Blackrider Postat Noiembrie 1, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2004 si indian ar fi devenit ce a devenit HD,poate chiar mai mult,doar ca n-au avut noroc... Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Noiembrie 1, 2004 Share Postat Noiembrie 1, 2004 Frumoase bestiutze...shapte stele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 La vremea lor (si acuma chiar incerc sa fiu obiectiv) erau mai taridecat HD. Ghinionu' lor a fost ca nu se pricepeau la management... Si uite ce ar fi putut fi rivalul "Indian" al Buel'ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 si inca un Britten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 si un motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 2, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2004 hmmmm,adica Britten asta se trage din Indian?? Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 Indivizii care detineau Indianu la momentu' respectiv (anii 90) l-au contactat pe tipu' asta din Noua Zeelanda sa le proiecteze o gama de V2, numai ca Britten a murit (de cancer) (R.I.P.) intre timp si iar s-a ales prafu' de Indian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 2, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2004 aha,got it..... Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 2, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2004 4 in linie?carburatoarele jos si evacuarea sus?/? Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 da, chiar asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 indan ...superbe ....daca le faceau shi chiulase cu supape in cap ....erau o minunatie ...stiti ca este un indian in romania?..la iashi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 indan ...superbe ....daca le faceau shi chiulase cu supape in cap ....erau o minunatie ...stiti ca este un indian in romania?..la iashi ma refer la v uri ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 eu am avut norocul sa vad mai demult intr-o curte din Bucuresti unul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 3, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2004 mi-ar placea sa vad si eu unul "pe viu".....poate chiar sa ma urc pe el..... Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 au o personalitate foarte aparte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_st Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Deoarece nu am vazut nimic pe acest forum despre vestitele motociclete Indian m-am gandit sa va fac cunoscut un site: http://www.indianmotorcycle.com/ Ce bucuros am fost cand am gasit acest site si am vazut ca motocicletele INDIAN se mai construiesc inca! (stiam ca nu se ma fac) Ride Safe! Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_st Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Coltul chopper-istilor si nu am "auzit" nimic de INDIAN!! http://www.indianmotorcycle.com/ Pentru fanii Indian: mai avem o sansa ! (stiam ca nu se mai fabrica) Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_st Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Si niste poze!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 /index.php?...highlite=indian uita-te pe aici!!! o sa gaseshti referiri la motocicletele Indian shi e Indian Motorcycles, nu bikes shi uite un topic chiar din aceasta sectziune a forumului, care se cheama, CULMEA, Indian Motorcycles: /index.php?...topic=11928&hl= customizari de Indian: /index.php?showtopic=24474 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_st Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Ai dreptate!! Greseala mea!! Bogdans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 stai calm!!! da shi tu un search inainte sa postezi sa te documentezi daca s-a mai discutat sau nu!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat August 8, 2005 Autor Share Postat August 8, 2005 oricum, iti multumim bogdan. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiuluka Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiuluka Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate