Metallbyker Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 Salut , cine doreste sa mearga la Intrunirea de la Sibiu , pe traseul Bucuresti - Pitesti - Curtea de Arges - Transfagarasean - Sibiu ? Plecarea se face VINERI dimineata pe la 08:00 sa zicem . sa nu ne prinda caldura in Bucuresti . Contactati-ma pe yahoo - id : metallbyker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 De la baraj pe unde o iei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Iulie 19, 2007 Autor Share Postat Iulie 19, 2007 nu am fost niciodata pe transfagarasean , tata a fost el stie drumum . o sa conduca el coloana . mergem pe asfalt . nu ma bag pe offroad pt ca merg cu pasager , cu bagaje . poate venii orice cu orice motor care suporta o croaziera de 120 km/h pe A1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 nu am fost niciodata pe transfagarasean , tata a fost el stie drumum . o sa conduca el coloana . mergem pe asfalt . nu ma bag pe offroad pt ca merg cu pasager , cu bagaje . poate venii orice cu orice motor care suporta o croaziera de 120 km.h salutare o fi frumos transfagarasanu dar e varza asfaltul Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 (editat) am facut un traseu de genu ... bucuresti-ploiesti-cheia-brasov-sibiu. Transfagarasanu am inteles ca e muci asfaltu. Pt cei interesati de traseul pe care l-am propus am creat un topic: Grup de plecat la sibiu. Asfalt uscat! Editat Iulie 20, 2007 de Ducati_RIder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 pe transfagarasan drumul este rau cand urcati de pe partea curtea de arges,foarte rau este doar de la barajul vidraru pana aproape sus,odata ajunsi aproape sus(dinspre curtea de arges) drumul este foarte la cobararea spre sibiu.tot traseul este asfalt insa mare grija la urcare dinspre curtea de arges,gasiti numeroase curbe cu nisip,asta la urcare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 Evitati daca puteti Brasov - Fagaras - Sibiu, sunt peste 30 de semafoare si drumul este foarte prost. Puteti ocoli prin Sighisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Iulie 21, 2007 Autor Share Postat Iulie 21, 2007 numerge nimeni la sibiu pe transfagarasean ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 Merg eu ! Dar joi ma lamuresc daca merg sau nu clar. In principiu vreau sa merg . e ok si plecarea de vineri la 8. e brici . un program al festivalului este paici ? cine baga un link sa nu mai caut intruna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koana Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 nu am fost niciodata pe transfagarasean , tata a fost el stie drumum . o sa conduca el coloana . mergem pe asfalt . nu ma bag pe offroad pt ca merg cu pasager , cu bagaje . poate venii orice cu orice motor care suporta o croaziera de 120 km.h Nu e chiar asa de muci traseul pe Transfagarasan. Sunt portiuni, e adevarat, dar pe orice traseu ai merge, tot sunt portiuni de asfalt foarte ... muci Oricum, in niciun caz nu poti merge cu 120 km/h pe Transfagarasan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Iulie 26, 2007 Autor Share Postat Iulie 26, 2007 asta e clar , in acele alea de par abia atingi un 40 . am fost eu scump la cuvinte . 120 era croaziera pe autostrada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanchez Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 Prea mult 12o. Exagerat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 S-ar putea 80 km/h croaziera ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Iulie 26, 2007 Autor Share Postat Iulie 26, 2007 macar 100 ! . 80 e prea putin , ajungem tarziu pe transfagarasean e greu drumul pe acolo , si se merge incert in acele alea de par nu cred ca depasesc 40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanchez Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 Faceti un compromis: 90! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 80 km/h e chiar periculos pe autostrada, vorba unui preten ... te depasesc si camioanele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urcu Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 deci plecarea ramane la 8.00 din ce loc ? nu am mai fost pe transfagarasan si as veni o tura cu dakar-ul daca se zice ca-i drumul atat de rau ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 Nu e asa varza, are portiuni pana la baraj, adica si acolo se poate merge 80 km/h, drumul e superb pt motoare! Aveti putina grija! atata tot! Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Iulie 26, 2007 Autor Share Postat Iulie 26, 2007 . eu tin 120 (pt autostrada nu mi se pare mult ) . pe autostrada in rest merg legal . pt ca nu stiu drumul si am sa ma tin dupa tata ca el a mai fost pe transfagarasean cu conserva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 Hei ! Cum a fost ? Imprestii ceva ? Cum a fost dumul ? Eu n-am mai apucat sa ajung ! Imi pare rau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 Pai n-au plecat inca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate