Sari la conținut

mtt y2k


bhairava
 Share

Postări Recomandate

Ala, ala... cu vreo 13000 rpm motorul si 52000 rpm turbina  :D

Scuze ca dau buzna asa in discutia voastra desi la ora actuala nu sunt decat conservist (pana in primavara), iar cunostintele mele despre moto sunt destul de limitate...inca...dar motocicleta asta m-as mira sincer sa fie vazuta pe vre-un drum public...in afara de faza de final din filmul Torq, care intre noi fie vorba sfida pana si fazele SF din Matrix...

De ce spun asta..? Smplu...Turbinele se supraincalzesc extrem de usor, nivelul decibelilor depasesc de cateva ori numarul celor admisi de legislatia in vigoare, sa intretii asa ceva este extrem de costisitor cu certitudine...plus ca si la nivelul motoarelor de 1000->1300 de la supersportive puterea dezvoltata este greu de tinut in frau si de catre cei mai experimentati dintre motociclisti

 

Si sa nu uitam, desi tehnologia evolueaza legile fizicii raman aceleasi deci bordurii/stalpului/parapetului nu-i va pasa de pe ce ai picat tu :yikes:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 1 year later...

a fost un documentar pe discovery despre ea si intradevar are un motor de elicopter de nu stiu cate sute de cai putere, carburantul folosit este motorina (pt mine este prima motocicleta diesel de care am auzit), costa cateva sute de mii de dolari se face numai pe comanda este fabricata de niste mecanici care nu aveau ce face cu un motor de elicopter. partea buna e ca ti se pot restitui banii daca nu prinzi 400 km/h. am vazut o demonstratie si credeti-ma.......... :cheers: ganditiva doar ca raportul putere greutate e undeva la 30/1 adica 30 de cai putere pt fiecare kilogram B)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Motoarele pe reactie folosesc kerosen (sau mai bine zis un amestec cu kerosen), care-i tot pe-acolo cu motorina. Motivul pentru care au bagat motorina obisnuita in el e deoarece JP8 nu-i asa usor de gasit (si nici incredibil de ieftin).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Jay Leno are din asta :crack: ! Cica merge cu ea prin orash, destul de rar si la un stop a topit bara unei masini din spate din cauza temperaturii care iese pe esapament ! Din cate stiu yo costa vreo 180.000 $ si ii construita de nush ce firma micutza din SUA ! Deci cine castiga la loto poate sa isi cumpere ! Dak chiar isi ia cineva sa puna niste poze :sick: ! :disappointed:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e echipat cu turbina de elicopter.e facut prin america (where else) prin louisiana parca(redneck central).si costa cam 130 de para cred.da cica nu poti sa iei curbele cu ea la viteze de peste 60 la ora .hmm,,very useful. oricum ca si exercitiu tehnic,este extraordinar,si ce e si mai k lumea (pe langa faptul ca arata ca o sportiva obisnuita) este ca in sua e STREET LEGAL. wtf.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...