chrystyanyty Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 vreau Rezervor Nipru Original si Intreg de preferat in bucuresti multumesc anticipat...daca am cui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 am unul sa-ti dau, Legionarul il are, mi-l promisese mie, insa io am facut rost. Fa-mi rost de un ghidon original, doar teava daca poti, nu am supar daca are si comenzi caz in care plusez si eu... Iti pastrez tie rez cat vrei, numa gaseste ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Iulie 20, 2007 Autor Share Postat Iulie 20, 2007 am unul sa-ti dau, Legionarul il are, mi-l promisese mie, insa io am facut rost. Fa-mi rost de un ghidon original, doar teava daca poti, nu am supar daca are si comenzi caz in care plusez si eu... Iti pastrez tie rez cat vrei, numa gaseste ghidon. sapam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 hm. am unul rosu, primit cadou de la un forumist, dar si o motocicleta rosie. (nipru) am unul albastru, primit cadou de la un amic, dar si o motocicleta albastra. (nipru) pe care sa-l pastrez.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Iulie 20, 2007 Autor Share Postat Iulie 20, 2007 hm. am unul rosu, primit cadou de la un forumist, dar si o motocicleta rosie. (nipru) am unul albastru, primit cadou de la un amic, dar si o motocicleta albastra. (nipru) pe care sa-l pastrez.... pei...cand va hotarati? mobra mea e verde...deci nu conteaza multam mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 (editat) pei...cand va hotarati? mobra mea e verde...deci nu conteaza multam mult am un prieten care da unul ... sa vad in ce stare e si poate te rezolv eu Editat Iulie 20, 2007 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Iulie 20, 2007 Autor Share Postat Iulie 20, 2007 am un prieten care da unul ... sa vad in ce stare e si poate te rezolv eu sar'naaaaaaaaaa deja am prea multe oferte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 am un rezervor de Ural in stare perfecta....e ce culoare vreti voi! PS merge si la Nipru,chiar arata mai bine ca cel original! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 Salut. Pai zi mai multe vorbe despre rezervorul de Ural, daca tot ai aruncat-o, starea lui (ciuruit, sita, strimb) arunca un scor, sa stim, sarim la cap s-au ne dam la o parte. Pe mine unul ma intereseaza. Poti sa pui si o "pozna" cu el. Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Iulie 21, 2007 Autor Share Postat Iulie 21, 2007 nu ma intereseaza de ural, multam ps. asta e un post facut de mine, in care IO cer ceva, nu este un post in care lumea isi vinde marfa. fazele astea tin de educatie...dar ce pot sa fac io... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanvulf Postat Iulie 22, 2007 Share Postat Iulie 22, 2007 Am intrat si eu pe topic. Daca va ajuta cu ceva sau va simplifica viata am eu vreo 3 rezervoare originale de nipru in stare buna si ghidon si comenzi. O zi buna! PM cei interesati va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 22, 2007 Share Postat Iulie 22, 2007 mmm, maine vad ce e cu ele, ca acum sunt terminat de oboseala. si abia mai pot sa stau pe scaun... de doua zile tot stau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iulie 22, 2007 Share Postat Iulie 22, 2007 Salut. Pai zi mai multe vorbe despre rezervorul de Ural, daca tot ai aruncat-o, starea lui (ciuruit, sita, strimb) arunca un scor, sa stim, sarim la cap s-au ne dam la o parte. Pe mine unul ma intereseaza. Poti sa pui si o "pozna" cu el. Asfalt uscat numai sub roti. Stare perfecta 500.000 lei nu ma intereseaza de ural, multam ps. asta e un post facut de mine, in care IO cer ceva, nu este un post in care lumea isi vinde marfa. fazele astea tin de educatie...dar ce pot sa fac io... nu fi rau,e un forum,te deranjaza ca un coleg s-a legat de anuntul tau ca sa-si faca rost de o piesa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Iulie 23, 2007 Autor Share Postat Iulie 23, 2007 Stare perfecta 500.000 lei nu fi rau,e un forum,te deranjaza ca un coleg s-a legat de anuntul tau ca sa-si faca rost de o piesa? daca nu il ia colegu', paerca l-as lua eu, multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 mda, m-am uitat la fiare. cel albastru are o indoitura si o lipitura. deci il donez cu incredere. sta degeaba aici daca in situatia asta mai e de folos cuiva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 cine vrea rezervorul de Ural,astept un semn,un telefon..0721658700 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 mda, m-am uitat la fiare. cel albastru are o indoitura si o lipitura. deci il donez cu incredere. sta degeaba aici daca in situatia asta mai e de folos cuiva... il vreau eu zi un pret (sau o cantitate de bere ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Rezervorul de Ural s-a vindut.Cel care se gaseste acum pe Niprul lui Chrystyanyty.,pe care vrea sa-l inlocuiasca...piesa de licitatie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Iulie 24, 2007 Autor Share Postat Iulie 24, 2007 (editat) Rezervorul de Ural s-a vindut.Cel care se gaseste acum pe Niprul lui Chrystyanyty.,pe care vrea sa-l inlocuiasca...piesa de licitatie . daaaa, s-a dat si a si ajuns intreg acasa...multam corect...doar are autograf de la Nicu Covaci... Editat Iulie 24, 2007 de chrystyanyty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 il vreau eu zi un pret (sau o cantitate de bere ) cauta-ma daca il mai vrei c anu prea am timp sa stau de fiare zilele astea, intru in concediu. nu vreau bani pe el. poate o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate