Spyn Postat Octombrie 24, 2004 Share Postat Octombrie 24, 2004 Salutare tuturor, Intrebarea mea este urmatoarea: Ce ulei de amestec folositi la motoarele în 2T (de cross) ? Astept parerile voastre. Spyn, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 Motul 800 2t OffRoad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vreau Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 Stihl 2T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Salutare tuturor,Intrebarea mea este urmatoarea: Ce ulei de amestec folositi la motoarele în 2T (de cross) ? Astept parerile voastre. Spyn, Cand alergam la cross cu 2T, PUTOLINE MX 5. Aproape 80-90% din motocrosisti sau enduristi merg cu PUTOLINE OIL. cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 ciprian , la 4t care sunt printre cele mai bune/folosite uleiuri la enduro/cross ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy Postat Noiembrie 1, 2004 Share Postat Noiembrie 1, 2004 (editat) Ciprian sa spunem lucrurilor pe fata !!! In proportie de 80-90% din motocrosistii care alearga in campionatul national cu motoare în 2T folosesc Castrol R2. Editat Noiembrie 1, 2004 de Jimmy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBOOM Postat Noiembrie 1, 2004 Share Postat Noiembrie 1, 2004 Salutare tuturor,Intrebarea mea este urmatoarea: Ce ulei de amestec folositi la motoarele în 2T (de cross) ? Astept parerile voastre. Spyn, Salut, De la anul pot sa-ti ofer MOTOREX, uleiul nr. 1 in enduro-cross la nivel mondial! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Noiembrie 1, 2004 Share Postat Noiembrie 1, 2004 ah, ce-mi place cand vad cum scade pretul uleiului..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 1, 2004 Share Postat Noiembrie 1, 2004 ...si cum creste calitatea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Noiembrie 22, 2004 Share Postat Noiembrie 22, 2004 Stiti cumva cat costa Motul 800 2t ca ma intereseaza si nu stiu nici de unde sa iau Am avut ulei in rezervorul de ulei al motocicletei si nu stiu ce marca era da mergea bine rau cu ala Mirosea si fumul misto cam cum miroase la cursele de motocros Ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Ianuarie 11, 2005 Share Postat Ianuarie 11, 2005 sa spuna aia care foloseste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Ianuarie 11, 2005 Share Postat Ianuarie 11, 2005 pai acum un an era 800.000 cutia/litru . Are culoare rosie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Ianuarie 16, 2005 Share Postat Ianuarie 16, 2005 Ciprian sa spunem lucrurilor pe fata !!!In proportie de 80-90% din motocrosistii care alearga in campionatul national cu motoare în 2T folosesc Castrol R2. gresesti amarnic. Nu cred ca exista unul care merge cu Castrol, poate doar daca l-a primit gratis. In general se impart intre PUTOLONE si MOTUL. cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Ianuarie 16, 2005 Share Postat Ianuarie 16, 2005 Stihl 2T da ce a cerut ulei de drujba??? cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Ianuarie 16, 2005 Share Postat Ianuarie 16, 2005 ciprian , la 4t care sunt printre cele mai bune/folosite uleiuri la enduro/cross ? fiecare isi lauda marfa. Acum pe bune, eu in ultimii 20 ani am folosit multe uleiuri, dar m-am oprit la PUTOLINE. oare de ce? cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floo Postat Ianuarie 17, 2005 Share Postat Ianuarie 17, 2005 ...... dar m-am oprit la PUTOLINE.oare de ce? Pentru ca-l vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Ianuarie 17, 2005 Share Postat Ianuarie 17, 2005 Pentru ca-l vinzi? in ultimii 20 ani am testat multe marci/produse. asa ca pentru a putea garanta calitatea lor m-am oprit a le comercializa pe cele mai bune din pc meu de vedere. cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floo Postat Ianuarie 18, 2005 Share Postat Ianuarie 18, 2005 Scuze ca te contrazic cip da' altii (multi) au constatat putin altfel. Putoline MX5 este bun pentru un ulei semisintetic si va fi ok pt cine nu trage f tare de gaz insa nici nu se compara cu Castrol R2 sau Motul M800, care sint sintetice 100%. Iar chestia ca in campionat nu merge nimeni cu R2, scuze , da' e praf in ochi. Steve cit a fost pe 2T a mers cu R2 apoi cu M800, Zoli numai cu R2 iar inainte cu TTS, Stephan M800, Dony R2, numai cine n-a avut bani a mers pe MX5. Eu am mers pe Mx5 si e ok insa nu se compara cu R2 sau M800, motorul raspunde mai prompt. Asta se vede mai ales cind desfaci motorul si compari calamina si gomajul format. Reclama,reclama, da' adevarul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Ianuarie 31, 2005 Share Postat Ianuarie 31, 2005 Scuze ca te contrazic cip da' altii (multi) au constatat putin altfel. Putoline MX5 este bun pentru un ulei semisintetic si va fi ok pt cine nu trage f tare de gaz insa nici nu se compara cu Castrol R2 sau Motul M800, care sint sintetice 100%. Iar chestia ca in campionat nu merge nimeni cu R2, scuze , da' e praf in ochi. Steve cit a fost pe 2T a mers cu R2 apoi cu M800, Zoli numai cu R2 iar inainte cu TTS, Stephan M800, Dony R2, numai cine n-a avut bani a mers pe MX5. Eu am mers pe Mx5 si e ok insa nu se compara cu R2 sau M800, motorul raspunde mai prompt. Asta se vede mai ales cind desfaci motorul si compari calamina si gomajul format. Reclama,reclama, da' adevarul.... Nu-i problem de contradictie, doar contradictia naste valori:) Normal este semisintetic, pt cine vrea full sintetic avem MX 7 sau RS 959 RACING, normal la alte preturi comparabile cu Castrol R2 sau Motul M800. Piata nu a cerut aceste tipuri. Steve a mers 1 an cu Putoline dupa aceea a primit ceva sponsorizare de la Motul. Zoli merge cu Putoline. Dony nu mai stiu exact dar tot cu Putoline a mers mult, doar ce vindea el era tot de la mine. Acum nu mai stiu exact. Stephan nu stiu. Eu, si nu numai eu, merg de 10 ani cu Putoline si n-am spart nici-un motor 2T sau 4T. Nici altii nu s-au plans. Asadar avem calitate pt toate buzunarele. Mai departe este de gust, moda, relatii...etc. Bafta Cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Ianuarie 31, 2005 Share Postat Ianuarie 31, 2005 Eu cred ca nu este mare diferenta intre marcile bune de uleiuri. Sunt convins ca numai profesionistii adevarati isi pot da seama de eventuala (mica) diferenta intre produsele din aceeasi categorie a marcilor consacrate. Probabil daca mergi cu 2 motoare identice in paralel cu 2 tipuri de ulei si apoi le desfaci pe amandoua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOBO#1 Postat Februarie 18, 2005 Share Postat Februarie 18, 2005 BAI FRUMOSILOR LA ENDURO TOATA LUMEA STIE MOTOREX IS THE BEST DIN MOMENT CE SI CYRYL DEPRES SI KARI TIAINEN SI ALFIE COX IL FOLOSEST CEL PUTIN LA REDBULLROMANIACS AU FOLOSIT MOTOREX SI AVAND IN VEDERE TRECUTUL SI PREZENTUL LOR LASATI-I PE ROMANI CA IS VARZA (BOBO- ARBITRU RED BULL ROMANIACS) : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Salut, voi ce ulei recomandati si in ce cantitate ? eu folosesc yacco mvx competition 100% sintetic, amestec 1:50 daca stiti ceva mai bun si aveti idee unde gasesc in bucuresti ... Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 BAI FRUMOSILOR LA ENDURO TOATA LUMEA STIE MOTOREX IS THE BEST DIN MOMENT CE SI CYRYL DEPRES SI KARI TIAINEN SI ALFIE COX IL FOLOSEST CEL PUTIN LA REDBULLROMANIACS AU FOLOSIT MOTOREX SI AVAND IN VEDERE TRECUTUL SI PREZENTUL LOR LASATI-I PE ROMANI CA IS VARZA (BOBO- ARBITRU RED BULL ROMANIACS) : Aaaaa. Ma dezamagesti. Nu ai auzit de contracte comerciale si sponsorizare? Aia folosesc ce ulei "trebuie". Evident ca un ulei bun, dar asta nu este garantia ca este cel mai tare ulei din toate timpurile. KTM are contract comercial cu Motorex de vreo 5 ani. Pana acum 5 ani avea cu Shell pe care il recomanda ca fiind cel mai bun pentru motoarele lor. Deci...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gecko Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 folosesc castrol r2 si nu am de gand sa-l schimb. MOZ: vezi ca scrie in manualul motorului. Eu la mine folosesc 1/25 sau 1/30, depinde cum ma trezesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 manualul recomanda motorex, 1:60 pt ulei de calitate, si 1:40 cand nu esti sigur de calitatea uleiului eu bag 1:50 yacco mvx comp, pe ktm de 300, intreb, pt ca e prima motocicleta habar nu am cine face ulei de calitate, nu consider ca motorex e cel mai bun din pdv calitativ(bazez afirmatia pe "intuitie masculina") si nu stiu daca yacco pe langa ulei de 2t mai face si ulei de masline Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate