Ice_Angel Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 Salut, Ma poate ajuta cineva cu o informatie legata de limitarea lui Peugeot Vclic? Cum se poate scoate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Sunt "n" topicuri cu kestia asta dar totusi iti zic eu am sprinter si e la fel k V-click Una e in carburator,a doua in toba sitele tine gazu sa iasa repede si am mai auzit k e in cdi,da la aia nush sa-ti dau informati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 sitele tine gazu sa iasa repede... S-a umplut forumul de tarani ..... Singura si unica limitare este la variator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 si poate la toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ice_Angel Postat Iulie 26, 2007 Autor Share Postat Iulie 26, 2007 Am fost cu el in service sa imi scoata limitarea si 3 ore mecanicul a cautat-o si nu a gasit-o in variator nu este, in carborator la fel si in toba nu s-a uitat ca nu cred ca poate. Si din ce am inteles eu ar mai avea si o limitare electronica dar nu o gasesc. Mecanicul mi-a spus ca el crede ca daca ii schimb carburatorul nu o sa mai fie nici o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nextor Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 S-a umplut forumul de tarani ..... Singura si unica limitare este la variator. Ai o bila alba, respectiv una neagra. Cat despre limitare, eu am taiat bucla de la CDI si urca mai mult in ture. Am obtinut o crestere a vitezei de la ~47 km/h la ~57-60 km/h (in functie de vant si panta sau rampa. mentionez ca am si vreo 105kg). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Am fost la First Bike si l-am intrebat p mecanic und e limitarea la sprinter,m-a intrebat cum urca viteza si cum s opreste ii zic eu merge bine pana la 50 knd i-a 50 el e in ture si parca odata da in gol,s opreste cresterea vitezei si mi-a zis k e in CDI,iei alt CDI si il montezi,cik asta e limitarea la sprinter kre e la fel k V-click acu sa vad cat coasta un cdi dasta nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 0724895206 - victor, kawamotors. te rezolva sigur, baiat de nota 10+ si priceput rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Am fost cu el in service sa imi scoata limitarea si 3 ore mecanicul a cautat-o si nu a gasit-o in variator nu este, in carborator la fel si in toba nu s-a uitat ca nu cred ca poate. Si din ce am inteles eu ar mai avea si o limitare electronica dar nu o gasesc. Mecanicul mi-a spus ca el crede ca daca ii schimb carburatorul nu o sa mai fie nici o problema. Spre deosebire de altii care "au auzit" sau "au intrebat" eu chiar am delimitat 3 v-clicuri. Si am umblat destul si pe la alte chestii. Deci limitarea "principala" care eu cred ca e singura e la variator. Daca vreti service duceti-va la peugeot pe str. Bradesti , e jucaria lor si ei stiu cel mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ice_Angel Postat Iulie 28, 2007 Autor Share Postat Iulie 28, 2007 Nextor imi poti spune unde se afla pozitionat CDI-ul ca cei din service nu l-au gasit? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate