hai-lender Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 salutare la toata lumea! am nevoie de putin ajutor. vreau sa-mi iau o yamaha xv warrior da' nu stiu mare lucru despre modelu' asta. Am mai cautat io si prin alte site-uri da nu prea inteleg .asa ca orice-i binevenit ... fiabilitate, consum, piese de schimb, daca are vre-o problema notabila etc. Sau eventuale alternative. numa' bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 salutare la toata lumea! am nevoie de putin ajutor. vreau sa-mi iau o yamaha xv warrior da' nu stiu mare lucru despre modelu' asta. Am mai cautat io si prin alte site-uri da nu prea inteleg .asa ca orice-i binevenit ... fiabilitate, consum, piese de schimb, daca are vre-o problema notabila etc. Sau eventuale alternative. numa' bine salut stiu eu unul de vinzare la 8000 euro cu 5000km din 2005/2006 nu mai stiu exact daca te intereseaza sunama 0728069581 motorul este in brasov basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 salutare la toata lumea! am nevoie de putin ajutor. vreau sa-mi iau o yamaha xv warrior da' nu stiu mare lucru despre modelu' asta. Am mai cautat io si prin alte site-uri da nu prea inteleg .asa ca orice-i binevenit ... fiabilitate, consum, piese de schimb, daca are vre-o problema notabila etc. Sau eventuale alternative. numa' bine succes, completeaza-ti datele in profil. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hai-lender Postat Iulie 19, 2007 Autor Share Postat Iulie 19, 2007 salut stiu eu unul de vinzare la 8000 euro cu 5000km din 2005/2006 nu mai stiu exact daca te intereseaza sunama 0728069581 motorul este in brasov basty mersi ,da' n-am inca banii . urmeaza sa-i primesc de la o ruda mai "indepartata"(sua) si nu stiu sigur cand ,o luna ,doua ,trei ,poate mai mult. asa ca nu pot(inca) sa bat pe nimeni la cap ca nu stiu nimic concret. De asta am intrat pe forum , sa mai aflu una alta despre model, pana vine imprumutu', ca sa stiu cat de cat pe ce dau $$$. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 mersi ,da' n-am inca banii . urmeaza sa-i primesc de la o ruda mai "indepartata"(sua) si nu stiu sigur cand ,o luna ,doua ,trei ,poate mai mult. asa ca nu pot(inca) sa bat pe nimeni la cap ca nu stiu nimic concret. De asta am intrat pe forum , sa mai aflu una alta despre model, pana vine imprumutu', ca sa stiu cat de cat pe ce dau $$$. http://www.rswarrior.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hai-lender Postat August 4, 2007 Autor Share Postat August 4, 2007 mersi Raptor ,tare site-u' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Sau e bine asa ca sunt doar 2-3 posesori de Warrior in toata Romania? Care nici nu se preocupa prea tare daca au fani sau nu? Motoretele nu ei. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Nu ca astia 2-3 care avem asa ceva, am avea nevoie de club, sau de fani, dar intrebam si eu asa. . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Iar s-a imbatat unu' cu vitezana si a postat la choppere... Pune dreq un mp3, ascultam si pe urma devenim fani... sau nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Cred ca se refera la Yamaha Warrior,nu la ceva formatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Dap..cred ca despre Road Star Warrior este vorba...frumoasa motoreta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Iar s-a imbatat unu' cu vitezana si a postat la choppere... Pune dreq un mp3, ascultam si pe urma devenim fani... sau nu... Poseda si el motoreta si daia intrb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 AK Raptor,Bobo si mai e una in Brasov...Doar atitea stiu eu ,in Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Eu sunt un mic fan, dar ca power cruiser e a doua optiune dupa Vulcanul de 2000. Superba motocicleta, look mai mult decat agresiv, mi-ar placea sa o incalec, dar nu am avut inca ocazia. Chiar, care stii cate kile are Warriorul? numa 275 de kile la gol cica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 AK Raptor,Bobo si mai e una in Brasov...Doar atitea stiu eu ,in Romania Si Bogdan.C, care aduce caicioace si motoare din Nemtia, are/avea Warrior, mi l-a aratat mie asta iarna, cand am ridicat VN-ul de la el. Iar asta vara, la SMAEB, il vindea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Si Bogdan.C, care aduce caicioace si motoare din Nemtia, are/avea Warrior, mi l-a aratat mie asta iarna, cand am ridicat VN-ul de la el. Iar asta vara, la SMAEB, il vindea. Bogan C=Bobo...Ne stim de niste ani...Anu' asta,am luat de la el,la super pretz , Metzeler-ul de spate,nou-noutz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Sorry, in profil scria doar de un gixxer... Ajung si eu la vorbele lui Blackrider: completeaza profilul si locatia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Raptoare, baga poza si cu a ta atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hai-lender Postat Septembrie 6, 2007 Autor Share Postat Septembrie 6, 2007 prea pacifista lumea pentru Warrior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Pacifista dar e data dreaq motoreta aia Unde mai pui ca e si frumoasa desi sunt fan carene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Si unde mai pui ca-s facute doua topicuri cu exact aceeasi intrebare. Tiocma in acelsi grup. Lecitinăăăăăăă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 (editat) Mai citeste odata celalalt topic . .cu atentie. .si vezi ce legatura directa are cu asta.. .in afara de numele de Warrior. Editat Septembrie 7, 2007 de AK_Raptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Mai citeste odata celalalt topic . .cu atentie. .si vezi ce legatura directa are cu asta.. .in afara de numele de Warrior. Raptore, incerci sa mai citesti tu odata titlurile celor doua topicuri? Daca nu gasesti nici o asemanare, inseamna ca ma asteapta oftalmologia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Eu cred ca exista. .dar multi se sperie de pretz. . dar daca ar avea banii. si-ar lua unul. .numai asa ca sa vada ce am gasit eu la motorul asta, de nu vreau sa-l vand nici dupa 3 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 mister AK,daca tot ti-ai facut obiceiul sa scrii pe acest subforum,completeaza-ti si locatia la profil. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate