schilaci Postat Octombrie 24, 2004 Share Postat Octombrie 24, 2004 Cu toate ca sunt chopperist, imi cam plac toate motocicletele, iar de curind am reusit sa gasesc o carte scrisa de Ewan McGregor&Charley Boorman, doi actori destul de cunoscuti(Trainspotting, Big Fish), care au lasat deoparte munca vre-o juma' de an si au plecat in drumetia visurilor lor,cam patru zeci da mii de km. in total. Au plecat din Londra, au traversat Europa, Kazakhstanul, Mongolia, Siberia,prin Alaska, jos prin Canada,iar de la Nord la Sud Statele. Ca enduristi cred ca o sa va placa. Se intituleaza "Long Way Round" si e aparuta luna asta. Succes si drum denivelat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Unde crezi tu ca gasim noi cartea asta in amaritele de librarii romanesti ? Cit costa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Octombrie 28, 2004 Autor Share Postat Octombrie 28, 2004 Ai dreptate, s-ar putea sa nu o gasesti deocamdata, dar sigur va fi tradusa si romaneste in curind. Pe mine ma costat destul de mult chiar si pt. aici , la urma urmei e o carte de aventuri. ÂŁ18,99. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 Am impresia ca este si un site sa scris pe forum despre calatorie nu mai stiu unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 Da, intr-adevar..e ceva banutz Pe mine ma costat destul de mult chiar si pt. aici , la urma urmei e o carte de aventuri.ÂŁ18,99 ...Sper sa merite.Cat de gasit...pe net nu se poate cumpara??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 Amazon is your friend: Long Way Round Şi mi-a mai recomandat: From Junkie to Jedi Going the Extra Mile A Handbook for Long-Distance Motorcycling and Endurance Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J.Walker Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 Sa gaseste si pe NET in forma de movie(avi) in form a de 7 episoade . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Decembrie 9, 2004 Share Postat Decembrie 9, 2004 Sa gaseste si pe NET in forma de movie(avi) in form a de 7 episoade . . . Unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J.Walker Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 @Falco . . . daca vrei le pun deseara pe un ftp:// . . . sunt 7 capitole de cite ca. 350MB ... .avi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 Multzam, abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J.Walker Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 @Falco si ptr toti care vor sa nu citeasca cartea . . . luati de aici . . . Long Way Round in 7 episoade . . . ftp://81.196.21.28 have fun . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 (editat) J.Walker, multzam mult Dau o cu prima ocazie O sa caut si cartea, as vrea s-o citesc Editat Decembrie 11, 2004 de Falco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate