Sari la conținut

Atentie La Politie Au Demarat Actiunea Anti-moped


Taurasu
 Share

Postări Recomandate

Sanctiunii pt toti copii prosti care nu poarta echipament si care merg ca tampitii pe strazi!Nu ar trebuii sa ii sanctioneze pe cei care nu au varsta necesara dar au echipament si este scuterul inmatriculat sau inregistrat!aceia merita sa mearga pe 2 roti...Sal!

 

 

dai mah in colo de militieni ca eu nu nu ai suport ca sunt jegosi .se uita la mine cant trec cu scuterul pe langa ei de zici ca sunt infractor.... :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • Răspunsuri 59
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

din august pana acum am mers haotic... fara casca... fara numar si fara ore de legislatie da' dupa amenda care era sa mi-o iau am zis ca mai bine revin si eu back to earth ca nu stiu cand ma prinde vreun sucker d-asta si ma arde de-a binelea si imi trec toate... in schimb...va dau un sfat...purtati macar casca. Un prieten d-a meu era sa se aleaga cu creierii pe sosea dupa ce a intrat in altul cu scuterul...si chiar in oras... la o viteza de 50-60 :burnout: era vreo 1 noaptea... mergeam back to disco... m-am oprit la omv sa umflu roata ca facusem pana :cheers: si il vad pe colegu ca trece cu viteza la vale...si intra in intuneric...se aude un buf dupa care ma duc sa-l culeg si sa-l duc la spital... de la faza aia mi-au trecut toate :bounce:

Editat de pan7h3ra18
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce te lauzi nebune :cheers: Esti cul, mergeai "back to disco". Nu vrea sa ma iau de tine, dar crede-ma ca mai bine pastrai pentru tine ce ai zis... nu e nimic de lauda. Eu pot spune doar ca sunteti inconstienti.

 

P.S: scrie just in limba romanian :burnout:

Editat de Rolly
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am fost oprit de politie de 6 ori pana acu :what: :moto: :) :hug: -->> FARA MORIV [ au ei boala pe scuteristi ... sunt 2 la mine in orash ] :D

pai nu trebuie se le dai actele DECAT DUPA ce iti spun motivul opririi !

eu as fac. m-a luat unul ca sa-i dau actele si l-am intrebat de ce...imediat s-a prezentat si a zis ca e un control pentru verificare scooterelor - m-au inscris pe o lista nume numar proprietar ...

Avantajul ca iti spune motivul opririi e ca nu poate sa-ti dea amenda decat pe acel motiv...:eek:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci daca te opreste pentru un stop si vede ca esti beat turta, se procedeaza in felul urmator: iti da amenda pentru stopul respectiv, apoi te lasa sa pleci un metru, dupa care te mai opreste odata cu motivul ca esti beat turta. :) :hug: :D

Editat de marius45jml
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci faza cu motivul...orice politist ai intreba, fie pe masina, tractor, scuter, roaba o sa-ti zica daca nu are motiv ca e control de rutina.

 

Ce vreti voi sa ziceti e ca NU PREZINTI ACTELE PANA ORGANUL NU ISI SPUNE NUMELE SI GRADUL. POLITIA RURALA NU VA POATE CERE DECAT BULETINUL, PRECUM SI POLITIA SIMPLA CARE NU ESTE LA FILTRU(uneori mai stau ei cu masina de politie simpla - fara rutiera scrisa la filtre de radar). NU VA POATE OPRI DOAR UN DOMN POLITIST SAU CEI DOI DOMNI POLITISTI IN ALTA MASINA DECAT IN CEA INSCRIPTIONATA PENTRU CA NU CONSTITUIE ECHIPAJ :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...