Dobrescu Postat Iulie 22, 2003 Share Postat Iulie 22, 2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Iulie 22, 2003 Autor Share Postat Iulie 22, 2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 ba frumos noul model de africa twin n-am ce zice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Da mane dar la catzi bani dai pe unu dintr'asta ... imi iau un motor super la second hand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Nu vad cine isi cumpara asa ceva si de ce. Scuter cu motor de 650... Poate doar sa ma scald in bani si sa fi jurat pe nu stiu unde ca n-o sa-mi iau motocicleta in viata mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 rogere, oricum cu gs u nu se pune nimeni. oricum, au cam sarit calu cu maxiscuterele astea.avantajul lor e ca stai mai comod si nu te stropesti de la balti. Baiazid Posted on Jul 23 2003, 11:31 AM Da mane dar la catzi bani dai pe unu dintr'asta ... imi iau un motor super la second hand gresit.la banii astia iti iei motor nou nout.nu hababusa dar oricum, motor k lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 ba frumos noul model de africa twin n-am ce zice Gusturile nu se discuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 da de ce nu frate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zbx Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Asa deci...vad ca cineva totusi a luat in seama mai mult sau mai putin serios ceea ce am spus despre un grup de scutere...Mersi..[stai linistit o sa activam] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Ati putea sa dati atatia bani pe astea?! Doamne fereste!Mah baieti,hai sa fim seriosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul. Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Sunt foarte faine , am stat si io pe un Burgman 650 la cursele SBK de la Laguna Seca acu doua saptamini , Chiar ieri am trecut pe linga unu pe freeway [scuterele sunt foarte rare pe aicea] Ce este fain despre ele ? Pai ca sunt foarte comfortabile, au cutie automatica si consuma foarte putzin. Ca motociclist nu pot sa zic ca ma atrag foarte mult , insa de exemplu in US pe freeway sunt benzi de mers in care ai voi doar daca ai pasager in masina sau daca esti pe motocicleta. In plus cu motoru / scuterul ai voie sa te strecori printre carutzele blocate in trafic. Deci daca nu vrei sa stai in aglomeratie in fiiecare zii cind mergi la munca si potzi sa folosesti avantajele la 2rotzi fara sa vrei sa te complici cu o motocicleta adevarata . Burgman 650 face perfect sens. La fel si Honda Silverwing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zbx Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Ce faci cu banii tai e treaba ta si numai a ta...aud des chestii de genu "la banii aia imi iau x`us de nustiuunde la nustiuce pret".Ce iti place si ce vrei tu.Daca ar fi sa te iei numai dupa ce spune lumea ar fi rau de tot.Nu zic sa nu te lasi influentat deloc dar nici chiar in ultimu` hal.Chiar daca adevaruk e ca , la 6 -7 mii de euro sau cat face un maxi scuter d`asta ai putea sa iti iei linist un motor de 7-800 cmc .Dar, asta ramane la latitudinea fiecaruia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 24, 2003 Share Postat Iulie 24, 2003 Nu stiu cum o fi la unii dar la mine daca nu bubuie ceva sub mine nu e bine. Sau cand sa ii dau gaz sa cada tencuiala la vecini de zgomot .... Asta e. Chestia cu schimbator automat e frectzie ... mai ales ca banuiesc ca e centrifugal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zbx Postat Iulie 24, 2003 Share Postat Iulie 24, 2003 Chestia cu bubuitu sub tine e chestie de gusturi...Daca stau sa ma gandesc mai bine, cui nu i`ar placea? Dar totusi in oras e mai practic un scuter de`asta pt ca nu consuma atat si e mai confortabil pe distante mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vespa Vintage 70' Postat Iulie 24, 2003 Share Postat Iulie 24, 2003 Ce parere aveti de motoru' asta?4 viteze,2 timpi(care bubuie) crom la greu,shi e super recunoscut in toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zbx Postat Iulie 24, 2003 Share Postat Iulie 24, 2003 macar se ridica fain intr`o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat Iulie 25, 2003 Share Postat Iulie 25, 2003 nashpa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vespa Vintage 70' Postat Iulie 25, 2003 Share Postat Iulie 25, 2003 Da' mah ninja tu ce motor ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zbx Postat Iulie 25, 2003 Share Postat Iulie 25, 2003 ninja nu doar aspectu` conteaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat Iulie 25, 2003 Share Postat Iulie 25, 2003 Da' mah ninja tu ce motor ai? IJ negru De ce intreaba maria ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vespa Vintage 70' Postat Iulie 27, 2003 Share Postat Iulie 27, 2003 Mah ninja,chopperishtii nu ar trebui sa se certe intre ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat Iulie 27, 2003 Share Postat Iulie 27, 2003 ai dreptate. nimeni nu ar trebui sa se certe cu nimeni mai ales daca sint bikeri. da asta nu-mi spune mie ca eu doar mi-am exprimat parerea... PS: chiar nu sint chopperist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 28, 2003 Share Postat Iulie 28, 2003 La faza cu (,) consumul ai dreptate. Si mie mi-ar place sa merg cu 2% ... dar visez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghizda Postat Martie 13, 2004 Share Postat Martie 13, 2004 k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate