ianachim Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 sal plecare pe la 6.30 pitesti curtea de arges vidraru transfagarasan sibiu valea oltului rm valcea cine se baga viteza croaziera 100 - 120 eu am un enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adybai Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 salut si eu am de gand sa fac o tura pe transfagarasan sambata asta, dar cu intoarcere prin fagaras-zarnesti nu prin sibiu-valea oltului. poate macar o bucata de drum mergem impreuna. daca nu, drum bun si fara incidente neplacute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 6.30 dimineata???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 sal plecare pe la 6.30 pitesti curtea de arges vidraru transfagarasan sibiu valea oltului rm valcea cine se baga viteza croaziera 100 - 120 eu am un enduro Eu vin dar nu i cam de dimineata pleacarea? Unde stai in ce cartier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copilu' Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 Ma bag si eu. Ma luati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 19, 2007 Autor Share Postat Iulie 19, 2007 MARE ATENTIE incepatorii, vitezanele sa inteleaga ca este un drum cam rupt si destul de nasol la amortizoarele rigide cat si destul de obositor plecare este f devreme pentru ca nu vreau sa ne prinda caldura prin curtea de arges sau pe autostrada la 40 grade si nu uitati traseul este in principal pitesti curtea de arges transfagarasan si de aici putem vedea cum hotaram in grup fie pe valea oltului fie prin bv dar cu drum de moieciu sa bagam la burtica pe acolo propunerile sunt bine venite plecare de la intrarea pe autostrada mc donalds /metro/petrom 0744657705 sa nu uit veniti cu echipament cat mai fain si motoarele curate facem un filmulet in miscare deci daca vreti sa va vada mama "va rog cu tolul de nunta/botez" la 4 ace acum serios filmez de pe casca deci e bine sa stam un pic de vorba inainte de plecare cum si ce sa facem 6.30 dimineata???????? DA ZIDU LA 6 -6.30 ASA CA LASA DRACU OAIA NETRASA IN NOAPTEA DE VINERI CA ERAU DESTULE PE POALELE TRANSFAGARASANULUI - MAI SCHIMBI SI TU OAIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carstoc Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 Ma bag si eu. Desi ash fi preferat duminica. Sar putea sa plec de la valcea (eu oricum o sa merg pe valea oltului) la tg-jiu. Nu vrea nimeni dunimik ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 DA ZIDU LA 6 -6.30 ASA CA LASA DRACU OAIA NETRASA IN NOAPTEA DE VINERI CA ERAU DESTULE PE POALELE TRANSFAGARASANULUI - MAI SCHIMBI SI TU OAIA la ora aia nici cu 10 ceasuri langa mine nu fac ochi - dar sa mai fiu si pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 Eu ma bag sigur, si asa vroiam sa fac un drum si nu stiam pe unde Ianachim e super de baza putem merge linistiti cu el, e profesor, aveti toata increderea. Ora pentru mine e oarecum ok, eu de obicei ma scol pe la 6-7 asa ca nu ar fi o problema, dar am putea sa luam in calcul si o varianta de cazare ieftina pe undeva ca sa fie plimbarea mai frumoasa si sa nu ne grabim sau sa ne haituim la 40 de grade...cum vrea organizatorii frate, eu ma supun la vot dupa ce facem un grup ceva mai consistent...urmaresc topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 Am vorbit si cu MAE, ar veni si el dar stie abia diseara, program incarcat. El a fost pe acest traseu acum 2 sapt. cu revenire prin BV si mi-a recomandat sa ne intoarcem tot pe autostrada ca pe dincolo se lucreaza la greu si e plin de semafoare pe serpentine... Anyway mai spunea ceva de Voineasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 20, 2007 Autor Share Postat Iulie 20, 2007 Eu ma bag sigur, si asa vroiam sa fac un drum si nu stiam pe unde Ianachim e super de baza putem merge linistiti cu el, e profesor, aveti toata increderea. Ora pentru mine e oarecum ok, eu de obicei ma scol pe la 6-7 asa ca nu ar fi o problema, dar am putea sa luam in calcul si o varianta de cazare ieftina pe undeva ca sa fie plimbarea mai frumoasa si sa nu ne grabim sau sa ne haituim la 40 de grade...cum vrea organizatorii frate, eu ma supun la vot dupa ce facem un grup ceva mai consistent...urmaresc topicul merci de aprecieri dar sa stii ca nu sunt un prof bun asa ca nu faceti ca mine!!!! cazare pe zona vidraru e ff scumpa am dormit inainte de baraj si dupa 150 ron m.am speriat mai scump ca afara sincer vad drumul de o zi duminica mai am de alergat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adybai Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 in jur de ora 6 si 10-15 voi fi acolo (petrom-ul de langa metro militari) gata de plecare. in concluzie....ne vedem maine dimineatza pt o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 vreau si eu .. dar din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 20, 2007 Autor Share Postat Iulie 20, 2007 domnilor sa nu uit echip de ploaie spray de pana/si de lant 1-2 scule fara pasager in principiu ca o sa.l simtiti destul de nasol in spate si pofta de mancat asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 cati suntem pana acum, 3-4...? ramane Petrom sau MikyD? 6 jumate nu s-a schimbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 Salutare, De la Bv plecam intr-o ora 5 motoare pe directia :Sighisoara-Medias -Sb(cazare Ocne sau Dumbrava) iar sambata plecare pe Valea Oltului cu inoptare in zona Curtea de Ag. Poate ne-om intersecta noi cumva... Asfalt uscat si fara evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 hm, cat de rupt e drumul ala? merge si pt un cruiser? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 20, 2007 Autor Share Postat Iulie 20, 2007 in principiu merge de orice prob e sa nu dai in gropi cu suspensia reglata la max daca nu va tin nervi 600 - 700 de km si va doare curu nu va bagati petrom langa mc donalds la 6.30 15 min (plin, discutii, spalat interior exterior....) maxim 7.00 gaz odihna placuta la noapte si vise cu asfalt proaspat marcat ps nu uitati de testamente ce si cui lasati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 cati suntem pana acum, 3-4...? ramane Petrom sau MikyD? 6 jumate nu s-a schimbat la 6.30 punct...sunt prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 ok o sa vin si eu pana la urma cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 ok o sa vin si eu pana la urma cu voi ... vad ca pana la urma te-ai hotarat asfalt uscat si aveti grija de voi... acum doua saptamani am facut si eu traseul, e marfa si drumul, cu mici exceptii, bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiroma Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 Intru si eu in joc, tocmai voiam sa fac acest traseu maine singur Si am intrat din curiozitate pe forum. Ma bucur ca o sa existe companie, la 6.30 sunt acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiroma Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 Tura s-a terminat ... 9 motoare, 10 bucati motociclisti pasionati, 560 km de sosea si nu numai... A fost o plimbare extraordinara, poate cea mai frumoasa din experienta mea de 1 an si ceva de motociclism. Multumesc pe aceasta cale tuturor celor care au participat si mai ales organizatorilor si in doua cuvinte va spun ca ... MAI VREAU! Nu am avut ocazia sa fac prea multe poze, pentru ca timpul a fost ocupat de plimbare, dar am atasat cateva mai reprezentative. Tot setul este deja pus pe flickr in album: Album foto Cu multumiri, Cristian. P.S. Pentru curiosi exista si un film. Cristi Ianachim a avut ideea geniala sa filmeze o parte din plimbarica, cu o camera montata pe casca. Asteptam cu nerabdare dvd-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 Misto, bravo baieti, as fi mers si eu daca eram in tara, ca tot vroiam sa fac un Transfagarasan cu motorul anul asta... . Apropo mai faceti peste vreo 2-3 saptamani o reluare ? Cum e drumul, ca lumea zicea ca e bombadat portiunea pana la barajul Vidraru ? Hai bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiroma Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 (editat) Apropo mai faceti peste vreo 2-3 saptamani o reluare ? Daca ma intrebi pe mine ... DA! Merita un BIS :-) Poate de aceasta data in sensul invers In privinta drumului, da, sunt ceva gropi, poate vitezanele sa tuşească un pic, insa nu este chiar de nerealizat, iar privelistea te face repede sa uiti de aceste lucruri. Era destul de aglomerat la punctele de interes (vidraru etc.) si am preferat sa nu stam prea mult, motiv pentru care am fost la pastravaria (i-am uitat numele) retrasa undeva la vreo 4-5km de drumul principal, pana unde am facut un scurt off-road si am mancat bunatati (e adevarat cam scumpe). Cu ocazia asta ma intreb ... oare ne-o mai primi? Editat Iulie 21, 2007 de cristiroma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate