bhairava Postat Octombrie 24, 2004 Share Postat Octombrie 24, 2004 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Octombrie 24, 2004 Autor Share Postat Octombrie 24, 2004 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Octombrie 24, 2004 Autor Share Postat Octombrie 24, 2004 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Octombrie 24, 2004 Autor Share Postat Octombrie 24, 2004 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Octombrie 24, 2004 Autor Share Postat Octombrie 24, 2004 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 24, 2004 Share Postat Octombrie 24, 2004 .. Bomba .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 Da chiar, o merge cineva afar cu asa ceva pe strada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 cine fabrica nava asta spatiala????.......o sa ajungem sa ne permitem asa ceva vreodata????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceR Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 asta ii ala cu motor de elicopter....sau de ce ii ? nu ii ala din torque ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 Ala, ala... cu vreo 13000 rpm motorul si 52000 rpm turbina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 Ala, ala... cu vreo 13000 rpm motorul si 52000 rpm turbina Scuze ca dau buzna asa in discutia voastra desi la ora actuala nu sunt decat conservist (pana in primavara), iar cunostintele mele despre moto sunt destul de limitate...inca...dar motocicleta asta m-as mira sincer sa fie vazuta pe vre-un drum public...in afara de faza de final din filmul Torq, care intre noi fie vorba sfida pana si fazele SF din Matrix... De ce spun asta..? Smplu...Turbinele se supraincalzesc extrem de usor, nivelul decibelilor depasesc de cateva ori numarul celor admisi de legislatia in vigoare, sa intretii asa ceva este extrem de costisitor cu certitudine...plus ca si la nivelul motoarelor de 1000->1300 de la supersportive puterea dezvoltata este greu de tinut in frau si de catre cei mai experimentati dintre motociclisti Si sa nu uitam, desi tehnologia evolueaza legile fizicii raman aceleasi deci bordurii/stalpului/parapetului nu-i va pasa de pe ce ai picat tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Noiembrie 12, 2004 Share Postat Noiembrie 12, 2004 http://www.uponone.com/videos.php?id=1334 Studiaza putin filmuletul asta.. si ai sa-ti schimbi parerea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogu_Spartanu' Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 Nebunie curata!! M-a pufnit risul cind ia dat drumul,parca e un...avion!Mi-ar fii si frica sa stau linga asa ceva!Acu acu ziceai ca baga fortzaj si decoleaza(o avea si rachete pt "intimidare" ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawa_dog Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 a fost un documentar pe discovery despre ea si intradevar are un motor de elicopter de nu stiu cate sute de cai putere, carburantul folosit este motorina (pt mine este prima motocicleta diesel de care am auzit), costa cateva sute de mii de dolari se face numai pe comanda este fabricata de niste mecanici care nu aveau ce face cu un motor de elicopter. partea buna e ca ti se pot restitui banii daca nu prinzi 400 km/h. am vazut o demonstratie si credeti-ma.......... ganditiva doar ca raportul putere greutate e undeva la 30/1 adica 30 de cai putere pt fiecare kilogram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Motoarele pe reactie folosesc kerosen (sau mai bine zis un amestec cu kerosen), care-i tot pe-acolo cu motorina. Motivul pentru care au bagat motorina obisnuita in el e deoarece JP8 nu-i asa usor de gasit (si nici incredibil de ieftin). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Hmmmm....si cat zici ca face?...ma bate si pe mine gandu sa imi iau unu dasta ....creca maine sun sa vad daca da in rate la la Altex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Turbina Allison Rolls Royce; costa 150 000 $; are 2 viteze; din cate am inteles eu au mers cu una 420km/h pentru ca nu suporta pilotul mai mult Pagina oficiala: http://www.marineturbine.com/motorsports.asp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
porculetz Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 Jay Leno are din asta ! Cica merge cu ea prin orash, destul de rar si la un stop a topit bara unei masini din spate din cauza temperaturii care iese pe esapament ! Din cate stiu yo costa vreo 180.000 $ si ii construita de nush ce firma micutza din SUA ! Deci cine castiga la loto poate sa isi cumpere ! Dak chiar isi ia cineva sa puna niste poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 e echipat cu turbina de elicopter.e facut prin america (where else) prin louisiana parca(redneck central).si costa cam 130 de para cred.da cica nu poti sa iei curbele cu ea la viteze de peste 60 la ora .hmm,,very useful. oricum ca si exercitiu tehnic,este extraordinar,si ce e si mai k lumea (pe langa faptul ca arata ca o sportiva obisnuita) este ca in sua e STREET LEGAL. wtf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate