionat national ? ceva etape, calendar competitional, stie careva? Parca era mai fain pe strazi -zona Horea, Sucevei, Costaforu,... ce vremuri..., he,he, he, Ultima data din cate stiu yo s-a desfasurat pe Aeroport si era in 1996, am avut un coleg ce mergea pe o Yamaha de 50 cmc la debutanti-Stanca Flavius. dar s-a lasat sau campionatu a disparut?? Batranu-sau se dadea la 50 cmc Stanca Valeriu,si facea parte din ceva achipa ,parca Ferotehnica Oradea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 mai este campionat da in tara la noi se tine 1 etapa sau 2 ... restu pe Hungaroring, Brno ... pacat ca noi suntem zero la capitolu circuite si campionatu nostru national trebuia sa se tine inafara tarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Azi unde ne intalnim ? La papi sau la Manu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 ma gandesc k la PAPI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Ce's cu fetzele astea noi pe aici ? ` defapt ... cre ca io's ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 of of ... unde duce dragostea pentru motoare...ce face un k5 din om .... pozele vb de la sine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 of of ... unde duce dragostea pentru motoare...ce face un k5 din om ....pozele vb de la sine... cel cu indicatiile nu i-a fost frica sa nu se stropeasca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 of of ... unde duce dragostea pentru motoare...ce face un k5 din om ....pozele vb de la sine... Aleck si al meu trebuie spalat pe cand se poate programa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 aleck da si acolo unde zice Luci, nu fa tu de capu tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 of of ... unde duce dragostea pentru motoare...ce face un k5 din om ....pozele vb de la sine... amu stiu ca esti disperat dupa k5 din 2005 dar in halul asta alek...???? oricum bine ti sta. pe al meu cd il rezolvi? promit ca nu o sa te stresez ca proprietarul de k5, cum il speli e bine aleck da si acolo unde zice Luci, nu fa tu de capu tau lasa l ca i baiat bun si ascultator, pe deasupra face si tb buna la bani de kko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Am si eu o intrebare : Daca iti face politaiu semn sa te opresti si tu continui sa mergi si iti vede numaru, ce se intampla in cazurile astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Am si eu o intrebare : Daca iti face politaiu semn sa te opresti si tu continui sa mergi si iti vede numaru, ce se intampla in cazurile astea? Fuge dupa tine si itzi da cu bulanu peste maini si pisioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 si in cazu in care nu te prinde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MR. VreauDaNuPot Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 nimik....pana ajunge la pix si foaie uita numaru...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Fratilor, e de rau , puiu de cioara , a lu' Guta avu' accident! si ce gasii' pe accidente,maneaua Kawa-uli! In curand si Suzuki urmeaza! Prostitutie muzicala- da trece la roman'! ia uitati si nu strigatzi! http://www.youtube.com/watch?v=yr0xrGHzd9E Fratilor, e de rau , puiu de cioara , a lu' Guta avu' accident! si ce gasii' pe accidente,maneaua Kawa-uli! In curand si Suzuki urmeaza! Prostitutie muzicala- da trece la roman'! ia uitati si nu strigatzi! http://www.youtube.com/watch?v=yr0xrGHzd9E MA APUCA CUFUREALA, TRE ' SA FUG!!! Mai gasii' ceva de pe la noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Fratilor, e de rau , puiu de cioara , a lu' Guta avu' accident! si ce gasii' pe accidente,maneaua Kawa-uli! In curand si Suzuki urmeaza! Prostitutie muzicala- da trece la roman'! ia uitati si nu strigatzi! http://www.youtube.com/watch?v=yr0xrGHzd9E cea mai tare melodie... o sa mi-o transform in ringtoun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 cea mai tare melodie... o sa mi-o transform in ringtoun Asteptam un feedback de la Sergiukawa ! PS. In alta ordine de idei Gixxere, ne omoara Aleck cind vede pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Luci am o intrebare : Kt manca a tau daca`i dai? aprox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 stire de ultima ora!!! luci, fanatic gixer si biker inrait, a fost surprin si imortalizat in oras, fericit la culme, calare (ca pasager) pe un FIREBLADE. Poza va fii postata de Gixxer-Pedros in cursul zilei de azi. Luci ma bucur pt tine ca ai trecut in tabara HONDISTA Felicitari pentru alegerea inteleapta si matura pe care ai facut-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 (editat) intradevar.. a new biker is born : ) Editat Iunie 21, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 (editat) Dementilor ! Cred ca m-a blestemat Aleck :crack: Editat Iunie 21, 2008 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 (editat) Luci tra sa spun k insfarsit ti`ai revenit la realitate,,, si k gandesti k un om matur Honda Rulzz ,,, Hondistii stiu dc Editat Iunie 21, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Asta e o MARE FAC ATURA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 (editat) Luci am o intrebare : Kt manca a tau daca`i dai? aprox In oras peste 8, lejer de tot. Depinde de cit de nesimtit tragi de maneta totusi, de dat io ii dau mai tot timpu' . A fost cind am scos si 10 . Afara ceva mai civilizat, normal. Consumu', nu mersu' . In alta ordine de idei, iese careva sa se uite la GP in oras? Sau toata lumea in casa ? Editat Iunie 22, 2008 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate