BeRelu Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 salutare vreau sa-mi fac o sa si nu prea sunt decis din ce sa o fac.Adica din ce material.Sa o fac din piele sau sa o fac din imitatie(vinilin).Pt fiecare sunt pro ci contra argumente dar care credeti ca rezista mai mult??Adica sa nu crape(ca daca e sa o taie unul ,sunt la fel )Am postat aici pt ca o sa fie o sa de chopper si as vrea sa aud niste sfaturi de la voi.Deci ce ziceti?? :piele sau vinilin??? bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 vinilin ca rezista mai bine la ploaie ,soare..pielea trebuie intretinuta, iar la vinilin ai avantajul ca daca ploua nu se imbiba cu apa pe cand la piele stai cu ea la cooor numai bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Vinil zic si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Vinilin, da trebuie sa ai grija sa nu-i faci prea multe cusaturi ca intra apa ca la ea acasa... si asta o spun din experienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Avantaje Vinilin (imitatie de piele - plastic moale pe suport textil) - e mai usor de facut, se poate coase si cu o masina de cusut mai solida - nu absoarbe apa - isi pastreaza luciul mai mult timp Piele (presupun ca vei folosi piele normala, nu piele intoarsa) - e mai rezistent (compara un pantof de piele cu una de imitatie) - se pot imprima diferite modele, desene sau logouri prin presare (exemplul din imagine - bike-ul lui Istvan) - arata mai bine Dezavantaje Vinilin - se rupe in primul rand dealungul cusaturii (cand il faci fi atent sa-l faci cu pasi mari (cusatura)) - in timp prezinta crapaturi - odata rupt sau taiat, se rupe in continuare Piele - mai greu de facut (n-o poti face cu o masina de cusut normala) - absoarbe apa - exista solutii care-l fac cat de cat impermeabil - trebuie intretinut - trebuie tratat cu diferite solutii -> iti poate lasa urme pe blugi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 io amu am de vinil,ii buna ca nu intra apa,dar vara asta s-a crapat si p.ula....intra apa can burete....vreau sa o fac din piele. pretenu meu cu harley are sha din piele de calitate,nu intra fir de apa.... Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Chopper=metal, piele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeRelu Postat Octombrie 28, 2004 Autor Share Postat Octombrie 28, 2004 Chopper=metal, piele. sunt mai mult decat 100% de acord,dar trebuie sa luam in considerare ce e mai practic si mai bun(nu doar traditia).De aia am si intrebat,k din raspunsurile voastre sa incerc sa-mi fac o parere. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Ca sa nu intre apa (dezavantajul principal), pielea trebuie sa fie de calitate si sa fie lacuita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 sunt mai mult decat 100% de acord,dar trebuie sa luam in considerare ce e mai practic si mai bun(nu doar traditia).De aia am si intrebat,k din raspunsurile voastre sa incerc sa-mi fac o parere. bafta Pai nu este clar? Dupa cum spun si baietii,comparind si intrebind, tot la piele iesi mai bine.Am avut si eu un Suzuki cu saua de vinilin, totul O.K., dar cind a inceput sa se roada arata jalnic si daca mai si ploua, ala eram,igrasie la sfincter cit cuprinde. Dac tot e sa se roada si sa piarda din waterproofing, las-o sa fie din piele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 ca sa poti urma traditia,pune piele de calitate,cu fatza vopsita,si trateaz-o cu solutie speciala "waterproof"..... Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate